Jump to content

Recommended Posts

Posted

Prenume: Razvan.
Varsta: 17 ani.

Oras: Craiova.

O scurta autodescriere ce sa contina urmatoarele date (Varsta, studii, hobby-uri, ce-ti place, ce nu-ti place, genul de muzica preferat) de minim 30 de cuvinte.

Am frumoasa varsta de 17 ani si locuiesc in orasul Craiova. Momentan sunt la liceu in clasa a 11-a, iar pe viitor as vrea sa contiunui la facultatea de Mecanica. Hobby-urile mele sunt: fotbalul, sala, alergatul, cititul. Imi place sa ofer persoanelor toata afectiunea mea cand ele au nevoie, sa fiu creativ in unele situatii pentru a depasi anumite obstacole, ma consider o persoana optimista, imi place sa ma recreez si sa ies cu prietenii la un pahar de ceva. NU am spus niciodata nu prietenilor cand au avut nevoie de mine. Nu imi plac persoanele false si mincinoase. Cat despre orientarea muzicala, nu am un anumit gen de muzica pe care il ascult. Imi plac toate genurile.

- Informatii din viata virtuala:

Nickname: razvantTzu

Levelul obtinut: 37

Nickname-uri anterioare: RaZZvan[].

De cat timp joci pe server? aproape 2 ani.

Ce sanctiuni ai la activ? 0/3 warns.

Link cu profilul de pe User Panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/razvanTtzu

Poza cu invitatia (Obligatoriu): http://imgur.com/jVAmt8u

Ce alte jocuri mai joci?: CS.Go

Factiunea actuala: Las Venturas Police Departament.

Cea mai mare realizare personala pe server?: Inca nu am o realizare, dar sper pe parcurs.

Id de Skype (Optional): razvan.razvannttzzuu

Id de Y!M (Optional): yo_razviy_boss97

De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Pentru a socializa cu alti playeri  si pentru ca este un clan cu membrii experimentati.

Alte precizari?: Multumesc pentru timpul acordat cei care o citesc.

Posted (edited)

#Edit

Ai dat quitclan, pari un om OK, iti dau o sansa. #Pro.

Edited by Howard.SS
  • Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp