CheeSe. Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Asa te vreau, ne auzim pe skype, sunt Allonzo :* Ok. :* P.S Nickname pe Blue: Heron.
PI5TOL Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Macar acum o sa o luam toti de la capat. " Avem sanse egale "
Twister02 Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 :ooo More action for all :D Curios cine o sa fie Admin 6 dupa Shad0w. Oricum felicitari dupa parerea mea cea mai serioasa comunitate din romania. Shad0w tine-o tot asa , o sa ajungi la 5 servere 1000 / 1000 :) Bravo gg pentru munca depusa pentru noi.
BogdanSnaKe Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 (edited) -Cu siguranta admini vor fi de pe server-ul red/blue, si lideri se vor da la preferinta adminilor, asa ca nu va faceti mari sperante, pentru ca nu aveti sanse. -Chestia "fara pile" este doar de "Fatada" cu siguranta, lideri vor fi pe pile. [...] Va bucurati degeaba. Tot pe pile va functiona si serverul green. Am incercat sa ma abtin de la reply, dar nu am putut. (ma scuzi ca ti-am facut scrisul mai mic, probabil tu chiar nu il vezi si de aceea l-ai pus cu size "24", dar crede-ma ca era chiar suparator la ochi si trebuia sa ma dau in spate pentru a nu ma durea capul in timp ce citesc tot ce ai scris mai sus). Scuza-mi paranteza. Trecand la ceea ce ai spus tu mai sus. Raspunde tu singur la urmatoarea intrebare: Daca tu ai avea o asa comunitate cu asa servere, pe cine ai prefera cu anumite functii, stiind ca in continuare respectivul server va depinde de functiile ce tu le acorzi celor ce sunt pe acel server? Stiind ca tu alegi cu alte cuvinte viitorul acelui server si stiind ca tu incredintezi anumite persoane pentru a conduce acel server, ca pana la urma orice functie obtinuta poate fi considerata "conducere" a serverului, mentinerea lui si marirea lui chiar, avansarea. Deci, ai pune pe cineva care deja il stii capabil, cu simt de raspundere si cu capul pe umeri, sau ai lua pe cineva la intamplare, aruncand cu zarul, nepasandu-ti de ceea ce poate deveni serverul cu acel cineva, oferindu-i o functie fara sa stii nimic despre respectivul? Ganditi intai pentru comunitate si server, nu pentru voi strict (ex: Aaaa, eu sigur nu o sa iau lider/helper/admin etc, pai normal ca nu, ca totul se da pe pile, huaaa, dati pe pile) si toata aceasta propozitie pentru ca TU nu iei anumita functie, iar daca ai lua-o probabil in scurta perioada cat vei sta intr-o anumita functie, o mare parte din jucatori isi vor face o foarte proasta parere despre conducerea serverului, despre server in general. Nu fac nicio referire la tine, zic in general, era doar o idee pentru a intelege mai bine ceea ce doresc sa subliniez. Poate fi oricine in aceasta situatie, o data ce incetati a va mai gandi la voi strict, sub ideea "Eu de ce nu iau lider? Tot pe pile se vor lua? Etc, etc, etc" atunci veti intelege ca daca esti la conducerea unei asemenea comunitati precum bugged, iti doresti binele si avansarea ei, evolutie, nicidecum nu esti nepasator la acest aspect. Iti garantez eu ca nicio functie nu este luata pe asa numitele "pile" pe care le consideri tu, acel ales pentru o anumita functie fiind unul praf, paralel, fara a se descurca, fara sa fie capabil de functia detinuta, mai restrans "Prost sa fii, noroc(pile/bani) sa ai.". Nu, nu se intampla asta. Numiti acest fenomen "pile" ca si cum cineva ar fi incapabil pentru o functie obtinuta dar totusi ar avea-o, va asigur ca nu se intampla asta. Iar oricine nu-i capabil de a avea sau mentine o functie, cu siguranta nu o va avea sau daca se va insela cineva in alegerea unuia intr-o anumita functie, cu siguranta cel ales nu isi va pastra acea functie, deoarece comunitatea creste, nu numai in numar de jucatori, ci se si dezvolta din cate observati, iar cu cat se va dezvolta mai mult, cu atat va fi nevoie de cerinte mai mari, de asteptari mai mari de la cei ce detin o functie pe aceasta comunitate. Sper ca macar o mica parte dintre voi sa fi inteles ceva din reply-ul acesta al meu, atat o mica parte din cei ce sunt sub umbrela "Eu de ce nu primesc / nu am primit nimic?" cat si cei ce joaca de placere, mergand pe premiza "toate la timpul lor, daca voi merita voi avea". Edited May 6, 2015 by BogdanSnaKe 7
Aryan..baby Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 - GG Bogdan. :D - Nu are rost sa te cobori la mintea unui copil ca nu se merita.
opincav Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Speram sa nu se intre pe pile in factiune cum se intra ce celalalte 2 deoarece intra doar din aim ,alliance ,yakuza ,king si ,zew
GrimLock Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Sper ca pe acest server sa mearga mai bine cu banii. :))
Chad. Reporterul Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Am incercat sa ma abtin de la reply, dar nu am putut. (ma scuzi ca ti-am facut scrisul mai mic, probabil tu chiar nu il vezi si de aceea l-ai pus cu size "24", dar crede-ma ca era chiar suparator la ochi si trebuia sa ma dau in spate pentru a nu ma durea capul in timp ce citesc tot ce ai scris mai sus). Scuza-mi paranteza. Trecand la ceea ce ai spus tu mai sus. Raspunde tu singur la urmatoarea intrebare: Daca tu ai avea o asa comunitate cu asa servere, pe cine ai prefera cu anumite functii, stiind ca in continuare respectivul server va depinde de functiile ce tu le acorzi celor ce sunt pe acel server? Stiind ca tu alegi cu alte cuvinte viitorul acelui server si stiind ca tu incredintezi anumite persoane pentru a conduce acel server, ca pana la urma orice functie obtinuta poate fi considerata "conducere" a serverului, mentinerea lui si marirea lui chiar, avansarea. Deci, ai pune pe cineva care deja il stii capabil, cu simt de raspundere si cu capul pe umeri, sau ai lua pe cineva la intamplare, aruncand cu zarul, nepasandu-ti de ceea ce poate deveni serverul cu acel cineva, oferindu-i o functie fara sa stii nimic despre respectivul? Ganditi intai pentru comunitate si server, nu pentru voi strict (ex: Aaaa, eu sigur nu o sa iau lider/helper/admin etc, pai normal ca nu, ca totul se da pe pile, huaaa, dati pe pile) si toata aceasta propozitie pentru ca TU nu iei anumita functie, iar daca ai lua-o probabil in scurta perioada cat vei sta intr-o anumita functie, o mare parte din jucatori isi vor face o foarte proasta parere despre conducerea serverului, despre server in general. Nu fac nicio referire la tine, zic in general, era doar o idee pentru a intelege mai bine ceea ce doresc sa subliniez. Poate fi oricine in aceasta situatie, o data ce incetati a va mai gandi la voi strict, sub ideea "Eu de ce nu iau lider? Tot pe pile se vor lua? Etc, etc, etc" atunci veti intelege ca daca esti la conducerea unei asemenea comunitati precum bugged, iti doresti binele si avansarea ei, evolutie, nicidecum nu esti nepasator la acest aspect. Iti garantez eu ca nicio functie nu este luata pe asa numitele "pile" pe care le consideri tu, acel ales pentru o anumita functie fiind unul praf, paralel, fara a se descurca, fara sa fie capabil de functia detinuta, mai restrans "Prost sa fii, noroc(pile/bani) sa ai.". Nu, nu se intampla asta. Numiti acest fenomen "pile" ca si cum cineva ar fi incapabil pentru o functie obtinuta dar totusi ar avea-o, va asigur ca nu se intampla asta. Iar oricine nu-i capabil de a avea sau mentine o functie, cu siguranta nu o va avea sau daca se va insela cineva in alegerea unuia intr-o anumita functie, cu siguranta cel ales nu isi va pastra acea functie, deoarece comunitatea creste, nu numai in numar de jucatori, ci se si dezvolta din cate observati, iar cu cat se va dezvolta mai mult, cu atat va fi nevoie de cerinte mai mari, de asteptari mai mari de la cei ce detin o functie pe aceasta comunitate. Sper ca macar o mica parte dintre voi sa fi inteles ceva din reply-ul acesta al meu, atat o mica parte din cei ce sunt sub umbrela "Eu de ce nu primesc / nu am primit nimic?" cat si cei ce joaca de placere, mergand pe premiza "toate la timpul lor, daca voi merita voi avea". @Bogdan, ei merg pe principiul ”A, da ala iteme, are pile si ia functii, eu de ce sa ma complic?”. Nu trebuie sa ai pile ca sa intrii in staff, chiar deloc. Inainte sa iau lider, nu vorbisem cu niciun admin, sau poate cu Digii, dar atunci in prima luna de cand s-a deschis, la red.bugged.ro ma refer. Iar ei acum, de ce sa lupt ca sa obtin o functie? Lasa, mai bine sufar si ii denigrez pe ceilalti din staff ca au functii. Ei se gandesc ca vor lua functii aici, dar pe serverele celelalte de ce nu au luptat? E lipsa de interes, iar coeficientul de inteligenta nu este prea ridicat la cum gandesc ei. Nu are rost sa te complici ca vorbesti aiurea, am incercat si eu si degeaba. Vorba aceea: ”Asta-i Romania! De ce sa muncesc eu sa ajung sus cand pot dobori pe altul?”. 4
Razvan Ytb Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Am incercat sa ma abtin de la reply, dar nu am putut. (ma scuzi ca ti-am facut scrisul mai mic, probabil tu chiar nu il vezi si de aceea l-ai pus cu size "24", dar crede-ma ca era chiar suparator la ochi si trebuia sa ma dau in spate pentru a nu ma durea capul in timp ce citesc tot ce ai scris mai sus). Scuza-mi paranteza. Trecand la ceea ce ai spus tu mai sus. Raspunde tu singur la urmatoarea intrebare: Daca tu ai avea o asa comunitate cu asa servere, pe cine ai prefera cu anumite functii, stiind ca in continuare respectivul server va depinde de functiile ce tu le acorzi celor ce sunt pe acel server? Stiind ca tu alegi cu alte cuvinte viitorul acelui server si stiind ca tu incredintezi anumite persoane pentru a conduce acel server, ca pana la urma orice functie obtinuta poate fi considerata "conducere" a serverului, mentinerea lui si marirea lui chiar, avansarea. Deci, ai pune pe cineva care deja il stii capabil, cu simt de raspundere si cu capul pe umeri, sau ai lua pe cineva la intamplare, aruncand cu zarul, nepasandu-ti de ceea ce poate deveni serverul cu acel cineva, oferindu-i o functie fara sa stii nimic despre respectivul? Ganditi intai pentru comunitate si server, nu pentru voi strict (ex: Aaaa, eu sigur nu o sa iau lider/helper/admin etc, pai normal ca nu, ca totul se da pe pile, huaaa, dati pe pile) si toata aceasta propozitie pentru ca TU nu iei anumita functie, iar daca ai lua-o probabil in scurta perioada cat vei sta intr-o anumita functie, o mare parte din jucatori isi vor face o foarte proasta parere despre conducerea serverului, despre server in general. Nu fac nicio referire la tine, zic in general, era doar o idee pentru a intelege mai bine ceea ce doresc sa subliniez. Poate fi oricine in aceasta situatie, o data ce incetati a va mai gandi la voi strict, sub ideea "Eu de ce nu iau lider? Tot pe pile se vor lua? Etc, etc, etc" atunci veti intelege ca daca esti la conducerea unei asemenea comunitati precum bugged, iti doresti binele si avansarea ei, evolutie, nicidecum nu esti nepasator la acest aspect. Iti garantez eu ca nicio functie nu este luata pe asa numitele "pile" pe care le consideri tu, acel ales pentru o anumita functie fiind unul praf, paralel, fara a se descurca, fara sa fie capabil de functia detinuta, mai restrans "Prost sa fii, noroc(pile/bani) sa ai.". Nu, nu se intampla asta. Numiti acest fenomen "pile" ca si cum cineva ar fi incapabil pentru o functie obtinuta dar totusi ar avea-o, va asigur ca nu se intampla asta. Iar oricine nu-i capabil de a avea sau mentine o functie, cu siguranta nu o va avea sau daca se va insela cineva in alegerea unuia intr-o anumita functie, cu siguranta cel ales nu isi va pastra acea functie, deoarece comunitatea creste, nu numai in numar de jucatori, ci se si dezvolta din cate observati, iar cu cat se va dezvolta mai mult, cu atat va fi nevoie de cerinte mai mari, de asteptari mai mari de la cei ce detin o functie pe aceasta comunitate. Sper ca macar o mica parte dintre voi sa fi inteles ceva din reply-ul acesta al meu, atat o mica parte din cei ce sunt sub umbrela "Eu de ce nu primesc / nu am primit nimic?" cat si cei ce joaca de placere, mergand pe premiza "toate la timpul lor, daca voi merita voi avea". Tot ce ai scris tu se rezuma strict la ce am zis eu, eu am zis ca nu are rost, sa isi faca sperante, pentru ca serverul nu poate merge cu lideri Noobi,. Am intrat pe blue bugged, si toti "urlau"" ca dabea asteapta ei sa fie lideri pe green, ca fac ei ca dreg ei, intelegi? Acel post/topic, cum vrei sa-l numesti le-am facut sa le stric sperantele. Ei nu realizeaza ca daca nu te cunosc sau nu cred admini ca tu esti capabil sigur nu te vor pune. Tot ce pot eu sa cred despre green bugged, este ca va avea liderii inactivi, deoarece lideri de pe green sunt lideri si pe blue/red bugged mai mult ca sigur.
BogdanSnaKe Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 (edited) @Bogdan. Ei se gandesc ca vor lua functii aici, dar pe serverele celelalte de ce nu au luptat? [...] Intr-adevar, ma bucur ca s-a inteles esentialul. Asa cum unii se asteapta sa primeasca functii pe noul server ce se va deschide, la fel de bine ar fi putut munci pentru a primi o functie si pe blue/red, totul depinde de respectiva persoana, nu de server. Daca este serverul nou deschis asta nu inseamna ca vor fi sanse mai mari la functii. La fel cum au fost primite functii pe celelalte doua servere, depinzand de respectiva persoana care lupta sau nu pentru o anumita functie, la fel se vor primi si pe acest nou server, depinzand doar de voi. Cine merita, este potrivit si suficient de capabil pentru o functie, cu siguranta o va primi, va iesi in evidenta (si asta nu pupand in stanga si in dreapta) printr-un comportament model demonstrand ca merita si va "lucra" pentru ceea ce-si doreste. Nimic nu pica din cer, munceste pentru ce-ti doresti si vei ajunge sa-ti atingi dorinta. Daca acest principiu l-ar avea toti, ce societate buna si placuta am avea. Edited May 6, 2015 by BogdanSnaKe
Deaths Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Cui ii pasa de culorile drapelului pe un server de samp? E o coincidenta si faptul ca celelalte servere se numesc red si blue. Se cauta nume scurte, nu intereseaza pe nimeni patriotismul tau si al "altora" pe care incercati sa-l dovediti pe un joc. Statul roman nu ajuta cu nimic comunitatea asta, si pe drept, nu e ceva de promovat, la urma urmei e un joc online. E pacat ca atunci cand "spiritul patriotism" are nevoie de voi, cand comunitatea romana sufera, si aici nu ma refer la actiuni mari, ci la un simplu voluntariat sau protest, patriotismul vostru fals scade, si in loc sa ajuti, o sa stai sa joci pe green, unde, intre timp, vei urla in continuare ca esti mare patriot. Shad0w, se poate ca urmatorul server sa fie doar pentru ortodocsi? Nu cumva sa superi comunitatea religioasa de pe Bugged, ca o sa te trezesti reclamat la BOR. Kappa Ai perfecta dreptate.
andreea.andreea2506 Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 1 Se va face un panel ? 2 La ce ora se va deschide serverul ? 3 Felicitari. Daca ai citit tot vei afla ce ora si ce data si daca va avea panel :|
Le Boboc Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Salut, sunt si eu nou pe comunitate, am auzit de serverele Red si Blue, ca orice alt jucator de SAMP, dar nu am intrat niciodata deoarece mi se pare nasol ca toti sunt smecheri acolo, vad pe facebook ca se vand conturi cu levele mari si bani de' te satura si sa intru eu cu 50.000$ si level 1 sa incerc sa ma impun macar sa-mi cumpar o casa. Acum ca se deschide Green.Bugged.Ro parca e mai acceptabil, deoarece incep la un nivel cu toti, mai o sansa sa prind o casa in zona mai buna, un biz, daca rup afk-ul, mai acceptabil. Si intre Trucker si Farmer care e jobul mai bun/ din ce poti face bani usor in afara de /dice?
Cyrano Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Aștept să văd ce iese și cu cel de-al trilea server, primele două având un succes incredibil. Sperăm să fie la fel de populat și cu un staff la fel de implicat.
SnekRo Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Bani la job-uri cum se vor face? adica va fi ca pe blue sau ca pe red?
knazinho Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Bani la job-uri cum se vor face? adica va fi ca pe blue sau ca pe red? La fel,citeste printre pagini si vei mai afla chestii noi !
Recommended Posts