Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Abea astept. Voi intra cu numele Kowalski.

Doar o zii 9 ore si 40 de minute ne desparte Green Bugged <3

Edited by Deko VALOAREDAIAMARE
Posted

Stiu ca sunt multi ce stau la gandu sa faca [A]lliance, ZEW, King, [AIM]. Dar clanu [A] eu il voi face si voi demonstra ast :P, direct zboara 65EURO(350 LEI) pe Green, sa fac clanu [A]lliance. Si multe altele, +  o mica functie. Succes va doresc si va astept in clan + ma gasiti la numele Raymond.

Stiu ca sunt multi ce stau la gandu sa faca [A]lliance, ZEW, King, [AIM]. Dar clanu [A] eu il voi face si voi demonstra ast :P, direct zboara 65EURO(350 LEI) pe Green, sa fac clanu [A]lliance. Si multe altele, +  o mica functie. Succes va doresc si va astept in clan + ma gasiti la numele Raymond.

Nu, nu vei face clanul [A]lliance.

Posted

Nu, nu vei face clanul [A]lliance.

De ce nu are voie sa-si faca clanul Alliance pe Green? Ca nu inteleg, sunt bani lui isi face ce clan vrea. 

Ps: Acum o sa primesc suspend pe forum. 

Posted

De ce nu are voie sa-si faca clanul Alliance pe Green? Ca nu inteleg, sunt bani lui isi face ce clan vrea. 

Ps: Acum o sa primesc suspend pe forum. 

Clanul este rezervat, nu se poate creea.

Posted

Clanul este rezervat, nu se poate creea.

A da am uitat, tu esti admin pe Red (co-owner) si iti rezervi ce vrei pe Green, imi place, inloc sa lasati playeri sa isi faca ce clan vor ei voi va rezervati clanul dinainte sa se deschida. 

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp