valentine Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Helper-u a sarit ca sa isi apere demnitatea, ca nah el e helper si stie sigur ca va lua grad pe green. Bai, sunt membri aici care joaca de anu asta sau anu trecut si au luat grad imediat. ( Pe merit ? Ma lasi ? ). De ce eu care am jucat de aproape de cand s-a deschis server nu pot primi un lider sau nu pot lua un helper ? Nu ar trebui ca staff-ul sa se bazeze pe membrii cei mai vechi de pe server ? Pe cei care cunosc demersurile ? Cum poate unu care s-a inregistrat in februarie 2015 sa stie mai multe despre server decat unu care s-a inregistrat in 2013 putin dupa deschiderea server-ului ? Cum Helpere i-a explica-mi si mie. Voi chiar mai credeti ca asa se da grad ? Pe "tac si inghit, daca merit iau daca nu nu iau" ? Asta e total fals bai. Totu se da acum pe cunostiinte. E deajuns sa intre 1 in staff. Si restu se duc dupa el. Gen "oh stai ca il cunosc pe ala ii dau pro pentru helper, m-a ajutat mult la trucker la inceput. PRO" Si asa ia un noob helper. Daca staff-ul s-ar da pe vechimea de pe server, ar fi mult mai bine. Iar ce ai explicat tu faza cum ca cei care zic pile inseamna ca is ofticati sau ceva e total gresita. Pile e cand tu ai prieteni in staff si stii sigur ca daca postezi gata vei fi acceptat pentru ca pretinii tai din staff vor zice PRO PRO PRO sa il avem in staff. ( Si asa mai intra alt noob in staff care poate nici macar n-a jucat in 2013 pe bugged ). Totu se da pe pile. De la lider la co-lider si de la helper la admin. Nimic nu mai e pe ceea ce stii si ce poti, sau pe vechime. Ce ii mai intereseaza pe membrii principali din staff ca tu habar n-aveai de bugged in 2013 daca toti ceilalti pretini de'ai tai au zis pro pro sa il avem in staff. Nu mai conteaza. Si helpere nu incerca tu sa ma convingi pe mine cu faze ca ce am zis eu e fals si cu povesti de'ale tale ca nu tine. Absolut totu e pe pile pe servere. La nici o factiune nu poti intra daca n-ai pile in ea. De ce ? Pai lideru prefera sa aiba prietenii lui in factiune decat sa aibe noobi. Cum ar putea un jucator sa invete sa fie si el helper sa vada cu ce se mananca, sau sa fie si el lider sa vada cum e, daca chiar e demn de lider/helper sau nu, daca ei niciodata nu ajung asa ceva ? Cica "ne trebuie staff capabil", "cei de pe red si blue trebuiesc bagati si pe green, ca ei sunt capabili". Dar de ce sa nu oferim sanse si altor playeri ( luati dupa vechimea de pe forum ) si sa ii bagam in staff, sa le aratam cum se mananca, ce comenzi se folosesc, cum se foloseste corect panel-ul ca admin/helper, si sa imbunatatim si alti oameni in ceea ce priveste staff-ul. Dar daca voi spuneti mereu PRO PRO la prieteni, si mereu CONTRA la un baiat care saracu poate nu a avut pile nicaieri, dar stie cu ce se mananca helper-ul / liderul, cum poate el sa mai aibe sperante sa zica "Pf, si vroiam asa de mult sa fiu helper, aveam o idee noua pentru a ajuta lumea", "Nasol, poate daca eram helper stiam si eu mai bine cu ce se ocupa staff-ul, ca sa nu mai zic pe forum rau despre ei.". Asta e ceea ce nu intelegeti voi. Staff-ul. Voi nu lasati niciodata pe cineva nou in staff sa intre. Cineva care nu cunoaste pe absolut nimeni de acolo. Pentru ca stiti ca daca veti baga pe unu care chiar e serios omu si nu o avut pile, or sa va ia locu in staff. Asta e toata treaba. Cum sa isi schimbe jucatorii parererea despre staff ( adica sa nu mai zica, mama uite-l si pe noob-u ala, habar n-are sa traga cu deagle, sau sa scrie si a ajuns helper ca il cunoaste pe x si y din staff ) Cum pot ei sa nu mai zica asa ceva, cand voi tot continuati sa adaugati membri staff care deja au fost si stiu ce fel e in staff. ************* PENTRU TOTI ***************** Tot ce e scris mai sus nu e ca sa iau eu lider sau helper, pe mine nu ma intereseaza gradele pe servere atat timp cat sunt respectat si eu sa am pe cine sa respect la randul meu. Am incercat doar sa iau apararea membrilor care nu au niciodata sanse sa intre in staff pentru ca niciodata nu se va schimba staff-ul. Si asta ma omoara pana si pe mine. Toate comentariile inutile, jigniri, suferinte, alte pareri inutile din partea staff-ului, nu vor aduce nici un efect asupra mea si a caracterului meu. Cu toti stim ca ce am scris mai sus e adevarat. ;) *********************************************** Hai greeeeeen !! 3
Abelard Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Numai bine Shad0w, blue & red s-au aglomerat prea mult. 1
Jonathan[] Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Felicitari BuGGed! Sunteti foarte tari. Felicitarile mele @Shad0w si @Tibi pentru comunitatea pe care ati reusit s-o creati. Desi sunt si unii mai putin cenzurati / recunoscatori, totusi ati reusit sa legati niste prietenii intre oameni din toate partile tarii, si nu e un lucru de neglijat. Personal astept cu nerabdare deschiderea noului server! Sunt dornic de activitate si cine stie, poate oobtin si o functie in staff :D . Tineti-o tot asa! Chiar sunteti extraordinari.
PI5TOL Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 (edited) Helper-u a sarit ca sa isi apere demnitatea, ca nah el e helper si stie sigur ca va lua grad pe green. Bai, sunt membri aici care joaca de anu asta sau anu trecut si au luat grad imediat. ( Pe merit ? Ma lasi ? ). De ce eu care am jucat de aproape de cand s-a deschis server nu pot primi un lider sau nu pot lua un helper ? Nu ar trebui ca staff-ul sa se bazeze pe membrii cei mai vechi de pe server ? Pe cei care cunosc demersurile ? Cum poate unu care s-a inregistrat in februarie 2015 sa stie mai multe despre server decat unu care s-a inregistrat in 2013 putin dupa deschiderea server-ului ? Cum Helpere i-a explica-mi si mie. Voi chiar mai credeti ca asa se da grad ? Pe "tac si inghit, daca merit iau daca nu nu iau" ? Asta e total fals bai. Totu se da acum pe cunostiinte. E deajuns sa intre 1 in staff. Si restu se duc dupa el. Gen "oh stai ca il cunosc pe ala ii dau pro pentru helper, m-a ajutat mult la trucker la inceput. PRO" Si asa ia un noob helper. Daca staff-ul s-ar da pe vechimea de pe server, ar fi mult mai bine. Iar ce ai explicat tu faza cum ca cei care zic pile inseamna ca is ofticati sau ceva e total gresita. Pile e cand tu ai prieteni in staff si stii sigur ca daca postezi gata vei fi acceptat pentru ca pretinii tai din staff vor zice PRO PRO PRO sa il avem in staff. ( Si asa mai intra alt noob in staff care poate nici macar n-a jucat in 2013 pe bugged ). Totu se da pe pile. De la lider la co-lider si de la helper la admin. Nimic nu mai e pe ceea ce stii si ce poti, sau pe vechime. Ce ii mai intereseaza pe membrii principali din staff ca tu habar n-aveai de bugged in 2013 daca toti ceilalti pretini de'ai tai au zis pro pro sa il avem in staff. Nu mai conteaza. Si helpere nu incerca tu sa ma convingi pe mine cu faze ca ce am zis eu e fals si cu povesti de'ale tale ca nu tine. Absolut totu e pe pile pe servere. La nici o factiune nu poti intra daca n-ai pile in ea. De ce ? Pai lideru prefera sa aiba prietenii lui in factiune decat sa aibe noobi. Cum ar putea un jucator sa invete sa fie si el helper sa vada cu ce se mananca, sau sa fie si el lider sa vada cum e, daca chiar e demn de lider/helper sau nu, daca ei niciodata nu ajung asa ceva ? Cica "ne trebuie staff capabil", "cei de pe red si blue trebuiesc bagati si pe green, ca ei sunt capabili". Dar de ce sa nu oferim sanse si altor playeri ( luati dupa vechimea de pe forum ) si sa ii bagam in staff, sa le aratam cum se mananca, ce comenzi se folosesc, cum se foloseste corect panel-ul ca admin/helper, si sa imbunatatim si alti oameni in ceea ce priveste staff-ul. Dar daca voi spuneti mereu PRO PRO la prieteni, si mereu CONTRA la un baiat care saracu poate nu a avut pile nicaieri, dar stie cu ce se mananca helper-ul / liderul, cum poate el sa mai aibe sperante sa zica "Pf, si vroiam asa de mult sa fiu helper, aveam o idee noua pentru a ajuta lumea", "Nasol, poate daca eram helper stiam si eu mai bine cu ce se ocupa staff-ul, ca sa nu mai zic pe forum rau despre ei.". Asta e ceea ce nu intelegeti voi. Staff-ul. Voi nu lasati niciodata pe cineva nou in staff sa intre. Cineva care nu cunoaste pe absolut nimeni de acolo. Pentru ca stiti ca daca veti baga pe unu care chiar e serios omu si nu o avut pile, or sa va ia locu in staff. Asta e toata treaba. Cum sa isi schimbe jucatorii parererea despre staff ( adica sa nu mai zica, mama uite-l si pe noob-u ala, habar n-are sa traga cu deagle, sau sa scrie si a ajuns helper ca il cunoaste pe x si y din staff ) Cum pot ei sa nu mai zica asa ceva, cand voi tot continuati sa adaugati membri staff care deja au fost si stiu ce fel e in staff. ************* PENTRU TOTI ***************** Tot ce e scris mai sus nu e ca sa iau eu lider sau helper, pe mine nu ma intereseaza gradele pe servere atat timp cat sunt respectat si eu sa am pe cine sa respect la randul meu. Am incercat doar sa iau apararea membrilor care nu au niciodata sanse sa intre in staff pentru ca niciodata nu se va schimba staff-ul. Si asta ma omoara pana si pe mine. Toate comentariile inutile, jigniri, suferinte, alte pareri inutile din partea staff-ului, nu vor aduce nici un efect asupra mea si a caracterului meu. Cu toti stim ca ce am scris mai sus e adevarat. ;) *********************************************** Hai greeeeeen !! Cam asta e adevarul. Edited May 6, 2015 by PI5TOL
Stefan Ichim Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 pe ce versiune va rula noul server? eu as spera la versiunea 0.3.7
AceKiLL Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Helper-u a sarit ca sa isi apere demnitatea, ca nah el e helper si stie sigur ca va lua grad pe green. Bai, sunt membri aici care joaca de anu asta sau anu trecut si au luat grad imediat. ( Pe merit ? Ma lasi ? ). De ce eu care am jucat de aproape de cand s-a deschis server nu pot primi un lider sau nu pot lua un helper ? Nu ar trebui ca staff-ul sa se bazeze pe membrii cei mai vechi de pe server ? Pe cei care cunosc demersurile ? Cum poate unu care s-a inregistrat in februarie 2015 sa stie mai multe despre server decat unu care s-a inregistrat in 2013 putin dupa deschiderea server-ului ? Cum Helpere i-a explica-mi si mie. Voi chiar mai credeti ca asa se da grad ? Pe "tac si inghit, daca merit iau daca nu nu iau" ? Asta e total fals bai. Totu se da acum pe cunostiinte. E deajuns sa intre 1 in staff. Si restu se duc dupa el. Gen "oh stai ca il cunosc pe ala ii dau pro pentru helper, m-a ajutat mult la trucker la inceput. PRO" Si asa ia un noob helper. Daca staff-ul s-ar da pe vechimea de pe server, ar fi mult mai bine. Iar ce ai explicat tu faza cum ca cei care zic pile inseamna ca is ofticati sau ceva e total gresita. Pile e cand tu ai prieteni in staff si stii sigur ca daca postezi gata vei fi acceptat pentru ca pretinii tai din staff vor zice PRO PRO PRO sa il avem in staff. ( Si asa mai intra alt noob in staff care poate nici macar n-a jucat in 2013 pe bugged ). Totu se da pe pile. De la lider la co-lider si de la helper la admin. Nimic nu mai e pe ceea ce stii si ce poti, sau pe vechime. Ce ii mai intereseaza pe membrii principali din staff ca tu habar n-aveai de bugged in 2013 daca toti ceilalti pretini de'ai tai au zis pro pro sa il avem in staff. Nu mai conteaza. Si helpere nu incerca tu sa ma convingi pe mine cu faze ca ce am zis eu e fals si cu povesti de'ale tale ca nu tine. Absolut totu e pe pile pe servere. La nici o factiune nu poti intra daca n-ai pile in ea. De ce ? Pai lideru prefera sa aiba prietenii lui in factiune decat sa aibe noobi. Cum ar putea un jucator sa invete sa fie si el helper sa vada cu ce se mananca, sau sa fie si el lider sa vada cum e, daca chiar e demn de lider/helper sau nu, daca ei niciodata nu ajung asa ceva ? Cica "ne trebuie staff capabil", "cei de pe red si blue trebuiesc bagati si pe green, ca ei sunt capabili". Dar de ce sa nu oferim sanse si altor playeri ( luati dupa vechimea de pe forum ) si sa ii bagam in staff, sa le aratam cum se mananca, ce comenzi se folosesc, cum se foloseste corect panel-ul ca admin/helper, si sa imbunatatim si alti oameni in ceea ce priveste staff-ul. Dar daca voi spuneti mereu PRO PRO la prieteni, si mereu CONTRA la un baiat care saracu poate nu a avut pile nicaieri, dar stie cu ce se mananca helper-ul / liderul, cum poate el sa mai aibe sperante sa zica "Pf, si vroiam asa de mult sa fiu helper, aveam o idee noua pentru a ajuta lumea", "Nasol, poate daca eram helper stiam si eu mai bine cu ce se ocupa staff-ul, ca sa nu mai zic pe forum rau despre ei.". Asta e ceea ce nu intelegeti voi. Staff-ul. Voi nu lasati niciodata pe cineva nou in staff sa intre. Cineva care nu cunoaste pe absolut nimeni de acolo. Pentru ca stiti ca daca veti baga pe unu care chiar e serios omu si nu o avut pile, or sa va ia locu in staff. Asta e toata treaba. Cum sa isi schimbe jucatorii parererea despre staff ( adica sa nu mai zica, mama uite-l si pe noob-u ala, habar n-are sa traga cu deagle, sau sa scrie si a ajuns helper ca il cunoaste pe x si y din staff ) Cum pot ei sa nu mai zica asa ceva, cand voi tot continuati sa adaugati membri staff care deja au fost si stiu ce fel e in staff. ************* PENTRU TOTI ***************** Tot ce e scris mai sus nu e ca sa iau eu lider sau helper, pe mine nu ma intereseaza gradele pe servere atat timp cat sunt respectat si eu sa am pe cine sa respect la randul meu. Am incercat doar sa iau apararea membrilor care nu au niciodata sanse sa intre in staff pentru ca niciodata nu se va schimba staff-ul. Si asta ma omoara pana si pe mine. Toate comentariile inutile, jigniri, suferinte, alte pareri inutile din partea staff-ului, nu vor aduce nici un efect asupra mea si a caracterului meu. Cu toti stim ca ce am scris mai sus e adevarat. ;) *********************************************** Hai greeeeeen !! Nu se baga doar pe pile etc. Eu de exemplu am facut app lider ca ziceam ca nu iau oricum si fac sa fie, si cand nu m-am asteptat am fost luat teste si dintr-o greseala a mea (stupida oarecum) am picat..... asta este in functie de alegerea stafului, trebuie sa stie ceva totus despre tine comportament/ decizi/ experienta/ dovada ca meriti aceea functie pentru a te alege.
Kedonoo Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 (edited) Helper-u a sarit ca sa isi apere demnitatea, ca nah el e helper si stie sigur ca va lua grad pe green. Bai, sunt membri aici care joaca de anu asta sau anu trecut si au luat grad imediat. ( Pe merit ? Ma lasi ? ). De ce eu care am jucat de aproape de cand s-a deschis server nu pot primi un lider sau nu pot lua un helper ? Nu ar trebui ca staff-ul sa se bazeze pe membrii cei mai vechi de pe server ? Pe cei care cunosc demersurile ? Cum poate unu care s-a inregistrat in februarie 2015 sa stie mai multe despre server decat unu care s-a inregistrat in 2013 putin dupa deschiderea server-ului ? Cum Helpere i-a explica-mi si mie. Voi chiar mai credeti ca asa se da grad ? Pe "tac si inghit, daca merit iau daca nu nu iau" ? Asta e total fals bai. Totu se da acum pe cunostiinte. E deajuns sa intre 1 in staff. Si restu se duc dupa el. Gen "oh stai ca il cunosc pe ala ii dau pro pentru helper, m-a ajutat mult la trucker la inceput. PRO" Si asa ia un noob helper. Daca staff-ul s-ar da pe vechimea de pe server, ar fi mult mai bine. Iar ce ai explicat tu faza cum ca cei care zic pile inseamna ca is ofticati sau ceva e total gresita. Pile e cand tu ai prieteni in staff si stii sigur ca daca postezi gata vei fi acceptat pentru ca pretinii tai din staff vor zice PRO PRO PRO sa il avem in staff. ( Si asa mai intra alt noob in staff care poate nici macar n-a jucat in 2013 pe bugged ). Totu se da pe pile. De la lider la co-lider si de la helper la admin. Nimic nu mai e pe ceea ce stii si ce poti, sau pe vechime. Ce ii mai intereseaza pe membrii principali din staff ca tu habar n-aveai de bugged in 2013 daca toti ceilalti pretini de'ai tai au zis pro pro sa il avem in staff. Nu mai conteaza. Si helpere nu incerca tu sa ma convingi pe mine cu faze ca ce am zis eu e fals si cu povesti de'ale tale ca nu tine. Absolut totu e pe pile pe servere. La nici o factiune nu poti intra daca n-ai pile in ea. De ce ? Pai lideru prefera sa aiba prietenii lui in factiune decat sa aibe noobi. Cum ar putea un jucator sa invete sa fie si el helper sa vada cu ce se mananca, sau sa fie si el lider sa vada cum e, daca chiar e demn de lider/helper sau nu, daca ei niciodata nu ajung asa ceva ? Cica "ne trebuie staff capabil", "cei de pe red si blue trebuiesc bagati si pe green, ca ei sunt capabili". Dar de ce sa nu oferim sanse si altor playeri ( luati dupa vechimea de pe forum ) si sa ii bagam in staff, sa le aratam cum se mananca, ce comenzi se folosesc, cum se foloseste corect panel-ul ca admin/helper, si sa imbunatatim si alti oameni in ceea ce priveste staff-ul. Dar daca voi spuneti mereu PRO PRO la prieteni, si mereu CONTRA la un baiat care saracu poate nu a avut pile nicaieri, dar stie cu ce se mananca helper-ul / liderul, cum poate el sa mai aibe sperante sa zica "Pf, si vroiam asa de mult sa fiu helper, aveam o idee noua pentru a ajuta lumea", "Nasol, poate daca eram helper stiam si eu mai bine cu ce se ocupa staff-ul, ca sa nu mai zic pe forum rau despre ei.". Asta e ceea ce nu intelegeti voi. Staff-ul. Voi nu lasati niciodata pe cineva nou in staff sa intre. Cineva care nu cunoaste pe absolut nimeni de acolo. Pentru ca stiti ca daca veti baga pe unu care chiar e serios omu si nu o avut pile, or sa va ia locu in staff. Asta e toata treaba. Cum sa isi schimbe jucatorii parererea despre staff ( adica sa nu mai zica, mama uite-l si pe noob-u ala, habar n-are sa traga cu deagle, sau sa scrie si a ajuns helper ca il cunoaste pe x si y din staff ) Cum pot ei sa nu mai zica asa ceva, cand voi tot continuati sa adaugati membri staff care deja au fost si stiu ce fel e in staff. ************* PENTRU TOTI ***************** Tot ce e scris mai sus nu e ca sa iau eu lider sau helper, pe mine nu ma intereseaza gradele pe servere atat timp cat sunt respectat si eu sa am pe cine sa respect la randul meu. Am incercat doar sa iau apararea membrilor care nu au niciodata sanse sa intre in staff pentru ca niciodata nu se va schimba staff-ul. Si asta ma omoara pana si pe mine. Toate comentariile inutile, jigniri, suferinte, alte pareri inutile din partea staff-ului, nu vor aduce nici un efect asupra mea si a caracterului meu. Cu toti stim ca ce am scris mai sus e adevarat. ;) *********************************************** Hai greeeeeen !! Spui ca tu ti-ai dorii lider si ca meriti pe Blue o sansa, pai sa-ti spun eu de ce nu meriti, desii tu ai facut contul printre primele de pe server, adica din 2013, de 2 ani tu ai reusit sa acumulezi 500+ ore jucate la level 37, cea ce inseamna ca tu nu ai acumulat nici macar 10% din cunostintele serverului daca tu ai rupt sleep-ul tot timpul asta, crezi ca tu meriti o sansa, dar acest server care are atatia doritori cu acumularea a peste 3000 de ore jucate ce sanse ar trebuii sa le dam? Ar trebuii bagati fara teste daca tu meriti functia de lider/helper. Edited May 6, 2015 by KeDonoo
Shatter Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Hai ca numai este mult pana la deschidere au mai ramas 8 zile :)
BogdanSnaKe Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 (edited) Helper-u a sarit ca sa isi apere demnitatea, ca nah el e helper si stie sigur ca va lua grad pe green. [....] Afla ca nici nu-mi voi face cont pe Green, cum nu am nici pe red. Asta asa, sa fii tu lamurit in legatura cu tot ce ai scris acolo. As putea scrie randuri intregi pentru a te contrazice pe buna dreptate cu ceea ce spui tu acolo, dar nu are rost, fiecare cu parerea lui. O seara buna! Edited May 6, 2015 by BogdanSnaKe
Le Boboc Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Scandal scandal :)) Incepe deja sa-mi placa serverul :))
RazZz. Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Scandal scandal :)) Incepe deja sa-mi placa serverul :))Nu e scandal, doar ca unii stau 14 zile intr-o factiune, apoi se intreaba de ce nu mai sunt acceptati, de ce nu iau lider....Baga scuza "Totul este pe pile", daca ei scriu la descriere personala. "Nu-mi place sa ma descriu" sau "De treaba" sau fac o "compunere" de 30 de randuri, se mai si mira cum de nu sunt acceptati, asa-i?
Le Boboc Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Nu ma bag, man. Vin nou pe server, nu stiu istoria fiecarui player, ce si cum a facut pentru server, vad ca toti se agita pentru helper sau lider, probabil nu au ce face altceva decat sa faca dintr-un joc o obligatie, mai ales pe un server asa mare. Nu sunt strain de jocul asta si stiu ca fiecare functie reprezinta o obligatie in plus, de care te poti lipsi foarte usor daca ai o serie de prieteni cu care poti sa-ti petreci timpul printr-un club, o iesire, o petrecere. Ganditi-va ca vine vara si in loc sa pierdeti timpul in casa jucand SA:MP din obligatie, ca sa nu-ti pierzi locul din staff poti foarte bine sa mergi la o terasa si sa bei un suc, o bere, sa fumezi o tigarica in loc sa-ti toti nervii cu toti copiii care joaca pentru prima data acest joc si au nevoie ajutor. Daca vrei sa ajuti playerii poti sa-i ajuti din propria initiativa, nu pentru ca ai o functie care te obliga sa faci asta.
mDo Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Helper-u a sarit ca sa isi apere demnitatea, ca nah el e helper si stie sigur ca va lua grad pe green. Bai, sunt membri aici care joaca de anu asta sau anu trecut si au luat grad imediat. ( Pe merit ? Ma lasi ? ). De ce eu care am jucat de aproape de cand s-a deschis server nu pot primi un lider sau nu pot lua un helper ? Nu ar trebui ca staff-ul sa se bazeze pe membrii cei mai vechi de pe server ? Pe cei care cunosc demersurile ? Cum poate unu care s-a inregistrat in februarie 2015 sa stie mai multe despre server decat unu care s-a inregistrat in 2013 putin dupa deschiderea server-ului ? Cum Helpere i-a explica-mi si mie. Voi chiar mai credeti ca asa se da grad ? Pe "tac si inghit, daca merit iau daca nu nu iau" ? Asta e total fals bai. Totu se da acum pe cunostiinte. E deajuns sa intre 1 in staff. Si restu se duc dupa el. Gen "oh stai ca il cunosc pe ala ii dau pro pentru helper, m-a ajutat mult la trucker la inceput. PRO" Si asa ia un noob helper. Daca staff-ul s-ar da pe vechimea de pe server, ar fi mult mai bine. Iar ce ai explicat tu faza cum ca cei care zic pile inseamna ca is ofticati sau ceva e total gresita. Pile e cand tu ai prieteni in staff si stii sigur ca daca postezi gata vei fi acceptat pentru ca pretinii tai din staff vor zice PRO PRO PRO sa il avem in staff. ( Si asa mai intra alt noob in staff care poate nici macar n-a jucat in 2013 pe bugged ). Totu se da pe pile. De la lider la co-lider si de la helper la admin. Nimic nu mai e pe ceea ce stii si ce poti, sau pe vechime. Ce ii mai intereseaza pe membrii principali din staff ca tu habar n-aveai de bugged in 2013 daca toti ceilalti pretini de'ai tai au zis pro pro sa il avem in staff. Nu mai conteaza. Si helpere nu incerca tu sa ma convingi pe mine cu faze ca ce am zis eu e fals si cu povesti de'ale tale ca nu tine. Absolut totu e pe pile pe servere. La nici o factiune nu poti intra daca n-ai pile in ea. De ce ? Pai lideru prefera sa aiba prietenii lui in factiune decat sa aibe noobi. Cum ar putea un jucator sa invete sa fie si el helper sa vada cu ce se mananca, sau sa fie si el lider sa vada cum e, daca chiar e demn de lider/helper sau nu, daca ei niciodata nu ajung asa ceva ? Cica "ne trebuie staff capabil", "cei de pe red si blue trebuiesc bagati si pe green, ca ei sunt capabili". Dar de ce sa nu oferim sanse si altor playeri ( luati dupa vechimea de pe forum ) si sa ii bagam in staff, sa le aratam cum se mananca, ce comenzi se folosesc, cum se foloseste corect panel-ul ca admin/helper, si sa imbunatatim si alti oameni in ceea ce priveste staff-ul. Dar daca voi spuneti mereu PRO PRO la prieteni, si mereu CONTRA la un baiat care saracu poate nu a avut pile nicaieri, dar stie cu ce se mananca helper-ul / liderul, cum poate el sa mai aibe sperante sa zica "Pf, si vroiam asa de mult sa fiu helper, aveam o idee noua pentru a ajuta lumea", "Nasol, poate daca eram helper stiam si eu mai bine cu ce se ocupa staff-ul, ca sa nu mai zic pe forum rau despre ei.". Asta e ceea ce nu intelegeti voi. Staff-ul. Voi nu lasati niciodata pe cineva nou in staff sa intre. Cineva care nu cunoaste pe absolut nimeni de acolo. Pentru ca stiti ca daca veti baga pe unu care chiar e serios omu si nu o avut pile, or sa va ia locu in staff. Asta e toata treaba. Cum sa isi schimbe jucatorii parererea despre staff ( adica sa nu mai zica, mama uite-l si pe noob-u ala, habar n-are sa traga cu deagle, sau sa scrie si a ajuns helper ca il cunoaste pe x si y din staff ) Cum pot ei sa nu mai zica asa ceva, cand voi tot continuati sa adaugati membri staff care deja au fost si stiu ce fel e in staff. ************* PENTRU TOTI ***************** Tot ce e scris mai sus nu e ca sa iau eu lider sau helper, pe mine nu ma intereseaza gradele pe servere atat timp cat sunt respectat si eu sa am pe cine sa respect la randul meu. Am incercat doar sa iau apararea membrilor care nu au niciodata sanse sa intre in staff pentru ca niciodata nu se va schimba staff-ul. Si asta ma omoara pana si pe mine. Toate comentariile inutile, jigniri, suferinte, alte pareri inutile din partea staff-ului, nu vor aduce nici un efect asupra mea si a caracterului meu. Cu toti stim ca ce am scris mai sus e adevarat. ;) *********************************************** Hai greeeeeen !! Baiatu, daca nu ai activitate, loialitate, prieteni care sa te propuna, nu rezolvi nimic... oricum, nu impresionezi pe nimeni daca scrii roman-ul asta, sa stii ... la admini, se contorizeaza cate ore ai jucat pe saptamana/zi. Si, atunci vezi daca meriti cu adevarat acea functie, dupa activitatea ta. Daca nu faci o cerere in de ajuns de convingatoare ca tu esti loial, si meriti helper, nu rezolvi nimic. Bravo lor ca au luat helper/lider/admin, asta inseamna ca sunt capabili sa detina acea functie, si cine i-au propus pentru a castiga acea functie, inseamna ca X este loial. Sa stii, nu toti trebuie sa ieie staff, este o comunitate, staff inseamna sa fii responsabil cu ce se intampla pe server,(admin) reclamatii, report-uri si altele , (helperii) se ocupa cu intrebarile de pe /n sau unele report-uri , (liderii) Liderii au responsabilitatea de a creea o factiune, nu toti trebuie sa intre in aceasta. Sper ca ai inteles, bafta! 1
Open Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Helper-u a sarit ca sa isi apere demnitatea, ca nah el e helper si stie sigur ca va lua grad pe green. Bai, sunt membri aici care joaca de anu asta sau anu trecut si au luat grad imediat. ( Pe merit ? Ma lasi ? ). De ce eu care am jucat de aproape de cand s-a deschis server nu pot primi un lider sau nu pot lua un helper ? Nu ar trebui ca staff-ul sa se bazeze pe membrii cei mai vechi de pe server ? Pe cei care cunosc demersurile ? Cum poate unu care s-a inregistrat in februarie 2015 sa stie mai multe despre server decat unu care s-a inregistrat in 2013 putin dupa deschiderea server-ului ? Cum Helpere i-a explica-mi si mie. Voi chiar mai credeti ca asa se da grad ? Pe "tac si inghit, daca merit iau daca nu nu iau" ? Asta e total fals bai. Totu se da acum pe cunostiinte. E deajuns sa intre 1 in staff. Si restu se duc dupa el. Gen "oh stai ca il cunosc pe ala ii dau pro pentru helper, m-a ajutat mult la trucker la inceput. PRO" Si asa ia un noob helper. Daca staff-ul s-ar da pe vechimea de pe server, ar fi mult mai bine. Iar ce ai explicat tu faza cum ca cei care zic pile inseamna ca is ofticati sau ceva e total gresita. Pile e cand tu ai prieteni in staff si stii sigur ca daca postezi gata vei fi acceptat pentru ca pretinii tai din staff vor zice PRO PRO PRO sa il avem in staff. ( Si asa mai intra alt noob in staff care poate nici macar n-a jucat in 2013 pe bugged ). Totu se da pe pile. De la lider la co-lider si de la helper la admin. Nimic nu mai e pe ceea ce stii si ce poti, sau pe vechime. Ce ii mai intereseaza pe membrii principali din staff ca tu habar n-aveai de bugged in 2013 daca toti ceilalti pretini de'ai tai au zis pro pro sa il avem in staff. Nu mai conteaza. Si helpere nu incerca tu sa ma convingi pe mine cu faze ca ce am zis eu e fals si cu povesti de'ale tale ca nu tine. Absolut totu e pe pile pe servere. La nici o factiune nu poti intra daca n-ai pile in ea. De ce ? Pai lideru prefera sa aiba prietenii lui in factiune decat sa aibe noobi. Cum ar putea un jucator sa invete sa fie si el helper sa vada cu ce se mananca, sau sa fie si el lider sa vada cum e, daca chiar e demn de lider/helper sau nu, daca ei niciodata nu ajung asa ceva ? Cica "ne trebuie staff capabil", "cei de pe red si blue trebuiesc bagati si pe green, ca ei sunt capabili". Dar de ce sa nu oferim sanse si altor playeri ( luati dupa vechimea de pe forum ) si sa ii bagam in staff, sa le aratam cum se mananca, ce comenzi se folosesc, cum se foloseste corect panel-ul ca admin/helper, si sa imbunatatim si alti oameni in ceea ce priveste staff-ul. Dar daca voi spuneti mereu PRO PRO la prieteni, si mereu CONTRA la un baiat care saracu poate nu a avut pile nicaieri, dar stie cu ce se mananca helper-ul / liderul, cum poate el sa mai aibe sperante sa zica "Pf, si vroiam asa de mult sa fiu helper, aveam o idee noua pentru a ajuta lumea", "Nasol, poate daca eram helper stiam si eu mai bine cu ce se ocupa staff-ul, ca sa nu mai zic pe forum rau despre ei.". Asta e ceea ce nu intelegeti voi. Staff-ul. Voi nu lasati niciodata pe cineva nou in staff sa intre. Cineva care nu cunoaste pe absolut nimeni de acolo. Pentru ca stiti ca daca veti baga pe unu care chiar e serios omu si nu o avut pile, or sa va ia locu in staff. Asta e toata treaba. Cum sa isi schimbe jucatorii parererea despre staff ( adica sa nu mai zica, mama uite-l si pe noob-u ala, habar n-are sa traga cu deagle, sau sa scrie si a ajuns helper ca il cunoaste pe x si y din staff ) Cum pot ei sa nu mai zica asa ceva, cand voi tot continuati sa adaugati membri staff care deja au fost si stiu ce fel e in staff. ************* PENTRU TOTI ***************** Tot ce e scris mai sus nu e ca sa iau eu lider sau helper, pe mine nu ma intereseaza gradele pe servere atat timp cat sunt respectat si eu sa am pe cine sa respect la randul meu. Am incercat doar sa iau apararea membrilor care nu au niciodata sanse sa intre in staff pentru ca niciodata nu se va schimba staff-ul. Si asta ma omoara pana si pe mine. Toate comentariile inutile, jigniri, suferinte, alte pareri inutile din partea staff-ului, nu vor aduce nici un efect asupra mea si a caracterului meu. Cu toti stim ca ce am scris mai sus e adevarat. ;) *********************************************** Hai greeeeeen !! 1. Ai putine ore jucate. 2. Putine factiuni. 3. Nu stiu ce lp ai. 4. Ok esti din 2013. Si eu sunt, tu ai 500 ore jucate eu am 2500 si nu intru aici sa spun: ca ala are contul de 5 luni si e lider. Ok el are contul de 5 luni. Dar poate are fh mai bun + mai multe ore jucate.
Voinescu Andrei Eduard Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Se vor licita pentru bizuri case ?? Pentru a deveni lider trebuie cerere pe forum ca pe blue.bugged.ro sau red.bugged.ro ??
valentine Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 (edited) Voi n-ati inteles deloc. Nici nu mai zic ceva. Voi nu ati citit pana la capat, ai vazut ca am scris de ce nu am eu lider si dupa ai dat quote sa ma contrazici. Invatati sa cititi si poate dupa o sa intelegeti de ce am scris eu toata chestia aia. Cred ca nici finalu lu l-ati citit. Si da eu rup sleep-ul pentru ca imi permit. Daca parintii tai nu iti dau voie sa lasi pc 24/24 pentru ca nu au bani de curent nu este problema mea. Eu imi permit sa joc doar 5 ore pe server iar restu de 19 sa le las afk. Pentru ca eu nu sunt no-lifer. Mai exista un server se numeste Real Life. Edited May 7, 2015 by Valentine
RazZz. Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 (edited) Se vor licita pentru bizuri case ?? Pentru a deveni lider trebuie cerere pe forum ca pe blue.bugged.ro sau red.bugged.ro ?? Nu, nu se vor licita. Pentru a cumpara o casa ai nevoie de $10.000.000 si level 7, iar pentru a cumpara un bizz, ai nevoie de $20.000.000 si level 10. Cine face primul level si bani ala ia.] Edited May 7, 2015 by Howard.SS
Chad. Reporterul Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 (edited) Helper-u a sarit ca sa isi apere demnitatea, ca nah el e helper si stie sigur ca va lua grad pe green. Bai, sunt membri aici care joaca de anu asta sau anu trecut si au luat grad imediat. ( Pe merit ? Ma lasi ? ). De ce eu care am jucat de aproape de cand s-a deschis server nu pot primi un lider sau nu pot lua un helper ? Nu ar trebui ca staff-ul sa se bazeze pe membrii cei mai vechi de pe server ? Pe cei care cunosc demersurile ? Cum poate unu care s-a inregistrat in februarie 2015 sa stie mai multe despre server decat unu care s-a inregistrat in 2013 putin dupa deschiderea server-ului ? Cum Helpere i-a explica-mi si mie. Voi chiar mai credeti ca asa se da grad ? Pe "tac si inghit, daca merit iau daca nu nu iau" ? Asta e total fals bai. Totu se da acum pe cunostiinte. E deajuns sa intre 1 in staff. Si restu se duc dupa el. Gen "oh stai ca il cunosc pe ala ii dau pro pentru helper, m-a ajutat mult la trucker la inceput. PRO" Si asa ia un noob helper. Daca staff-ul s-ar da pe vechimea de pe server, ar fi mult mai bine. Iar ce ai explicat tu faza cum ca cei care zic pile inseamna ca is ofticati sau ceva e total gresita. Pile e cand tu ai prieteni in staff si stii sigur ca daca postezi gata vei fi acceptat pentru ca pretinii tai din staff vor zice PRO PRO PRO sa il avem in staff. ( Si asa mai intra alt noob in staff care poate nici macar n-a jucat in 2013 pe bugged ). Totu se da pe pile. De la lider la co-lider si de la helper la admin. Nimic nu mai e pe ceea ce stii si ce poti, sau pe vechime. Ce ii mai intereseaza pe membrii principali din staff ca tu habar n-aveai de bugged in 2013 daca toti ceilalti pretini de'ai tai au zis pro pro sa il avem in staff. Nu mai conteaza. Si helpere nu incerca tu sa ma convingi pe mine cu faze ca ce am zis eu e fals si cu povesti de'ale tale ca nu tine. Absolut totu e pe pile pe servere. La nici o factiune nu poti intra daca n-ai pile in ea. De ce ? Pai lideru prefera sa aiba prietenii lui in factiune decat sa aibe noobi. Cum ar putea un jucator sa invete sa fie si el helper sa vada cu ce se mananca, sau sa fie si el lider sa vada cum e, daca chiar e demn de lider/helper sau nu, daca ei niciodata nu ajung asa ceva ? Cica "ne trebuie staff capabil", "cei de pe red si blue trebuiesc bagati si pe green, ca ei sunt capabili". Dar de ce sa nu oferim sanse si altor playeri ( luati dupa vechimea de pe forum ) si sa ii bagam in staff, sa le aratam cum se mananca, ce comenzi se folosesc, cum se foloseste corect panel-ul ca admin/helper, si sa imbunatatim si alti oameni in ceea ce priveste staff-ul. Dar daca voi spuneti mereu PRO PRO la prieteni, si mereu CONTRA la un baiat care saracu poate nu a avut pile nicaieri, dar stie cu ce se mananca helper-ul / liderul, cum poate el sa mai aibe sperante sa zica "Pf, si vroiam asa de mult sa fiu helper, aveam o idee noua pentru a ajuta lumea", "Nasol, poate daca eram helper stiam si eu mai bine cu ce se ocupa staff-ul, ca sa nu mai zic pe forum rau despre ei.". Asta e ceea ce nu intelegeti voi. Staff-ul. Voi nu lasati niciodata pe cineva nou in staff sa intre. Cineva care nu cunoaste pe absolut nimeni de acolo. Pentru ca stiti ca daca veti baga pe unu care chiar e serios omu si nu o avut pile, or sa va ia locu in staff. Asta e toata treaba. Cum sa isi schimbe jucatorii parererea despre staff ( adica sa nu mai zica, mama uite-l si pe noob-u ala, habar n-are sa traga cu deagle, sau sa scrie si a ajuns helper ca il cunoaste pe x si y din staff ) Cum pot ei sa nu mai zica asa ceva, cand voi tot continuati sa adaugati membri staff care deja au fost si stiu ce fel e in staff. ************* PENTRU TOTI ***************** Tot ce e scris mai sus nu e ca sa iau eu lider sau helper, pe mine nu ma intereseaza gradele pe servere atat timp cat sunt respectat si eu sa am pe cine sa respect la randul meu. Am incercat doar sa iau apararea membrilor care nu au niciodata sanse sa intre in staff pentru ca niciodata nu se va schimba staff-ul. Si asta ma omoara pana si pe mine. Toate comentariile inutile, jigniri, suferinte, alte pareri inutile din partea staff-ului, nu vor aduce nici un efect asupra mea si a caracterului meu. Cu toti stim ca ce am scris mai sus e adevarat. ;) *********************************************** Hai greeeeeen !! Citez: ``Daca staff-ul s-ar da pe vechimea de pe server, ar fi mult mai bine.`` -> E cea mai penibila fraza pe care am auzit-o / vazut-o pana acum. Cum poti spune asa ceva? Sunt playeri foarte vechi care nici nu stiu ce e de capul lor, nu stiu cu ce se mananca o functie si vor in staff... Ce ne pasa ca joci din 2013? Crezi ca esti bun daca joci din 2013? Nu e obligatoriu sa fii atat de bun daca joci de foarte mult si nu stii cu ce se mananca o functie. Cat despre functii, de ce iau cei noi functii? Iti explic eu de ce: Cei noi vin cu alte mentalitati, multi de pe alte comunitati si aici vor sa dobandeasca ceva. Nu stau toata ziua in log-uri, nu stau toata ziua pe forum, nu denigreaza playeri, nu fac DeathMatch aiurea, nu injura, lista mai continua, dar degeaba ca tot nu intelegi nimic. Citez iarasi: ``Cum sa isi schimbe jucatorii parererea despre staff ( adica sa nu mai zica, mama uite-l si pe noob-u ala, habar n-are sa traga cu deagle, sau sa scrie si a ajuns helper ca il cunoaste pe x si y din staff ) Cum pot ei sa nu mai zica asa ceva, cand voi tot continuati sa adaugati membri staff care deja au fost si stiu ce fel e in staff. `` Nu trebuie neaparat sa stii sa scrii corect din punct de vedere gramatical ca sa poti detine o functie in staff, cat despre deagle, cui ii pasa? A, da, poate mafiotilor, care cei mai multi au un IQ mai dezastruos decat cutremurul din `77. Ai zis ca vin doar playeri noi si iau functii, iar tu joci din 2013 si nu ai luat. Dupa ai negat totul si ai zis ca nu ai facut chestia asta ca doresti sa intrii in staff. Noi ce sa mai intelegem? Asta e exprimarea unui baiat al anului 2015 care doreste o functie pe BuGGed? Te rog frumos, deja dai in altele.... Citez, again: ``Si helpere nu incerca tu sa ma convingi pe mine cu faze ca ce am zis eu e fals si cu povesti de'ale tale ca nu tine. Absolut totu e pe pile pe servere. La nici o factiune nu poti intra daca n-ai pile in ea. De ce ? Pai lideru prefera sa aiba prietenii lui in factiune decat sa aibe noobi. `` Ce vrei sa intelegem din asta? Ca tu esti perfectul si cei din staff sunt incepatori, (nu pot zice ``n00bi``)? Cu mentalitatea ta nu ajungi undeva. De ce sa lupti tu pentru o functie cand poti sta aici pe forum si sa il denigrezi pe acest helper? Nu are nicio vina, el ti-a explicat totul scurt si la obiect, dar vad ca nu ai inteles. Serverul pe pile? Liderii isi accepta prietenii in factiune? Pile? Serios? Ar trebui ca un om sa aiba o minte bolnava sa creada asta. La cine sa ai pile? La admini? Bai copiilor, stati linistiti, verdictul final il au Tibi / Eugen. E ca si cum eu m-as duce la Ministru si i-as spune sa dam BAC-ul in clasa a XI -a. Parerea mea ~0. Asa si cu ei, degeaba ii spun lui Tibi sa il traga pe X-ulescu la teste daca Tibi nu e de acord. Cat despre lideri, foarte bine, ii apreciez ca isi baga doar prietenii in factiune. Acum imi dau seama ca isi baga prietenii deoarece au cu cine sa isi creeze o factiune puternica si bine organizata. Daca nu si-ar alege prietenii, ai veni tu si ai incepe sa il sfidezi? La ce ai scris pe aici, nu ar fi o mirare. Again, again, again: ``Cum ar putea un jucator sa invete sa fie si el helper sa vada cu ce se mananca, sau sa fie si el lider sa vada cum e, daca chiar e demn de lider/helper sau nu, daca ei niciodata nu ajung asa ceva ? `` Un jucator ar putea obtine una din functiile precizate de tine daca ar fi cu capul pe umeri, nu care ar sta si ar comenta staff-ul in orice topic. Acum nu ma intelege gresit, nu suport pupincurismul, dar stai in banca ta, intr-o factiune, fii serios. Tu ce faci? Ii comentezi pe toti. Ei ce parere sa mai aiba despre tine? Simplu, ca esti un jucator incompetent pentru a obtine o functie pe BuGGed. Again: ``Am incercat doar sa iau apararea membrilor care nu au niciodata sanse sa intre in staff pentru ca niciodata nu se va schimba staff-ul. Si asta ma omoara pana si pe mine. `` Cum au zis si ownerii, toti au sanse in staff, dar ce sa faci daca nu sunt capabili? Ar putea demonstra ca sunt capabili, iar cei care ``nu au sanse in staff``, e doar in mintea lor. Te omoara si pe tine, pai ce treaba ai tu cu ei daca tu ai zis mai sus ca nu vrei functii? E un server pe care se joaca de distractie. Vreti functii, dar ziceti ca nu veti intra niciodata. Stii de ce? Prin aceste postari facute aiurea de tine iti pierzi sansele, toti isi dau seama ca tu joci pe server pentru functii.. Din nou: ``Toate comentariile inutile, jigniri, suferinte, alte pareri inutile din partea staff-ului, nu vor aduce nici un efect asupra mea si a caracterului meu. Cu toti stim ca ce am scris mai sus e adevarat. `` Ce e acolo? Nu vad bine: ``Cu toti stim ca tot ce am scris mai sus e adevarat``. Nu cred, iti spun eu ca 89% din membrii de pe BuGGed nu sunt de acord cu tine. Cei 11% ramasi au un caracter ~ ca al tau si in mintea lor se petrec tot felul de lucruri ciudate... CUM POTI SPUNE PE FORUM CA JOCI PENTRU FUNCTII? :| Salut! Edited May 7, 2015 by St.Chad 2
FORTRESS. Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Felicitări pentru server şi mult succes cu el ! Deabea aştept să se deschidă.
Recommended Posts