MuatRobert Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 - Informatii din viata reala: Prenume: RobertVarsta: 21 de ani Oras: Bucuresti O scurta autodescriere ce sa contina urmatoarele date (Varsta, studii, hobby-uri, ce-ti place, ce nu-ti place, genul de muzica preferat) de minim 30 de cuvinte. : Ma numesc Musat Mircea Robert, cu toate ca de obicei eu las lumea sa ma cunoasca, acum voi incerca sa ma autocaracterizez in cateva randuri. Sunt o persoana usor de inteles, prin pricina faptului ca stiu ce vreau de la viata. Ma consider o persoana sociabila, ma integrez foarte repede, poate si din cauza sportului pe care il practic, deoarece atunci cand vin oameni noi vrei sau nu, trebuie sa le acorzi o sansa, sa incerci sa ii cunosti sa vezi cum sunt ei defapt, sa incerci sa ii ajuti sa se integreze in echipa. Ma consider o persoana altruista, cu teluri inalte si idealuri fixe, intotdeauna ii uimesc pe cei din jurului meu prin inovatiile mele, intotdeuna imi doresc sa ies in evidenta. Sunt genul de persoana dinamica, cu simt de raspundere, bine crescuta care nu lasa niciodata o treaba neterminata. Pe oriunde trec reusesc sa imi las amprenta, prin simplu fapt ca ma implic, pun suflet si lucrez cot la cot cu colegii mei, incerc sa ajung cat mai sus, dar sa plec de jos, niciodata nu mi-a placut sa lingusesc sau sa platesc pe cineva pentru a urca, este un singur mod de a urca pe o scara, TREAPTA CU TREAPTA, te pacalesti pe tine daca, crezi ca poti urca mai usor in alte moduri. Cred ca am zis destul despre mine, restul o sa va las sa descoperiti voi, sper sa avem sansa sa colaboram si sa deschidem o noua pagina in cartea vietii, si un nou capitol pentru mine in acest joc. Va multumesc pentru minutele acordate, sper ca nu v-am plictisit si astept cu nerabdare raspunsul dvs. O zi buna va doresc. - Informatii din viata virtuala: Nickname: LoveerBoy Levelul obtinut: 30 ( 55/92 ) Nickname-uri anterioare: - De cat timp joci pe server? Joc pe acest serverdin 2013-09-03 11:18:38 Ce sanctiuni ai la activ? 0/3 Link cu profilul de pe User Panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/LoveerBoy Poza cu invitatia (Obligatoriu): http://imgur.com/Y38gbhG Ce alte jocuri mai joci?: FIFA , CS GO Factiunea actuala: Azi mi`am dat demisia din Taxi LS deoarece a lasat Cyber lider Cea mai mare realizare personala pe server?: Rank 5 Taxi LV Id de Skype (Optional): musat.robert94 Id de Y!M (Optional): robeert.hball94@yahoo.com De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Deoarece aud numai de bine despre acesta Alte precizari?: Multumesc anticipat.
RazZz. Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 (edited) #EDIT Te-ai corectat, ti-ai cerut scuze si ti-ai dat silinta. Pro Edited May 6, 2015 by Howard.SS
MuatRobert Posted May 6, 2015 Author Posted May 6, 2015 Imi cer scuze nici nu am realizat , am dat quit acum, chiar si asa daca nu imi pasa daca ma primiți sau nu, nu mai imi dădeam silința in aplicație , si ca veni vorba de aplicație , din ce am scris in descrierea mea denota faptul ca sunt o persoana Ambitioasa cu teluri înalte si cand am spus ca vreau sa intru in acest clan pentru ca se aude numai de bine, am vrut sa demonstrez ca e obiectivul meu sa fiu acceptat si ca nu aplic la orice clan . Va Multumesc pt atenție si imi cer scuze de deranj .
Recommended Posts