Jump to content

Crede-ti ca am dreptate?  

33 members have voted

1. 1. Crede-ti ca am dreptate?

• Da
      13
    • Nu
      20

Recommended Posts

Posted

Parerea, mea despre "green bugged" este urmatoare:

-Cu siguranta admini vor fi de pe server-ul red/blue, si lideri se vor da la preferinta adminilor, asa ca nu va faceti mari sperante, pentru ca nu aveti sanse. 

-Chestia "fara pile" este doar de "Fatada" cu siguranta, lideri vor fi pe pile.

Voi chiar credeti, ca va vor pune pe voi LIDER?

Va zic eu, cu siguranta NU, lider va lua strict, cine doreste adminul sa ia, nu voi.

Credeti-ma, ca nu aveti sanse nici ca lider/helper, totul va merge doar pe pile

ca doar jucam pe bugged. Pot paria cu voi ca tu care citesti acest comentariu, daca vei face 230 de ore pana se vor alege lideri, si vei aplica, contra unui cu 12 ore si pile, cu siguranta vei lua fail.

Va bucurati degeaba. Tot pe pile va functiona si serverul green.

Dragi admini, acesta nu este off, topic, aici putem spune pareri/intrebari despre server, asa ca nu incercati sa dati warn. Este o parere.

Posted

Dacă nu ai FH pe red / blue și nici ore nimic, normal că nu iei, doar nu vrei să ia un newbie ca tine lider.

In primul rand, sa zis ca totul se va incepe de la 0. 

In al-2-lea rand tu esti newbie, nu mai comenta degeaba.

Posted

In primul rand, sa zis ca totul se va incepe de la 0. 

In al-2-lea rand tu esti newbie, nu mai comenta degeaba.

Taci am zis, NO FH, banned no recoil.

Posted

Shad0w a zis ca daca vei avea FH pe red / blue, posibil sa iei. Pariu ca n-o sa fie pe pile, cel putin la inceput?

Uite cum sta treaba, lideri vor fi alesi de admini, Acum dau un exemplu, sunt primi admini care imi vin in minte.

Sa zicem ca Shad0w il muta pe SPARTAN, Zoko si Kosovoy pe green, daca cybernetyc i-ar zice lui SPARTAN sau lui Zoko sa il puna lider la Police, crezi ca nu ar lua lider?

Cam asa va merge si green. Parerea mea.

Posted

Uite cum sta treaba, lideri vor fi alesi de admini, Acum dau un exemplu, sunt primi admini care imi vin in minte.

Sa zicem ca Shad0w il muta pe SPARTAN, Zoko si Kosovoy pe green, daca cybernetyc i-ar zice lui SPARTAN sau lui Zoko sa il puna lider la Police, crezi ca nu ar lua lider?

Cam asa va merge si green. Parerea mea.

Ok, asa zic si eu, in proportie de 40-50% va fi pe pile, dar cealalta parte, pe merit. Nu toti iau helper / lider / admin pe pile, priveste partea buna.

Posted

Eu acuma m-am gandit sa ma reapuc de bugged [ green ] si eu cred ca daca ai FH bun pe red/blue ai sanse la lider. La helperi/admini inca nu stiu ce si cum 

Sa speram ca nu e cum zici tu acolo 

Posted

Pile 100% fara nici un comentariu.Or ce om de pe forum care gandeste si a jucat 10 minute pe buGGed ar trebui sa stie asta

E logic, asta, tuturor le e frica sa lase un coment, ca cica isi pierd ei sansele la lider, pe care nici nu le au.

Posted

Eu sincer ma bucur ca patiti asta, va meritati soarta. Pe alte servere cand mergeti ii santajati pe aia ca daca nu va da admin si alte cele iesiti de pe sv, ei uite aici nu va mai tine figura, bravo lor, sa bage pe cine vor ei.

Posted

Fara suparare dar topicul e facut degeaba, normal ca daca ai un trecut patat sansele ca sa doar intri intr-o factiune sunt foarte mici, dar unii mai viseaza la lider/helper/admin, sincer eu intru ca sa intru in factiuni, nu prea ma intereseaza pe mine liderul sau helper sau altceva, ca pana la urma e doar un joc, nimic altceva.

Posted

Cei din staff nu sunt pe pile. Liderii ii alege Tibi, in functie de ce trecut au pe blue/red.bugged.ro bineinteles ca la propunerea si altor admini. O sa fie plin de d'astia cu pile. Dar chestia este ca liderii si adminii nu sunt bagati pe nici o pila. Treptat se vor pune admini si lideri noi.

Posted

Voi nu intelegeti ca nu se va tine cont de  FH? sunteti slabuti la minte atat pot spune. Se va tine cont de pile in mare parte.

Tu nu intelegi nimic din tot serverul asta. Esti si tu un frustrat de copil ca nu iei leader si ai venit aici sa pe plangi?

Daca un prieten de-al tau, sau chiar tu, ar fi lider, sunt convins ca te-ar baga in factiune, nu? Asa ca nu mai comentati.

Liderul se ia dupa viitorul pe serverele bugged si dupa recomandarea adminilor, nu mai veniti si suferiti pe forum / in game ca nu luati functii, doar cei capabili primesc, BuGGeD-ul ar cadea intr-o luna daca nu s-ar alege lideri seriosi si cu experienta.

Posted

Toti sunteti la fel. Aveti level mic, putine ore jucate, nu sunteti in stare sa faceti o aplicatie buna, scrisa corect gramatical si va plangeti ca se intra doar pe pile. Iar ca sa nu se considere off topic, sunt de parere ca toti jucatorii vor avea sanse egale. Este adevarat, se va intra pe pile, dar nu la inceput si nu in toate factiunile. Cu siguranta ca in mai mult de jumatate dintre factiuni se va intra fara pile, cum de altfel este si pe blue.

Posted

Parerea, mea despre "green bugged" este urmatoare:

-Cu siguranta admini vor fi de pe server-ul red/blue, si lideri se vor da la preferinta adminilor, asa ca nu va faceti mari sperante, pentru ca nu aveti sanse. 

-Chestia "fara pile" este doar de "Fatada" cu siguranta, lideri vor fi pe pile.

Voi chiar credeti, ca va vor pune pe voi LIDER?

Va zic eu, cu siguranta NU, lider va lua strict, cine doreste adminul sa ia, nu voi.

Credeti-ma, ca nu aveti sanse nici ca lider/helper, totul va merge doar pe pile

ca doar jucam pe bugged. Pot paria cu voi ca tu care citesti acest comentariu, daca vei face 230 de ore pana se vor alege lideri, si vei aplica, contra unui cu 12 ore si pile, cu siguranta vei lua fail.

Va bucurati degeaba. Tot pe pile va functiona si serverul green.

Dragi admini, acesta nu este off, topic, aici putem spune pareri/intrebari despre server, asa ca nu incercati sa dati warn. Este o parere.

Cum ai vrea sa iei tu Lider/helper pe green daca ai ban pentru (no-recoil) ? inchide topicul te faci de ras.

Posted

Toti sunteti la fel. Aveti level mic, putine ore jucate, nu sunteti in stare sa faceti o aplicatie buna, scrisa corect gramatical si va plangeti ca se intra doar pe pile. Iar ca sa nu se considere off topic, sunt de parere ca toti jucatorii vor avea sanse egale. Este adevarat, se va intra pe pile, dar nu la inceput si nu in toate factiunile. Cu siguranta ca in mai mult de jumatate dintre factiuni se va intra fara pile, cum de altfel este si pe blue.