ShoOoT Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Salut, după cum spune și titlul topicului, de la un timp de vreme, gen 1 lună, FPS-ul meu a scăzut grav. Mai exact de la 95-97 constant, aproape oriunde, nu mai trece de 70, doar în HQ-uri și case. Am reinstalat GTA, SA:MP, dar fără niciun rezultat. Aștept idei/sfaturi din partea voastră, mulțumesc. Quote
Fay4BraZ Posted May 6, 2015 Posted May 6, 2015 Cel mai probabil de la moduri si texturi/efecte/animuri modificare ce se incarca greu. Sunt destule tutoriale SAMP pe forum bune pentru a creste FPS-ul, verifica acolo. Quote
ShoOoT Posted May 6, 2015 Author Posted May 6, 2015 Reinstalează și windows, șerifule. Am windows-ul 8, original de când am cumpărat laptopul din decembrie, și nu vreau să pierd garanțiile și chestiile ăstea, etc. Cel mai probabil de la moduri si texturi/efecte/animuri modificare ce se incarca greu. Sunt destule tutoriale SAMP pe forum bune pentru a creste FPS-ul, verifica acolo. Am uitat să menționez că nu am niciun fel de mod. Quote
Alex2622 Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 http://www.pgware.com/products/gamegain/ Instalezi asta, dai "optimize now" si dupa dai restart la calculator, asta este un fel de game booster, ajuta foarte mult, eu am GTA-ul blindat de moduri si cu acest program am tot timpul 75-90 fps constant, eu zic ca asta e solutia problemei tale :D ! Quote
S0unds Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Iati un program de mentenanta calculator, iti sterge chestiile inutile pe pc: CCleaner: https://www.piriform.com/ccleaner/download Quote
ShoOoT Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Iati un program de mentenanta calculator, iti sterge chestiile inutile pe pc: CCleaner: https://www.piriform.com/ccleaner/download Folosesc de mult CCleaner, fără rezultate. Quote
Th3Boss Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Cel mai probabil pc-ul tau are cativa virusi. Ruleaza o scanare cu Avast si o sa se rezolve. Quote
pyrate1 Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Cel mai probabil pc-ul tau are cativa virusi. Ruleaza o scanare cu Avast si o sa se rezolve. Quote
Alekz Posted May 8, 2015 Posted May 8, 2015 Cel mai probabil pc-ul tau are cativa virusi. Ruleaza o scanare cu Avast si o sa se rezolve. Quote
rounnik Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Scoate din moduri, probabil ai prea multe, reinstalezi GTA-ul, vezi cate FPS ai fara moduri si iti bagi dupa ce moduri ai nevoie.Daca nu e vro' diferenta, inseamna ca si PC-ul incepe sa se duca usor-usor. Quote
Peredur Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Am windows-ul 8, original de când am cumpărat laptopul din decembrie, și nu vreau să pierd garanțiile și chestiile ăstea, etc. Am uitat să menționez că nu am niciun fel de mod. Daca windows-ul este original, servit odata cu laptopul tau, reinstaleaza-ti windows-ul fara niciun fel de probleme. Undeva pe spatele laptopului, ai un sticker lipit unde este si serial key-ul de la windows-ul platit cu banii tai. Il introduci si totul o sa fie okay. NU te speria, este perfect sanatos sa faci un reinstall macar odata la 1-2 luni. Quote
7Sharky Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Update la placa video si la celelalte driver-uri, poti faci update in Device Manager. Quote
Gaby98 Posted May 9, 2015 Posted May 9, 2015 Cel mai bine reinstalezi windowsul. Ai niste procese/progame inutile in pc. Mai raman de la unele progame care nu se "dezinstaleaza" 100%. Quote
Recommended Posts