SmoKe . Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Subiectul video-ului: Cursa unde un politist o incaseaza :)) O scurta prezentare: Fac un montaj foarte scurt in care sunt fugarit de un politist iar la final acesta moare printr-o ( vedeti voi in videoclip ) Link catre filmulet: Dupa acest videoclip voi pune ultimul montaj cu elegy :) Am deja niste drifturi fabuloase pregatite pentru voi :) Melodia de la 00:28 ??
fakesmile Posted May 2, 2015 Author Posted May 2, 2015 (edited) Melodia de la 00:28 ?? Culprate - Nightmares in reality. Edited May 2, 2015 by DrifterYT
AshtoN. Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Nu vad cursa, vad doar un tip care este urmarit de politie. Si faza aia nu a fost fatala, a fost mortala. Oricum filmuletul este reusit. Ai +1 de la mine.
fakesmile Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 Nu vad cursa, vad doar un tip care este urmarit de politie. Si faza aia nu a fost fatala, a fost mortala. Oricum filmuletul este reusit. Ai +1 de la mine. Ms de feedback si +1 :D Acum, lasa-ma sa te lamuresc: 1. Cursa a fost tipul urmarit de politie. 2. Fatal=Mortal ( nu tot timpul ) 3. Lamurit ? ;)
AshtoN. Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Ms de feedback si +1 :D Acum, lasa-ma sa te lamuresc: 1. Cursa a fost tipul urmarit de politie. 2. Fatal=Mortal ( nu tot timpul ) 3. Lamurit ? ;) Sa zicem, cand mai faci filmulete?
fakesmile Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 Sa zicem, cand mai faci filmulete? Nu pot saptamana asta, am teză grea si nu mai am timp, probabil dupa 13 voi mai pune ceva. Pana atunci nu mai pun nimic :)
Recommended Posts