MORGAN Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Ok, vad ca prea se rade la ceva copilaresc si am zis sa comentez si eu putin.. Mai acdLOOL, frumos video, dar l-ai facut din oftica, l-ai pupacit pe Collapse. sa iti dea un accept la aplicatie si dupa ti-am dat eu reject [ http://bluepanel.bugged.ro/complaint/view/363006 ] si ai inceput sa imi plangi pe [/sms] ca tu faci alta aplicatie si ca o sa fii acceptat si nu mai stiu eu ce [ http://imgur.com/hmbfZ69,7mdmj4j#1 ]. Faza aia ca ti-am cerut eu 400kk o cam exagerezi, stiai ca voiam sa iau bizz-uri/case si te-ai gandit ca daca mi-ai da cu imprumut niste bani gata intrii in LSPD, eu ti-am spus "Da frate, da-mi banii aia si tii returnez." si n-am pomenit deloc ca intrii in lspd daca ma ajuti, eu imprumutandu-ma atunci la cativa ca voiam sa iau ceva bun si am reusit sa iau, iar banii pe care i-am imprumutat i-am dat si inapoi[ Byta, Jowee, Collapse ] pentru ca Aramis nu se pune, imi e prieten in real si mi-a dat 1.2kkk nu 500kk sau cat ziceai tu acolo. In fine, sa n-o mai dam in povesti, se vede clar ce mentalitate de copil ai, mai ales prin 'semnatura' aia inteligenta a ta cu "69"....... Stiu, ti-am spus cam putine, dar nu are sens sa te jignesc si eu si sa iti raspund cu aceeasi moneda. Nu te scoate cu ceea ce zici aici, toata lumea stie ca e imposibil ca in decurs de 1 luna de la 1.1kkk sa ajungi la 3kkk, asa ca taci. Toata lumea stie ca iei $$ pentru acceptarea in factiune pana cand o sa patesti ca si Kazi.
RayaN Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Mă bucur că se mai fac parodii smechere )) Chiar a fost amuzant :> 1
acdLOOL Posted May 3, 2015 Author Posted May 3, 2015 Nu te scoate cu ceea ce zici aici, toata lumea stie ca e imposibil ca in decurs de 1 luna de la 1.1kkk sa ajungi la 3kkk, asa ca taci. Toata lumea stie ca iei $$ pentru acceptarea in factiune pana cand o sa patesti ca si Kazi. Asta am vrut sa arat prin video, si mai multe:)) Mă bucur că se mai fac parodii smechere )) Chiar a fost amuzant :> merci man:) :)))))))))))))))))) =))) MaxiM. =]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]]] =]]]]]] m0r i-ai dat-o maxim Episod nou: http://forum.bugged.ro/topic/134672-cum-sa-faci-bani-cu-qtecpartea-a-2-a/:)
AlexTNs Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Nu c-as fi prieten la catarama cu qTec, dar nici in CanCan nu-s atatea minciuni. La urma urmei ... banii poate sa-i faca de la MUNCA pana la CEA MAI VECHE MESERIE. Nu va priveste pe voi.
acdLOOL Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 Nu c-as fi prieten la catarama cu qTec, dar nici in CanCan nu-s atatea minciuni. La urma urmei ... banii poate sa-i faca de la MUNCA pana la CEA MAI VECHE MESERIE. Nu va priveste pe voi. Asa e, 3kkk se fac intr-o saptamana.
AlexTNs Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Asa e, 3kkk se fac intr-o saptamana. Daca-l duce capu, ii face si intr-o ora, si intr-un minut.
acdLOOL Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 Daca-l duce capu, ii face si intr-o ora, si intr-un minut. Sa mori tu? Si cum presupune sa faci atatia bani intr-un minut cu cap? Vorbesti degeaba prietene, nu ai tu treaba cu sa:mp-ul.
AlexTNs Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 Sa mori tu? Si cum presupune sa faci atatia bani intr-un minut cu cap? Vorbesti degeaba prietene, nu ai tu treaba cu sa:mp-ul. Daca nici eu nu am treaba ... asta cine mi-o spune? Un anonim de lv 3?
acdLOOL Posted May 4, 2015 Author Posted May 4, 2015 Daca nici eu nu am treaba ... asta cine mi-o spune? Un anonim de lv 3? La ce fata ai nici nu cred ca esti bine informat.
AlexTNs Posted May 4, 2015 Posted May 4, 2015 La ce fata ai nici nu cred ca esti bine informat. Asa e... sunt urat rau! Tu esti bine.
Recommended Posts