Jump to content

Recommended Posts

Posted

Dear Fortress. Scriu cum vreau eu inteles? Tu nu stii sa faci nimic. Ai vazut topicu asta , ai scris vreo 40-50 de posturi ca poate iti creste si tie faima , si profilu si nu o sa mai fi nevoit sa te milogesti de shadow sa iti dea lider sau admin. Eu am venit pe forumu asta , si joc pe serverele astea de placere nu ca tine disperat , no-lifer. Atata timp cat sunt pe internet scriu si vorbesc cum vreau eu. Tie nu trebuie sa iti demonstrez nimic , trebuie sa imi demonstrez mie in viata reala nu aici.

Posted

Pentru a evita lag-ul care se creaza cand intra mai multi jucatori in acelasi timp, toti jucatorii vor avea spawn la o casa aleatoare din LS si LV.

Posted

Pentru a evita lag-ul care se creaza cand intra mai multi jucatori in acelasi timp, toti jucatorii vor avea spawn la o casa aleatoare din LS si LV.

mult mai bine aÅŸa.

Posted (edited)

Nu mai pot !!!!!!!!!!!!!!!!!! Exact 20 de minuteeeee !!!!!!

P.S. Cine vrea sa vobim pe skype cand incepe nebunia ? adaugati ionut_fyl si dati call, puteti suna si de pe acum.

Edited by xFyL
Posted

Recomad jobuk Truck :  Dupa ce faci skill 3 o sa faci la explozibil lv 3 kk la o ora jumate.

Bafta tuturor va astept pe server !

Posted

Recomad jobuk Truck :  Dupa ce faci skill 3 o sa faci la explozibil lv 3 kk la o ora jumate.

Bafta tuturor va astept pe server !

ok mulţumesc.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp