Jump to content

Recommended Posts

Posted

O sa se poata cumpara cont premium fix cand se deschide serverul?

Da, cumperi puncte premium, apoi din /shop cumperi cont premium.
Posted

Spui ca tu ti-ai dorii lider si ca meriti pe Blue o sansa, pai sa-ti spun eu de ce nu meriti, desii tu ai facut contul printre primele de pe server, adica din 2013, de 2 ani tu ai reusit sa acumulezi 500+ ore jucate la level 37, cea ce inseamna ca tu nu ai acumulat nici macar 10% din cunostintele serverului daca tu ai rupt sleep-ul tot timpul asta, crezi ca tu meriti o sansa, dar acest server care are atatia doritori cu acumularea a peste 3000 de ore jucate ce sanse ar trebuii sa le dam? Ar trebuii bagati fara teste daca tu meriti functia de lider/helper.

Aici ai mare dreptate !

Posted (edited)

Stai ca a venit eugen, feritiva nu imi interzici tu mi-e ce sa fac prietene, ok e rezervat putin imi pasa pot face altu. 

P:S: Poti sa te superi si chiar nu ma intereseaza, dar amice nu mai da Helper pe Iteme CS:GO. am resursele mele din Helperi / Admini. Seara Faina!.

EDIT: Nu ai ce sa imi faci "pretenas", dar nu e frumos ce faci apropo, stie tot RED-UL / BLUE-UL ce faci, succes in continuare!.

Edited by NexT. Kryptic
  • Upvote 1
Posted

De ce nu are voie sa-si faca clanul Alliance pe Green? Ca nu inteleg, sunt bani lui isi face ce clan vrea. 

Ps: Acum o sa primesc suspend pe forum. 

Gandire 0. Cum să facă clanul Alliance dacă nu-i aparţine? Cum ar fii să ai tu de exemplu Alliance sau [AIM] şi pe green să vină un player random să ocupe clanul? Ar fii urat. Dacă chiar vrei să-ţi faci un clan iţi faci unul unic, nu trebuie să copii.

Posted (edited)

ChimieSucks, on 14 May 2015 - 20:52, said:snapback.png

Nu mai am rabdare . la ce ora il deschideti ca eu eu morrr ?

Bugged nu e de tine, du-te pe alt server.

Edited by Araion Andy
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp