ColeaRobert Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Subiectul video-ului: Putin antrenament pe la paint pentru war. ;) O scurta prezentare: Nu este nevoie, se vede in video. ;) Link catre filmulet: https://youtu.be/knVkRjonUDY
ColeaRobert Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 O sa fac unul si fara sa vedeti ofticatilor. :))))
acdLOOL Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Doamne, penibil sa faci videoclipuri la paint, sunteti chiar noobi ba frate nu am vazut asa ceva, puneti video la paint sa vedem un meci pe care poti sa-l faci, noob rau.
ZeusS.A Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Mai ziceam daca erau doar momente cand dai 3/3 sau 2/2 360 etc.Dar tu ne-ai pus un video in care ne pierdem timpul +ca ai python=slaban, dai m4 la low. Macar de nimereai ceva pe tot parcursul meciului. Mai ziceam daca erau doar momente cand dai 3/3 sau 2/2 360 etc.Dar tu ne-ai pus un video in care ne pierdem timpul +ca ai python=slaban, dai m4 la low. Macar de nimereai ceva pe tot parcursul meciului.
knight.magicianu Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Doamne daca si cu pythonu ratezi atat e clar, lasa-te, dai prea slab si imi suferi mie ca am k0d.
Recommended Posts