mariusbac2001 Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Nu stiu cum am vazut ca eram anuntat ca eram urmarit de politie (w6),dar nu-mi aparea sub HP nici-o steluta,dupa 20 min.:imi vedeam linistit crezand ca probabil a fost o greseala:Venise politia la mine si ma ARESTASE ,dar nu ma vedeam in celula,ci afara,dar imi aparea "JAILED! 30 min." chiar daca nu am facut nimic rau.drept dovaa a asa imi aparea in joc am pozele.Daca cumva se considera reclamatie aiurea sau nu am dovezi clare,daca nu primesc ban,e bine.MULTUMESC anticipat jocului :samp: . MES2001 Quote
RYUDOBOSS Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Nu stiu cum am vazut ca eram anuntat ca eram urmarit de politie (w6),dar nu-mi aparea sub HP nici-o steluta,dupa 20 min.:imi vedeam linistit crezand ca probabil a fost o greseala:Venise politia la mine si ma ARESTASE ,dar nu ma vedeam in celula,ci afara,dar imi aparea "JAILED! 30 min." chiar daca nu am facut nimic rau.drept dovaa a asa imi aparea in joc am pozele.Daca cumva se considera reclamatie aiurea sau nu am dovezi clare,daca nu primesc ban,e bine.MULTUMESC anticipat jocului :samp: . MES2001 Ai facut tu ceva de ai fost arestat, in orice caz, daca nu ti se vedeau gratiile de la jail te anunt ca se mai intampla uneori, si data viitoare scrie normal, nu 3 randuri pe 3 pagini.. Quote
xAlecs Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Salut ! Ce sa dau de inteles cu asta o problema din joc ? O reclamatie dai de inteles ca ai fost bagat in JAIL fara motiv . Pentru o reclamatie iti recomand sectia urmatoare > http://bugged.ro/forum/7-reclamatii-playeri/ Nu uita respecta modelu cerut , daca nu , nu o sa fie luata in considerare ! Pararea mea este si cred 100% ca ai fost reclamat de politie de mai multe ori , asa cum nu ai avut gandu de predare Ai primit stelele coraspunzatore pentru Runner . Mult noroc ! PS. Nu uita daca nu ai poza , nu iti recomand sa faci reclamatia ! Quote
xAlecs Posted June 6, 2013 Posted June 6, 2013 Aveati bug BUG sigur ! :)) Nu stii despre SA:MP nu este necesar sa iti dai cu parerea aiurea si sa ramai prost Quote
Recommended Posts