RazZz. Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Shad0w dece server-ul se va numi green si nu yellow? Sa fie tricolor! :P App cand faci update la noua versiune de sa-mp? Yellow este o culoare prea deschisa, prea lung, pe cand Green este o culoare buna, mic pentru textdraw + ca suna mai fain. Nu prea conteaza tricolorul.
ADDICT Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 (edited) Era frumos ca acest server sa fie diferit de celelte servere . Daca o sa se mai faca un server propun sa se numeasca Pink.Bugged. Edited May 5, 2015 by ADDICT
Cristi_ 400zilenrdegeaba Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Preturile, vor fi mai mici, ca cele de pe red, de pe blue, ori de pe beta ? :D
RazZz. Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Preturile, vor fi mai mici, ca cele de pe red, de pe blue, ori de pe beta ? :DVor fi putin mai mici ca pe red, deci cu mult mai ieftine ca pe blue si in niciun caz la fel / mai mici ca pe beta, pe beta un sultan e 7kk.
Kehl Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Sa nu te increzi nici-o data in prieteni, am trait-o si o regret. Nu zic ca nu am prieteni, dar cand zici prieten, pune mereu cuvantul in "prieten" crede-ma nici-un prieten nu si-ar da viata pentru tine si nici tu pentru el. n-am zis asa ceva, am zis ca intai dai un lider, helper sau admin (asta daca ai o funcite) unui prieten, nu unui necunoscut
ProLifer Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 De ce Yellow? Pentru ca s-ar face drapelul? Cui ii pasa...de drapel :P Mie si altora, nu degeaba a ajuns tara asa, cu copilasi d-astia ca tine care nu sunt crescuti in spiritul patriotismului o sa se duca dracu.
Kedonoo Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Era frumos ca acest server sa fie diferit de celelte servere . Daca o sa se mai faca un server propun sa se numeasca Pink.Bugged. Nici nu sa deschis ce de-al treilea si tu propui deja pentru un altul? Eu cred ca atat ajunge deocamdata. 2
breko Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Mie si altora, nu degeaba a ajuns tara asa, cu copilasi d-astia ca tine care nu sunt crescuti in spiritul patriotismului o sa se duca dracu. Cui ii pasa de culorile drapelului pe un server de samp? E o coincidenta si faptul ca celelalte servere se numesc red si blue. Se cauta nume scurte, nu intereseaza pe nimeni patriotismul tau si al "altora" pe care incercati sa-l dovediti pe un joc. Statul roman nu ajuta cu nimic comunitatea asta, si pe drept, nu e ceva de promovat, la urma urmei e un joc online. E pacat ca atunci cand "spiritul patriotism" are nevoie de voi, cand comunitatea romana sufera, si aici nu ma refer la actiuni mari, ci la un simplu voluntariat sau protest, patriotismul vostru fals scade, si in loc sa ajuti, o sa stai sa joci pe green, unde, intre timp, vei urla in continuare ca esti mare patriot. Shad0w, se poate ca urmatorul server sa fie doar pentru ortodocsi? Nu cumva sa superi comunitatea religioasa de pe Bugged, ca o sa te trezesti reclamat la BOR. Kappa 3
Tudorel Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Cui ii pasa de culorile drapelului pe un server de samp? E o coincidenta si faptul ca celelalte servere se numesc red si blue. Se cauta nume scurte, nu intereseaza pe nimeni patriotismul tau si al "altora" pe care incercati sa-l dovediti pe un joc. Statul roman nu ajuta cu nimic comunitatea asta, si pe drept, nu e ceva de promovat, la urma urmei e un joc online. E pacat ca atunci cand "spiritul patriotism" are nevoie de voi, cand comunitatea romana sufera, si aici nu ma refer la actiuni mari, ci la un simplu voluntariat sau protest, patriotismul vostru fals scade, si in loc sa ajuti, o sa stai sa joci pe green, unde, intre timp, vei urla in continuare ca esti mare patriot. Shad0w, se poate ca urmatorul server sa fie doar pentru ortodocsi? Nu cumva sa superi comunitatea religioasa de pe Bugged, ca o sa te trezesti reclamat la BOR. Kappa +1. Nu conteaza numele.
Dragnea Andrei Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Sa inteleg, daca intram pe server, jucam 30 min dintr-o ora, dupa ne punem pe /sleep, cand o sa vina payday nu primim?
ProLifer Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 @, reproduci si tu ce au zis altii? Btw, faza cu urlatul pe green cum ca sunt mare patriot... chiar penibila frate :)) Puteai sa te gandesti la ceva cu mai mult sens. Bafta si hai sa lasam off-topic.
Load.AIM Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 (edited) @Shad0w la trucker poti face ca la farm,cand te urci in truck sa se inchida,deoarece cum se deschide serverul sunt multi care o sa lucreze la trucker,si este enervant sa iti fure cineva camionul,pe parcurs o sa se scoata aceasta chestie. Dupa ce s-a luat un tir, se spawneaza altul, asa este sistemul. Sa inteleg, daca intram pe server, jucam 30 min dintr-o ora, dupa ne punem pe /sleep, cand o sa vina payday nu primim? O sa primesti payday, dar acel Checkpot / salariu o sa fie 50 la suta. De exemplu, daca tu iei 10.000$ cu toata ora jucata la payday, daca joci 30 de minute, primesti 5.000$ + nu o sa primesti ora intreaga, primesti doar 30 de minute. Daca joci 6 minute primesti 10 la suta din salariu + 6 minute la ora jucata si tot asa. Edited May 5, 2015 by Load.AIM
STONEKREIG Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Cu ocazia asta ma apuc si eu de bugged, pana acum nu am facut-o pentru numarul prea mare de jucatori si levelul acestora, acum o sa ma apuc, astept cu nerabdare deschiderea.
Delux.. Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Dupa ce s-a luat un tir, se spawneaza altul, asa este sistemul. O sa primesti payday, dar acel Checkpot / salariu o sa fie 50 la suta. De exemplu, daca tu iei 10.000$ cu toata ora jucata la payday, daca joci 30 de minute, primesti 5.000$ + nu o sa primesti ora intreaga, primesti doar 30 de minute. Daca joci 6 minute primesti 10 la suta din salariu + 6 minute la ora jucata si tot asa. Stiu am vazut,dar cand mergi la CheckPoint pana alegi orasul in care vrei sa transporti marfa,vine unu' care nu are tir si ti-l fura,asa daca se face cum e la farm o sa fie mai frumos,te urci in tir si iti da Lock automat,aceasta "sugestie" sa fie doar o perioada pana facem niste bani.
Load.AIM Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Preturile, vor fi mai mici, ca cele de pe red, de pe blue, ori de pe beta ? :D Economia o sa fie ceva mai scazuta decat pe red, care sunt mai mici ca cele de pe blue.
x_Daniel Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Economia o sa fie ceva mai scazuta decat pe red, care sunt mai mici ca cele de pe blue.Pe red fiecare al 3 player,daca ai o mașină,îți oferă sa bagi hidd :)
RazZz. Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Acolo ma apuc. :DAsa te vreau, ne auzim pe skype, sunt Allonzo :*
Recommended Posts