RPGAlex Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 (edited) Un mic ace pe csgo: https://www.youtube.com/watch?v=smRt-tmXmYc Edited May 3, 2015 by iStorm. 1 Quote
sebyk1998 Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 Ehh, merge ba stormica. Cum de mai dai pe forum ? :)) Quote
RPGAlex Posted May 3, 2015 Author Posted May 3, 2015 Ehh, merge ba stormica. Cum de mai dai pe forum ? :)) Că mă plictisesc... Quote
BYTA12 Posted May 3, 2015 Posted May 3, 2015 GG frumos. Nu sti de ce cand intru in cs:go pe orice competitiv dau sau alt ceva, ma scoate si imi da o eroare de ce? Quote
RPGAlex Posted May 3, 2015 Author Posted May 3, 2015 GG frumos. Nu sti de ce cand intru in cs:go pe orice competitiv dau sau alt ceva, ma scoate si imi da o eroare de ce? Ce eroare iti da? Arata-ma o poză. Quote
RPGAlex Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 Rank? Silver Elite Master. (inca 2-3 meciuri si urc in Gold Nova 1) Quote
BrightnesS. Valoare. Posted June 6, 2015 Posted June 6, 2015 GG frumos. Nu sti de ce cand intru in cs:go pe orice competitiv dau sau alt ceva, ma scoate si imi da o eroare de ce? in caz ca ai cablu cu internet direct in pc si nu ai laptop cu wi-fi, scoate-l si baga-l bine la loc, sa fie fix acolo. la cea mai mica fractie de secunda fara internet te deconecteaza de pe csgo, o prostie. pe samp nu. de asta zic, ca si eu am patit. Quote
Recommended Posts