TruthAlphaPrime Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Va rog ajutati-ma, eu acum 1 an si ceva mi-am descarcat GTA San Andreas si l-am bagat pe stick, a mers bine pana acum, azi mi-am reinstalat Windows-ul, si nu ma lasa ca instalez GTA-ul, dau pe setup.exe si nu face absolut nimic, precizez ca si pana acum tot windows-ul acesta l-am avut si puteam sa il instalez fara probleme, cine ma poate ajuta cat mai repede va rog. Mersi mult. Quote
Cyrano Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Asigură-te că ai instalate toate driverele. Încearcă să descarci un alt GTA San Andreas sub forma .rar (arhivă) Quote
Fay4BraZ Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Setup.exe nu merge? Am impresia ca trebuie sa instalezi Daemon Tools si sa ii dai exec setup prin el. Quote
TruthAlphaPrime Posted May 6, 2015 Author Posted May 6, 2015 Am rezolvat, trebuia sa bifez "executabil prin run as administrator" <-- ceva de genul. Multumesc de ajutor totusi. Quote
Recommended Posts