b@sTeR Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 [*]Salut [*]Am reusit sa dezinstalez Gta San Andreas + Samp si l-am Instalat la loc dar acum mi se blocheaza PC-ul. [*]Intru pe Server, orice server stau 1 minut, ma plimb si dintr-o data mi se blocheaza PC-ul. [*]Stie careva vreun raspuns? [*]P.S: Imi merg alte jocuri, gen: GTA V! Quote
Dom.Corona Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Schimba windowsu-l,asta e singura solutie si mie mi se inampla lafel.Ori faci ca mine si nu stingi PC-u :))) si deasta merge mai greu.Dar te sfatuiesc sa schimbi wondowsu-l. Quote
Th3Boss Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Scaneaza tot pc-ul cu un antivirus bun, recomandat Avast. Poate ai vreun virus care iti afecteaza gameplay-ul. Quote
21ws31 Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Instaleaza un antivirus bun si cauta in pc sa nu cumva sa ai virusi. instaleaza gta intr-o alta partitie Si mie mi-a fct asa, dar am dat un rr la pc si s-a rezolvat. daca nu merge nici asa, reinstal windows. Quote
b@sTeR Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 Instaleaza un antivirus bun si cauta in pc sa nu cumva sa ai virusi. instaleaza gta intr-o alta partitie Si mie mi-a fct asa, dar am dat un rr la pc si s-a rezolvat. daca nu merge nici asa, reinstal windows. Am scanat si zice ca nu are nimic. Quote
b@sTeR Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 Incearca sa reinstalezi windows. Nu, nu ca dupa nu mai mere GTA V :)) Quote
Azeron Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 C:\Users\*Nume*\Documents\GTA San Andreas User Files\SAMP ~Sterge sa-mp.cfg de acolo (Jocul sa fie inchis / samp si orice altceva care poate avea treaba cu samp). ~Intri inapoi in samp pe server (astfel se va crea fisierul Default Daca nu functioneaza, sterge tot fisierul "GTA San Andreas User Files". Quote
b@sTeR Posted May 5, 2015 Author Posted May 5, 2015 C:\Users\*Nume*\Documents\GTA San Andreas User Files\SAMP ~Sterge sa-mp.cfg de acolo (Jocul sa fie inchis / samp si orice altceva care poate avea treaba cu samp). ~Intri inapoi in samp pe server (astfel se va crea fisierul Default Daca nu functioneaza, sterge tot fisierul "GTA San Andreas User Files". Am facut asta, tot se blocheaza. O sa reinstalez windows-ul dupa ce Termin GTA V Quote
x_Daniel Posted May 5, 2015 Posted May 5, 2015 Scaneaza tot pc-ul cu un antivirus bun, recomandat Avast. Poate ai vreun virus care iti afecteaza joaca. Daca tot nu merge,reinstall windows. Quote
Recommended Posts