Hitman_official Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Nick pe server:MattLevel:33Preţ:Astept oferte!Alte detalii:Benzinaria este la Four Dragons Productei 24h:http://imgur.com/a/OraEd#1 [Fara sa bag de la mine] Astept oferte serioase, deoarece este un bizz care produce destul de bine Va rog sa nu faceti oferte in badjocura. Pentru a face o ofertă pentru un bizz trebuie să urmaţi următorul model: Nick pe server:Level:Ofertă:Alte detalii: 1
the.famous14 Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Nick pe server:famous14Level:30Ofertă: pret ...Alte detalii: --
Hitman_official Posted May 2, 2015 Author Posted May 2, 2015 Nick pe server:famous14Level:30Ofertă: pret ...A[font =georgia, serif]lte detalii[/font]: -- Eu a-si vrea 450kk pe el Negociabil
George Victor Posted May 2, 2015 Posted May 2, 2015 Eu a-si vrea 450kk pe el Negociabil Iti dau Tuning low rider, ls id 54 si casa id 78
Hitman_official Posted May 3, 2015 Author Posted May 3, 2015 Iti dau Tuning low rider, ls id 54 si casa id 78 Daca mai dai o diferenta de 200kk facem
Hitman_official Posted May 3, 2015 Author Posted May 3, 2015 lol lol poi zici tu LOL dar benzinaria mea face pe putin 420-450kk bizzu lui face max 180kk si casa 80kk ce vr sa ii dau vizu pe 260kk ? :/
Vladutu Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 http://forum.bugged.ro/topic/134190-vand-benzinaria-principala-din-sf/ Benzinaria mea produce dublu fata de omv tau ....cata diff imi dai? astept quote
Hitman_official Posted May 3, 2015 Author Posted May 3, 2015 http://forum.bugged.ro/topic/134190-vand-benzinaria-principala-din-sf/ Benzinaria mea produce dublu fata de omv tau ....cata diff imi dai? astept quote Varule las-o asa ca nu face benzinaria aia 600k+ ai bagat de la tn de ai spart Nu mersii nu vreau, astept alte oferte
Vladutu Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 (edited) Varule las-o asa ca nu face benzinaria aia 600k+ ai bagat de la tn de ai spart Nu mersii nu vreau, astept alte oferte Fii atent si citeste de 10 ori ca sa iau 2k trebuie sa comsum si sa ajung pe 0 fuel .....daca ma duc cu 50 fuel si dau /fii imi ia 1k nu imi ia 2k...............ultima productie a fost de 780k .....trebuie sa ma duc de 400 de ori cu 0 fuel sa fac banii astia corect ???? ( ma rog 390 de ori ) . In cat timp faci 0 fuel de mers continu?? iti spun eu intre 30 minute ----35 minute ca sa o aduc pe 0 fuel . Bun un calcul ar fi ceva de genul 400 ori (adica 400 de masini sa duc cu 0 fuel la benzinarie sa scot productia ) inmultit cu numarul de minute adica 30 minute punem cat face ma.....iti spun eu 12 000 minute care sunt egale cu 200 de ore BAAAA ESTI PROST ???? CUM POTI SA SPUI CA DUC MASINI CAND AR TREBUI O SAPTAMANA DE DUS CONTINU MASINI SA FAC 800K ..............vezi ma matematica asta si nu imi spune tu mie ca faci un consum de la 100 fuel la 0 fuel in mai putin de 30 minute mers continu nu ma crezi ia si incearca si pt restu care cred ca as duce eu masina pt 2k credeti ca as avea timp 24 de ore uite 24 de ore continu jucate fara pauza sa mamanc sa ma duc la baie sau la scoala ar fi 48 de masini cu 0 consum hai 50 de masini ADICA IN 24 ORE FAC 100K corect???.....daca nu ma crezi ai si tu OMV fa si tu sa vezi intr-o ora faci maxim 4k in biz nu ma crezi????? fa si ai sa vezi ;) vreau 200kk diferenta din partea ta Edited May 3, 2015 by Vladutu
Hitman_official Posted May 3, 2015 Author Posted May 3, 2015 (edited) Fii atent si citeste de 10 ori ca sa iau 2k trebuie sa comsum si sa ajung pe 0 fuel .....daca ma duc cu 50 fuel si dau /fii imi ia 1k nu imi ia 2k...............ultima productie a fost de 780k .....trebuie sa ma duc de 400 de ori cu 0 fuel sa fac banii astia corect ???? ( ma rog 390 de ori ) . In cat timp faci 0 fuel de mers continu?? iti spun eu intre 30 minute ----35 minute ca sa o aduc pe 0 fuel . Bun un calcul ar fi ceva de genul 400 ori (adica 400 de masini sa duc cu 0 fuel la benzinarie sa scot productia ) inmultit cu numarul de minute adica 30 minute punem cat face ma.....iti spun eu 12 000 minute care sunt egale cu 200 de ore BAAAA ESTI PROST ???? CUM POTI SA SPUI CA DUC MASINI CAND AR TREBUI O SAPTAMANA DE DUS CONTINU MASINI SA FAC 800K ..............vezi ma matematica asta si nu imi spune tu mie ca faci un consum de la 100 fuel la 0 fuel in mai putin de 30 minute mers continu nu ma crezi ia si incearca si pt restu care cred ca as duce eu masina pt 2k credeti ca as avea timp 24 de ore uite 24 de ore continu jucate fara pauza sa mamanc sa ma duc la baie sau la scoala ar fi 48 de masini cu 0 consum hai 50 de masini ADICA IN 24 ORE FAC 100K corect???.....daca nu ma crezi ai si tu OMV fa si tu sa vezi intr-o ora faci maxim 4k in biz nu ma crezi????? fa si ai sa vezi ;) vreau 200kk diferenta din partea ta Ba varule lasa-ma cu vrajala asta...joc samp de mult, am experienta....un prt de-al meu a avut onv-ul tau si lua ori ce masina dupe drum si ii facea fill, ori ce gasea si facea cam intr-o juma de ora 100-200k asa ca lasa vrajala asta Hai PwP :* Nu vrau bizz-ul tau, astept oferte! Daca se poate cash sau alte bizz-uri/case .t/c. Edited May 3, 2015 by Matt69
R3APPER Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Nick pe server:R3APPER Level:32 Oferta:http://forum.bugged.ro/topic/134155-vand-omw-truck-ls-id-22/ Alte precizari?:Astept o diferenta din partea ta, quote cu cat diff oferi.
Vladutu Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Ba varule lasa-ma cu vrajala asta...joc samp de mult, am experienta....un prt de-al meu a avut onv-ul tau si lua ori ce masina dupe drum si ii facea fill, ori ce gasea si facea cam intr-o juma de ora 100-200k asa ca lasa vrajala asta Hai PwP :* Nu vrau bizz-ul tau, astept oferte! Daca se poate cash sau alte bizz-uri/case .t/c. Fii atent daca tu esti asa smecher daca tu imi arati maine (cu poze) o productie de 1kk in biz iti dau 100kk cash pe moca ( imi arati azi poza cu 0 cash in biz si maine sa ai 1kk fix sau peste 1kk ) ....si daca nu poti imi dai tu mie doar 50kk esti deacord daca e asa usor sa duci masini???? ce zici si daca esti deacord mai esti deacord ca cel care nu se tine de cuvant sa ia ban permanent??? Indiferent de ce faci ca iti pui prieteni duci tu masini sa ai peste 1kk in biz nu imi pasa cum ii produci ce zici te bagi?
Hitman_official Posted May 3, 2015 Author Posted May 3, 2015 Fii atent daca tu esti asa smecher daca tu imi arati maine (cu poze) o productie de 1kk in biz iti dau 100kk cash pe moca ( imi arati azi poza cu 0 cash in biz si maine sa ai 1kk fix sau peste 1kk ) ....si daca nu poti imi dai tu mie doar 50kk esti deacord daca e asa usor sa duci masini???? ce zici si daca esti deacord mai esti deacord ca cel care nu se tine de cuvant sa ia ban permanent??? Indiferent de ce faci ca iti pui prieteni duci tu masini sa ai peste 1kk in biz nu imi pasa cum ii produci ce zici te bagi? Varule, nu ma bag pt ca nu vreau sa iti iau banii. Eu pot oricand sa ma duc la rent lv intr-o dimineata iau toate masinile le fac fill si tot asa, mai chem un prt 2 si facema sa pana fac la bani in bizz de iti dau si tie dupa Nu ma bag in pariuri dastea Nu mai lasa Quate aiurea Aici nu vorbesti pt ca te plictisesti 1
Vladutu Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Varule, nu ma bag pt ca nu vreau sa iti iau banii. Eu pot oricand sa ma duc la rent lv intr-o dimineata iau toate masinile le fac fill si tot asa, mai chem un prt 2 si facema sa pana fac la bani in bizz de iti dau si tie dupa Nu ma bag in pariuri dastea Nu mai lasa Quate aiurea Aici nu vorbesti pt ca te plictisesti Daca nu vrei 100kk eu ti-am zis nu imi pasa ce faci poti chema tot sv nu numai 2 prieteni:)))) nu vrei nu vrei eu ti-am propus doar ;)
Hitman_official Posted May 3, 2015 Author Posted May 3, 2015 (edited) Astept oferte de la voi aici sau in joc /sms 3114 Edited May 4, 2015 by Matt69
Recommended Posts