Cristi599 Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 (edited) M-am gandit, impreuna cu niste prieteni, la un event numit "Centura Bugged". Stiu, suna putin ciudat [=))))]. Cand se desfasoara acest event? Se desfasoara in serile de marti, joi, sambata si duminica, pe autostrada LS-LV, chiar langa drumul spre Dilimore. Si ce facem acolo? E ca un fel de parada, nu platiti, nu primiti nimic, ne distram, fiecare seara se termina cu un party la bar-ul din San Fierro (id 77). Vor fi /ad-uri de promovare in game? Desigur, in fiecare seara in care se va organiza vor fi mini 2-3 /ad-uri. Cati vor fi acolo? Depinde de seara, prima oara au fost vreo 20. *Va rog fara commentarii aiurea, nu va pune nimeni sa va bagati. Edited May 7, 2015 by SLAM 1 Quote
SmoKe . Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 (edited) Particip :D Edited May 7, 2015 by AIM.SmokeScreen Quote
DanielDG Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 (edited) Eu cu el suntem organizatori, va asteptam Cateva imaginii de la deschiderea centuri Bugged: Edited May 7, 2015 by DanielDG Quote
Cristi599 Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Niste poze: http://imgur.com/oE5emJ3,0Decsfw,TxQoC8X,FqKuMYY,xI0wntZ Si inca vin baietii. Quote
PufarinaxD Posted May 7, 2015 Posted May 7, 2015 (edited) Ati uitat de mine nabilor Eu cu el suntem organizatori, va asteptam Cateva imaginii de la deschiderea centuri Bugged: @, Centuristii. :))) frumoasa activitate.Ati uitat de mine nabilor Edit: srry mr.white, am gresit quote-ul. Edited May 7, 2015 by HoLLyDay TNT Quote
Cristi599 Posted May 7, 2015 Author Posted May 7, 2015 Normal ca eventul nu putea avea un 'Happy End'. Din pacate 'drinkvodka.', probabil un fan al fostului lider News Reporters de pe blue, ne-a stricat eventul :( http://redpanel.bugged.ro/complaint/view/183348 Quote
Cristi599 Posted May 9, 2015 Author Posted May 9, 2015 (edited) Editia a II-a este astazi la ora 21:00 sau mai tarziu / devreme (dupa ce termin sedinta :o3). Va asteptam la acea scurtatura spre Dilimore! Se va sfarsi la bar-ul din sf (biz 77). Edited May 9, 2015 by SLAM Quote
Recommended Posts