Jump to content

Recommended Posts

• 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 1 year later...
Posted

Va salut baieti! M-am intors dupa o perioada buna de inactivitate dar chiar si asa, nu voi mai activa pe server ci doar pe forum la categoria de design.Ce vreau sa va spun este ca am redeschis acest topic pentru a-mi posta creatiile pe partea de web design si nu pe avatare / semnaturi insa voi mai posta si de acestea din cauza ca daca postez doar web design, n-as atrage oamenii.

*In cateva zile / saptamani, voi posta si link catre magazinul meu online de unde puteti achizitiona diferite creatii.

*Tin sa mai precizez ca nu ma mai pricep asa bine la avatare ca n-am mai lucrat cu asa ceva de mai bine de un an.

e3V9YXZ.png  fRky8ge.png  5vmfPGV.png  UZfpXzn.png  medr1Zw.png  wgvwP11.png  1tO7PHD.png

-------------------//Web Design//-----------------

3iLAvxF.jpg

sjgw1Nk.jpg

x5SooKa.jpg

AkvFfzb.jpg

• Upvote 2
Posted

Lucrari frumoase ca intotdeauna. Multumim de postare, Fusher ;)

Multumesc! :)

cat ai strans de cand te-ai apucat serios de acest job sa-i zicem?

Pana acum doar m-am perfectionat. Acum am ales sa intru intr-un magazin online unde sa-mi pot vinde creatiile. Voi lasa link imediat ce administratorii imi vor posta lucrarile pentru a fii cumparate.

Foarte frumoase! GG! Daca poti sa dai o ochiada aici: http://forum.bugged.ro/topic/269139-acceptatcerere-avatar-keikov/

Multumesc frumos! :)

fenomenal e puțin spus

Multumesc, multumesc din suflet! :D

ai ramas in urma cu avatarele, dar la web design, is blanaaaaaa :>

keep working dude and welcome back!

Stiu, stiu. Nu avea rost sa continui cu asa ceva, nu ajuta la nimic + ca nu mai jucam nimic si nu aveam unde sau pentru cine sa fac avatare. Mai fac asa, uneori cand imi vine cheful :)).

Si iti multumesc mult de sustinere! :)