Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut, după cum spune și titlul topicului, de la un timp de vreme, gen 1 lună, FPS-ul meu a scăzut grav. Mai exact de la 95-97 constant, aproape oriunde, nu mai trece de 70, doar în HQ-uri și case.

Am reinstalat GTA, SA:MP, dar fără niciun rezultat.

Aștept idei/sfaturi din partea voastră, mulțumesc.

Posted

Cel mai probabil de la moduri si texturi/efecte/animuri modificare ce se incarca greu. Sunt destule tutoriale SAMP pe forum bune pentru a creste FPS-ul, verifica acolo.

Posted

Reinstalează și windows, șerifule.

Am windows-ul 8, original de când am cumpărat laptopul din decembrie, și nu vreau să pierd garanțiile și chestiile ăstea, etc.

Cel mai probabil de la moduri si texturi/efecte/animuri modificare ce se incarca greu. Sunt destule tutoriale SAMP pe forum bune pentru a creste FPS-ul, verifica acolo.

Am uitat să menționez că nu am niciun fel de mod.

Posted

Scoate din moduri, probabil ai prea multe, reinstalezi GTA-ul, vezi cate FPS ai fara moduri si iti bagi dupa ce moduri ai nevoie.Daca nu e vro' diferenta, inseamna ca si PC-ul incepe sa se duca usor-usor.

Posted

Am windows-ul 8, original de când am cumpărat laptopul din decembrie, și nu vreau să pierd garanțiile și chestiile ăstea, etc.

Am uitat să menționez că nu am niciun fel de mod.

Daca windows-ul este original, servit odata cu laptopul tau, reinstaleaza-ti windows-ul fara niciun fel de probleme. Undeva pe spatele laptopului, ai un sticker lipit unde este si serial key-ul de la windows-ul platit cu banii tai. Il introduci si totul o sa fie okay. NU te speria, este perfect sanatos sa faci un reinstall macar odata la 1-2 luni.

Posted

Cel mai bine reinstalezi windowsul. Ai niste procese/progame inutile in pc. Mai raman de la unele progame care nu se "dezinstaleaza" 100%.