CezarWhy Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Salutare, vreau sa va prezint canalul meu de YouTube. Nume: CezarWhy Link: http://youtube.com/cezarwhyro Continut: Gaming si vlog in viitor. Jocuri jucate des: League of Legends, CS:GO, Stranded Deep si multe alte jocuri care le propuneti voi. Abia am deschis canalul. Va rog frumos sa va abonati, ma ajuta foarte mult. Chiar am de gand sa ma tin de el. Voi posta si cateva gameplay-uri de pe servere bugged. Quote
Gherman Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Continua ceea ce faci, nu fi descurajat, toti plecam de undeva, sper sa continui sa pui videos chiar daca ai doar cativa subs la inceput. Quote
MorcoveatzaXD Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 "Inchide ba geamu ca intra curentu" :))) Subscribed you :o3 . Quote
CezarWhy Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Va multumesc frumos. Chiar nu ma voi lasa descurajat. Daca aveti propuneri, le astept cu drag. Cand voi face mai multi abonati voi posta si putin vlog. Quote
PI5TOL Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 Salut, succes in continuare cu canalul. PS: Nu te lasa continua sa faci ce iti place. Quote
Alddy SRT Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Continua ceea ce faci, nu fi descurajat, toti plecam de undeva, sper sa continui sa pui videos chiar daca ai doar cativa subs la inceput. Quote
Alex.Vdk Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Suces , bafta , sanatate tot ce vreii ! Nu te lasa continua ! Quote
CezarWhy Posted May 16, 2015 Author Posted May 16, 2015 Bine v-am gasit. Cu ce joc ati vrea sa incep o serie mai 'mare', si sa postez regulat jocuri cu aceasta. Dota, Metin2, LoL sau CS:GO? Astept si alte propuneri. :) Quote
xPro. Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 OFF: Am vazut multe sucesuri pe aici =)))Dragi concetateni ai acestei tari. Cuvantu defapt este succes. Nu inteleg cum puteti sa faceti asemenea greseli. Acum sa sariti toti anagramatii pe edit :))) On: Succes* cu canalul. Quote
iTzAlex Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Succes cu acest canal, ai Subscribe de la mine :D Quote
CezarWhy Posted May 22, 2015 Author Posted May 22, 2015 Succes cu acest canal, ai Subscribe de la mine :D Toti zic ca se aboneaza,dar de facut nu o face nici unul.. Multumesc pentru sustinere.. Quote
iTzAlex Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 @@CezarWhy, Eu chiar m-am abonat. O sa te sustin :D Quote
CezarWhy Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 @@CezarWhy, Eu chiar m-am abonat. O sa te sustin :D Va multumesc tuturor pentru sustinere ! :) Ce jocuri ati vrea sa postez ? Vreti sa postez si niste vlog? Quote
CezarWhy Posted May 23, 2015 Author Posted May 23, 2015 @@CezarWhy, Pune si niste vlog! Am sa incerc sa ma gandesc la niste subiecte cat de cat interesante, si poate, am sa pun zilele astea. Daca mai ai propuneri, le poti lasa aici sau ma poti contacta pe skype: cezar.why sau pe mess: ang3l_rullz Quote
iTzAlex Posted May 23, 2015 Posted May 23, 2015 @@CezarWhy, O sa iti dau acum add pe mess :D ( chiar daca folosesc rar mess-ul :D )! Quote
CloseTM Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Ar fi frumos sa faci si lucruri real life gen cum face Zmenta sau orice alt vlogger, in mare parte sunt ok, dupa o perioada fa ceva mai ... 'iesit din comun' sa 'sparga piata' de pe youtube, ceva diferit de restu' si sa-i atraga pe ceilalti. Quote
CezarWhy Posted May 24, 2015 Author Posted May 24, 2015 Ar fi frumos sa faci si lucruri real life gen cum face Zmenta sau orice alt vlogger, in mare parte sunt ok, dupa o perioada fa ceva mai ... 'iesit din comun' sa 'sparga piata' de pe youtube, ceva diferit de restu' si sa-i atraga pe ceilalti. Da, stiu ce zici, dar, mai tarziu. Nu cred ca se merita sa 'spargi piata' cand ai 50 de abonati pentru inca 50 in plus. Quote
CloseTM Posted May 24, 2015 Posted May 24, 2015 Da, stiu ce zici, dar, mai tarziu. Nu cred ca se merita sa 'spargi piata' cand ai 50 de abonati pentru inca 50 in plus. Corect. Cand vei mai avansa. Quote
Recommended Posts