Jump to content

CezarWhy <- Canalul meu de YouTube

Recommended Posts

Posted

Salutare, vreau sa va prezint canalul meu de YouTube.

Nume: CezarWhy
Continut: Gaming si vlog in viitor.
Jocuri jucate des: League of Legends, CS:GO, Stranded Deep si multe alte jocuri care le propuneti voi.

Abia am deschis canalul. Va rog frumos sa va abonati, ma ajuta foarte mult.  Chiar am de gand sa ma tin de el.

Voi posta si cateva gameplay-uri de pe servere bugged.
Posted

Continua ceea ce faci, nu fi descurajat, toti plecam de undeva, sper sa continui sa pui videos chiar daca ai doar cativa subs la inceput.

Posted

Va multumesc frumos.

Chiar nu ma voi lasa descurajat. Daca aveti propuneri, le astept cu drag.

Cand voi face mai multi abonati voi posta si putin vlog.

Posted

Bine v-am gasit.

Cu ce joc ati vrea sa incep o serie mai 'mare', si sa postez regulat jocuri cu aceasta.

Dota, Metin2, LoL sau CS:GO? 

Astept si alte propuneri. :)

Posted

OFF: Am vazut multe sucesuri pe aici =)))
Dragi concetateni ai acestei tari. Cuvantu defapt este succes. Nu inteleg cum puteti sa faceti asemenea greseli. Acum sa sariti toti anagramatii pe edit :))) 

On: Succes* cu canalul. 

Posted

@@CezarWhy, Pune si niste vlog! 

Am sa incerc sa ma gandesc la niste subiecte cat de cat interesante, si poate, am sa pun zilele astea.

Daca mai ai propuneri, le poti lasa aici sau ma poti contacta pe skype: cezar.why sau pe mess: ang3l_rullz

Posted

Ar fi frumos sa faci si lucruri real life gen cum face Zmenta sau orice alt vlogger, in mare parte sunt ok, dupa o perioada fa ceva mai ... 'iesit din comun' sa 'sparga piata' de pe youtube, ceva diferit de restu' si sa-i atraga pe ceilalti.

Posted

Ar fi frumos sa faci si lucruri real life gen cum face Zmenta sau orice alt vlogger, in mare parte sunt ok, dupa o perioada fa ceva mai ... 'iesit din comun' sa 'sparga piata' de pe youtube, ceva diferit de restu' si sa-i atraga pe ceilalti.

Da, stiu ce zici, dar, mai tarziu.

Nu cred ca se merita sa 'spargi piata' cand ai 50 de abonati pentru inca 50 in plus.

Posted

Da, stiu ce zici, dar, mai tarziu.

Nu cred ca se merita sa 'spargi piata' cand ai 50 de abonati pentru inca 50 in plus.

Corect. Cand vei mai avansa.