Skellter Posted December 19, 2015 Posted December 19, 2015 Nu cel mai bun blur. Dar cum tot blurul nu te intereseaza, doar web design, atunci nu e de mirare Quote
Benedict Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Foarte frumos. Ai evoluat foarte mult. Quote
Ferko Posted December 20, 2015 Posted December 20, 2015 Â Fa-mi si mie un avatar cu efectul asta:Â si un stock frumos. TE ROOOOG, sa fie da iarna, Â MS Quote
Fusher.GFX Posted December 21, 2015 Author Posted December 21, 2015 Â Fa-mi si mie un avatar cu efectul asta:Â si un stock frumos. TE ROOOOG, sa fie da iarna, Â MS Exista sectiunea "Cereri avatare". Quote
Skellter Posted December 21, 2015 Posted December 21, 2015 Exista sectiunea "Cereri avatare".:))Imi place lucrarea aia cu "Iti Doresti" 1 Quote
21cercy Posted April 19, 2016 Posted April 19, 2016 @@Fusher.GFX, Nu s-a mai postat nimic de mai mult de 30 de zile. ~Locked. Pentru redeschidere, PM. Quote
Fusher.GFX Posted July 7, 2017 Author Posted July 7, 2017 Va salut baieti! M-am intors dupa o perioada buna de inactivitate dar chiar si asa, nu voi mai activa pe server ci doar pe forum la categoria de design.Ce vreau sa va spun este ca am redeschis acest topic pentru a-mi posta creatiile pe partea de web design si nu pe avatare / semnaturi insa voi mai posta si de acestea din cauza ca daca postez doar web design, n-as atrage oamenii. *In cateva zile / saptamani, voi posta si link catre magazinul meu online de unde puteti achizitiona diferite creatii. *Tin sa mai precizez ca nu ma mai pricep asa bine la avatare ca n-am mai lucrat cu asa ceva de mai bine de un an. Â Â Â Â Â Â Â Â Â Â -------------------//Web Design//----------------- Â Â Â Â 2 Quote
Deagle.Oficial Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Lucrari frumoase ca intotdeauna. Multumim de postare, Fusher ;) Quote
Layzz Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 cat ai strans de cand te-ai apucat serios de acest job sa-i zicem? Quote
King.KEiKOV Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Foarte frumoase! GG! Daca poti sa dai o ochiada aici: http://forum.bugged.ro/topic/269139-acceptatcerere-avatar-keikov/ Quote
TaviXZarraX Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 Lucrari frumoase ca intotdeauna. Multumim de postare, Fusher ;) Quote
brolyK47 Posted July 7, 2017 Posted July 7, 2017 ai ramas in urma cu avatarele, dar la web design, is blanaaaaaa :> keep working dude and welcome back! Quote
Fusher.GFX Posted July 7, 2017 Author Posted July 7, 2017 Lucrari frumoase ca intotdeauna. Multumim de postare, Fusher ;) Multumesc! :)  cat ai strans de cand te-ai apucat serios de acest job sa-i zicem? Pana acum doar m-am perfectionat. Acum am ales sa intru intr-un magazin online unde sa-mi pot vinde creatiile. Voi lasa link imediat ce administratorii imi vor posta lucrarile pentru a fii cumparate.  Foarte frumoase! GG! Daca poti sa dai o ochiada aici: http://forum.bugged.ro/topic/269139-acceptatcerere-avatar-keikov/ Multumesc frumos! :)  fenomenal e puțin spus Multumesc, multumesc din suflet! :D  ai ramas in urma cu avatarele, dar la web design, is blanaaaaaa :> keep working dude and welcome back! Stiu, stiu. Nu avea rost sa continui cu asa ceva, nu ajuta la nimic + ca nu mai jucam nimic si nu aveam unde sau pentru cine sa fac avatare. Mai fac asa, uneori cand imi vine cheful :)). Si iti multumesc mult de sustinere! :) Quote
Recommended Posts