PeroX Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Salut, am o problema la gta sa, jocul nu vrea sa-mi ruleze, imi schimba tema la windows si dupa isi revine la loc: https://www.youtube.com/watch?v=7WGmLfPl_CI&feature=youtu.be Am dat la Properties-> Compatibility si am setat vrajelile alea acolo. Am driver-ul video instalat si sunt la zi cu ultimul update. Nu am instalat CLEO sau orice fel de mod. Am sters tot ce tine de GTA din Documents inafara de cele 2 foldere prestabilite. Aceasta problema o am de aseara, mi-am reinstalat atunci GTA-ul si tot asa imi facea, azi am sters tot si l-am instalat iar deoarece am avut mai mult timp, dar tot aceeasi problema o am, sper sa gasesc o solutie. Cred ca nu are rost sa va zic ca daca nu-mi merge gta sa nu-mi merge nici samp-ul. Va multumesc anticipat! Ultimul lucru pe care vreau sa-l fac este sa reinstalez windows-ul... Sper sa fie alta solutie, aceasta inca n-am incercat-o. Am instalat GTA-ul ca la carte, ba chiar m-am uitat si la un tutorial pe YT sa fiu sigur ca o sa-mi mearga, dar tot degeaba! Quote
9999999999999 Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Daca nu am zis bine nu ma judeca, nu am mai postat pe aici nimic dar poate e bine.. Incearca sa rulezi jocul dand dar dublu click, nu rulandul ca Administrator. Daca nu merge, cauta pe Google, fiindca "Google is your friend." Quote
Juan. Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Salut, incearca sa reinstalezi jocul. Daca nu merge, verifica daca ai toate driverele instalate, si dai un restart la PC. Quote
PeroX Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Salut, incearca sa reinstalezi jocul. Daca nu merge, verifica daca ai toate driverele instalate, si dai un restart la PC. Done. Nu e nimic schimbat. Quote
Juan. Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Ai verifcat daca driverele iti sunt actualizare? Si eu am patit asa ca tine, problema era de la drivere. Quote
PeroX Posted May 9, 2015 Author Posted May 9, 2015 Mi-am instalat windows 8. Acum am alta problema.. Nu-mi merge niciun fel de keybinder. Am instalat update-urile optionale si cele obligatorii. Quote
Recommended Posts