Jump to content

Recommended Posts

Posted

Invata sa faci drifturi normale fara sa fii ajutat de vreun mod sau program. Tu doar mergi si vierzi putin, restul se face de la sine.Am folosi si eu acest mod si numai drift nu se poate numi.

Posted

Drift.cs este interzis pe Bugged.ro, daca o sa fii prins risti ban 7 zile pentru moduri ilegale. 

7 zile nu mor, si ala nu e drift.cs, e alt program. Daca imi da careva programul ala, va dau 5 de +1 de pe 2 conturi.

Posted

Bă uneori mi-se pare imposibil ceia ce vad, ești foarte bun, eu nu reușesc să o fac atât de bine. GG

Posted

Frumos ;) Dai acel drift mod ? Am nevoie sa imi termin montajul cu elegy, doar vreo 10 drifturi ce nu mi-au iesit :))

Se numeste Handling, o sa ti-l dau prin pm.

Drift.cs este interzis pe Bugged.ro, daca o sa fii prins risti ban 7 zile pentru moduri ilegale. 

Drift.cs? =]] e alt mod, acela se numeste Handling si l-am folosit pe un alt server, nu pe bugged. Asa ca pwp

Ai talent bv.

Mersi

GG

Merci

Invata sa faci drifturi normale fara sa fii ajutat de vreun mod sau program. Tu doar mergi si vierzi putin, restul se face de la sine.Am folosi si eu acest mod si numai drift nu se poate numi.

Asa ma eneverz prea mult

Bă uneori mi-se pare imposibil ceia ce vad, ești foarte bun, eu nu reușesc să o fac atât de bine. GG

Mersi!

Posted

Frumos, enb-ul si modul elegy, parca iti da chef de drifturi, zic bine ?:))

• 2 weeks later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp