Jump to content

Recommended Posts

Posted

Nick:  HighBryd

Tip(avatar/semnătură/logo): Logo

Stock(obligatoriu): Nu exista un stock pentru ce vreau eu dar uitati la ce m-am gandit: Vreau sa fie facute intr-un X un cutit(cu lama in sus) si un stou(joint) cu partea arsa(data foc) la fel in sus iar in partea de sus a pozei sa scrie: BAGAMEAS iar in partea de jos: CREW

Text: Bagameas Crew

Detalii: Sa fie totul alb(daca se poate cu niste umbre decente)

Detalii despre text: Un font potrivit si sa fie ALB.

P.S. Ofer acest premiu si vreau foarte mult acest logo deoarece il voi imprima pe diverse tricouri deci cred ca este o mica realizare pentru cel care imi va face cel mai frumos logo.

Posted

@SLAM imi plac dar ai putea sa faci cum ti-am spus? Un cutit si un joint in forma de X si bagameas sa scrie sus (sa fie in forma de arcada, arcuit) si CREW sa fie la fel dedesubt arcuit.Daca il faci asa ai 15kk pe blue sau nush altceva..

Posted

@L4u la primul logo, cel alb poti sa pui o sticla de bere in loc de acel stou? Sa fie tot alba.Tot ALB ca pe tricou negru arata nasol alte culori

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp