andreitele Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 INFORMATII DESPRE VIATA REALA: Nume:AndreiVarsta:19 ani jumateAutodescriere (~ 30 cuvinte):Sunt o fire calma, sociabila si cumsecade. Am bun simt, sunt cu capul pe umeri, imi spun punctul de vedere si nu accept sa fiu calcat in picioare. Restul caracterului meu il veti descoperii pe parcurs. Locatia(Oras):Bucuresti Ce gen de muzica asculti?: Comerciala, house. Depinde de starea de spirit, dar in general ascul genurile metionate anterior. STATISTICI ONLINE:San Andreas - Multiplayer:Nick :SkyWakerNivel :39Nume folosite anterior:-Vechime pe server:Un an si 3 luni aproape.Ai avut vreodata ban? (Daca da, spune si motivele):Da, 3/3 warn's si odata de la ADMBot, dar a fost o greseala. Poza cu invitatie:http://imgur.com/lNvZlOu Link cu faction history:http://bluepanel.bugged.ro/profile/SkyWakerzile actuale in NG - 159 FH este si la semnatura mea Ai vreo altercatie sau ai avut cu un actual membru AIM?(Daca da specifica ce s-a intamplat, minciunile se sanctioneaza cu uninvite !):Nu Ai mai fost in alte clanrui?(Daca da, specifica in care):[A], Bq., .Si, .Ub si cam atat. Ai mai fost in clanul AIM?(Daca da, de ce ai iesit/ fost dat afara?):NuCe alte jocuri mai joci?:Ocazional C.S.Cu cine te intelegi cel mai bine din AIM?:xGby, Gbz, Waterlemon si cam atat Experienta SA-MP [ () / 10 ]:8/10 cred Experienta DM [ ()/10]:Nu prea sunt DM-ist, deci undeva la 5/10 cred CONTACT/ETC.: Contact skype/yahoo messenger:yooandrei - skypeDe ce iti doresti sa faci parte din clan?:Pentru ca este un clan statornic si serios Cum consideri ca poti ajuta clanul?:Cu free-uri in primul rand si in al doilea cu ceea ce imi va sta in putere. Esti de acord sa adaugi tagul AIM alaturi de nickname-ul folosit pe forum?:Dap.Esti de acord sa adaugi tagul [AIM] in joc pe server?:Dap. 1
Claudes Posted April 30, 2015 Posted April 30, 2015 Pro, cum sa fii asa nab sa nu ma pui la prieteni?:(
andreitele Posted April 30, 2015 Author Posted April 30, 2015 Pro, cum sa fii asa nab sa nu ma pui la prieteni? :( Scuze bro, am uitat de tine.
Recommended Posts