RayaN Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Ba da zi si mie la ce ai pus video pe forum? :))ce sa ne arati? :))ca nu inteleg?ce distractie e in acest video? :)) Cum te distrezi si la GunGame, nu doar la Classic :P daca joci bine, iei best si cu lag :P
SLN Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Cum te distrezi si la GunGame, nu doar la Classic :P daca joci bine, iei best si cu lag :P Ehe ms:)) dar oricum ai un lag....:))
RayaN Posted May 1, 2015 Author Posted May 1, 2015 Ehe ms:)) dar oricum ai un lag.... :)) Am lag doar daca filmez, altfel merge ok :d Stiu ca am lag in video ))
HEiSENKOV Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 Subiectul video-ului: GunGame - Paintball O scurta prezetare: Putină distractie la GunGame paintball. Nu am filmat să arăt cum trag, pentru ca nu prea poţi trage în 20 FPS, e doar pentru distracţie. Link către filmuleţ: https://www.youtube.com/watch?v=PMACRiS29jY&feature=youtu.be RayaN, te astept in The Rifa ).
BogdanEvolution Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 (edited) Ce mi se pare amuzant e ca la ce calitate are video-ul, si la trasul care nu e cel mai bun, lumea te considera un zeu, iar alti playeri ce posteaza video-uri mult mai bune nici nu sunt bagati in seama, oricum, te felicit ca cu asa o calitate proasta te filmezi pe cand altii cu 100 fps-uri nu o fac. Edited May 1, 2015 by BogdanEvolution.Capone
Fetitza Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 tu esti un n0b ba frate care stai toata ziua pe un jaf de PC =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] bubuie PC m3n, salpa
wait01 Posted May 1, 2015 Posted May 1, 2015 GG. Si e usor si cu 20fps, trebuie doar sa te obisnuiesti ce lama in gat si-a luat ala =))
SaifEddinneSbaa Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Cum sa zici ba Rayanule ca nu poti sa tragi cu 20 fps? :P
Layzz Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Cum sa zici ba Rayanule ca nu poti sa tragi cu 20 fps? :P You have reached your quota of positive votes for the day :( :( :( :( :( :( :( 1
Krugger.Capone Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 (edited) Sincer, daca aveam lag-ul ala muream de nervi :)) ON: Te-ai adaptat la lag-ul ala din cate vad. :P Edited May 3, 2015 by AIM-Krugger
RayaN Posted May 3, 2015 Author Posted May 3, 2015 Cum sa zici ba Rayanule ca nu poti sa tragi cu 20 fps? :P "Ba Rayanule" )) Nu am zis ca nu poti trage, dar e mai greu la paintball când e zona mica si sa tragi cu deagle. daca nu filmez, n-am lag :d Dar in video-urile tale, joci de la distanta, e mai usor sa tragi de la distanta, uneori nici nu te vede sau si daca te vede, e mai usor sa joci cu m4 de la distanta :d sau rifle. oricum, imi provoaca putin lag si flama de la arme când dau de aproape, mai ales ca sunt armele de la gungame. daca nu filmez, merge ok. 1
Recommended Posts