Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

Frumos!Ai +1 de la mine.

Edit:O sa iti dau maine am dat deja pe ziua de azi si nu mai merge

Edited by Alliance Cruz
Posted

Interesant.

Funcționează și pe photoshop cs 6 extended sau numai pe cc?

Si pe CS6 - CC si CS6 e tot una aproape. Merge pe aproape orice Photoshop de la CS4 in sus.

Posted (edited)

1. AI venit al naibii aici sa-ti faci reclama, sunt milioane de clipuri d-astea pe Youtube, fiecare il face in felul lui.

2. E 3D Shatter. 

3. Pa. :)

Ce chestie grea, sa pui un efect 3D pe text :-?

Greu tati.

Edited by SLAM
Posted (edited)

4. E facut de mine, nu mai veni sa ne canti pe aici. Cauta Phostoshop Shatter tutorial ca dai de milione de clipuri. Eu l-am editat dupa bunul plac. Am muncit lael, nu l-am facut in scarba pentru reputatie pe un forum de 2 bani.

Succes!

Ce chestie grea, sa pui un efect 3D pe text :-?

Greu tati.

Hai sa o luam asa, sa nu se supere nimeni, indicatile date de mine nu sunt scrise in Noteplad, sunt afisate pe ecran, melodia este una acceptabila, nu toti suporta manele, intro-ul e prezentabil. Fiecare cu partea lui. 

Edited by AndydoT
Posted

4. E facut de mine, nu mai veni sa ne canti pe aici. Cauta Phostoshop Shatter tutorial ca dai de milione de clipuri. Eu l-am editat dupa bunul plac. Am muncit lael, nu l-am facut in scarba pentru reputatie pe un forum de 2 bani.

Succes!

Hai sa o luam asa, sa nu se supere nimeni, indicatile date de mine nu sunt scrise in Noteplad, sunt afisate pe ecran, melodia este una acceptabila, nu toti suporta manele, intro-ul e prezentabil. Fiecare cu partea lui. 

Daca nu suporta manelele, pot da volumul pe off :-?

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp