Alex Keops Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Subiectul video-ului: Let's Play SA:MP - Episodul 2 - Medic stagiar?! O scurta prezentare: Am revenit cu al doilea episod din sa:mp . Ma voi tine de aceasta serie si o sa fie una cat mai lunga Link catre filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=Jo4YjayebHE&feature=youtu.be P.S : Daca vrei decat sa faci misto de vocea mea (mai subtire ce e drept) crede-ma , nu are rost. 3
Mario Lazu Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Sti ca uni o sa stea cu ochii in PC ca sa vada testul nu?
EzekeN Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 (edited) E ok, continua sa faci.Sincer imi aduci aminte de vremurile cand eram "newbie" pe bugged si chiar imi place. Edited May 11, 2015 by Erickz0R
Alex Keops Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 E ok, continua sa faci. Sincer imi aduci aminte de vremurile cand eram "newbie" pe bugged si chiar imi place. Fain. Continuă. Va multumesc la amundoi.
Alex Keops Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 Ia gata ma ca ma apuc si eu de let`s playuri Multa bafta , poate chiar colaboram , gandeste-te ..
bogdan17 Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Este frumos ceea ce faci, tine-o tot asa. Ai grija ca Paramedic Departament este o factiune care ofera foarta multa experienta si un sfat, sa nu iesi asa repede din acea factiune.
Alex Keops Posted May 12, 2015 Author Posted May 12, 2015 Foarte frumos, bravo! Este frumos ceea ce faci, tine-o tot asa. Ai grija ca Paramedic Departament este o factiune care ofera foarta multa experienta si un sfat, sa nu iesi asa repede din acea factiune. Va multumesc.
bogdan17 Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Subiectul video-ului: Let's Play SA:MP - Episodul 2 - Medic stagiar?! O scurta prezentare: Am revenit cu al doilea episod din sa:mp . Ma voi tine de aceasta serie si o sa fie una cat mai lunga Link catre filmulet: https://www.youtube.com/watch?v=Jo4YjayebHE&feature=youtu.be P.S : Daca vrei decat sa faci misto de vocea mea (mai subtire ce e drept) crede-ma , nu are rost. Daca am timp si ai fii de acord si tu, da-mi skype-ul tau si poate facem cv impreuna.!
Alex Keops Posted May 12, 2015 Author Posted May 12, 2015 Daca am timp si ai fii de acord si tu, da-mi skype-ul tau si poate facem cv impreuna.! iti voi da PM cand voi filma.
Mistery Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Semnele de punctuatie se pun langa cuvant :|. ''Cuvant, cuvant. Multumesc!''
Alex Keops Posted May 12, 2015 Author Posted May 12, 2015 Semnele de punctuatie se pun langa cuvant :|. ''Cuvant, cuvant. Multumesc!'' Mdea.. GG pentru observatia asta. Binisor pentru varsta ta, continuă! Mersi.
KozlovZEw Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Tine-te de treaba, posibil sa ai un viitor frumos pe server ;)
Alex Keops Posted May 13, 2015 Author Posted May 13, 2015 Tine-te de treaba, posibil sa ai un viitor frumos pe server ;) Iti multumesc.
Recommended Posts