Jump to content

Recommended Posts

Posted

Cred că o să ți-l stearga un admin, bugged nu încurajează pirateria ! Dar e foarte bun pentru cine caută. Sper să nu se șteargă !

• Upvote 1
Posted

Salut! Multi cautati un Gta San Andreas care nu necesita instalare...ei bine,candva se afla pe net o arhiva buna,dar a fost stearsa...

Partea buna e ca eu am salvat-o si o pun publica pentru toti cei care cautati un San Andreas deja instalat,care trebuie doar dezarhivat.ATENTIE! NU CONTINE VIRUSI!

Link: https://mega.co.nz/#!kcIiSRBS!0DQnELa1sk6Xczzv3MxeVO31hgT214w77XYieX8osM0Sper ca v-am ajutat! +1 daca v-a fost de folos! Multumesc! 

BuGGed nu încurajează pirateria.
  • Upvote 1
Posted

NU am dat un link catre un site de jocuri/programe piratate gen Kickass,PirateBay sau orice altceva.E doar o copie facuta de mine,dupa jocul original. ;)

Posted

Cred că o să ți-l stearga un admin, bugged nu încurajează pirateria ! Dar e foarte bun pentru cine caută. Sper să nu se șteargă !

• 6 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

Chiar e bun acest topic, tocmai ce am intampinat o eroare de instalare si aveam nevoie de unul fara instalare.

• 3 months later...
Posted

Foarte folositor pentru unii care il vor deja instalat... dar cred totusi ca v-a fii sters din cauza pirateriei. Plus, nu are ce cauta la categoria "Moduri" nu-i un mod :)))

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
Posted

Vai bugged nu incurajeaza pirateria vai vai ce ne facem pai sa ramana domne bugged cu 100 de playeri care au samp-ul cumparat si sa ne lase pe noi cu pirateria noastra pe buy-zone daca nu le convine 4000 de playeri.

• 1 month later...
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp