WAT.KeNnz0r Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 (edited) Salut, eu sunt Uzzi si astazi m-am gandit sa fac o tinta.. poate design-ul nu este prea reusit deoarece este prima tinta facuta de mine, insa este foarte mica.. si foarte buna sa dati 3/3.. am incercato paint.. e ok, acum depinde si de voi.. as fii pus un video care e ora 22:00, si maine am teza. :P SiteM16: PS: Nu prea am incadrato bine, si am facut 500x500 si dupa am realizat prostia facuta... in rest daca vise pare mare.. in joc este foarte mica, concentrata si plina de magie :P PS: Tinta este facuta 100% de mine. Nu conteaza cum arata design-ul, in game dai magie cu ea.. astept +1 de la cei care o vor incerca si un comentariu, am sa incerc iar daca va place.. sa imi spuneti cine o poarta.. sa ma simt si eu mandru :P Video cu tinta(nu trag cine stie ce.. dar precizia tintei este uimitoare): https://www.youtube.com/watch?v=R4_IwvhDJ5I&feature=youtu.be Scuzati ca nu am filmat HD. Edited May 10, 2015 by Uzzi. 3
PufarinaxD Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Nu imi place, fara suparare, dar apreciez efortul.
WAT.KeNnz0r Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 Imediat dau edit cu un video, si iti vei schimba parerea, @hollyday. e faina, gg Multumesc, imediat se pune video pe youtube, incearca tinta si ai sa imi multumesti pe viitor :P
V E R S A C E Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Putin cam stramba, dar Gj pentru mucna depusa ;)
WAT.KeNnz0r Posted May 10, 2015 Author Posted May 10, 2015 Nu imi place, fara suparare, dar apreciez efortul. https://www.youtube.com/watch?v=R4_IwvhDJ5I e faina, gg Imediat dau edit cu un video, si iti vei schimba parerea, @hollyday. Multumesc, imediat se pune video pe youtube, incearca tinta si ai sa imi multumesti pe viitor :P https://www.youtube.com/watch?v=R4_IwvhDJ5I
Aqirro Posted May 10, 2015 Posted May 10, 2015 Încearcă să o faci un pic mai rotundă, în rest totul este ok. Bravo pentru munca depusă!
WAT.KeNnz0r Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 Încearcă să o faci un pic mai rotundă, în rest totul este ok. Bravo pentru munca depusă! Prima mea tinta men.. dar are magie incorporata in ea :)) prima data nu stiam cu va arata asa ca ma gandisem sa o fac gen de plastilina(modelu) :))
DRUiD Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Salut, eu sunt Uzzi si astazi m-am gandit sa fac o tinta.. poate design-ul nu este prea reusit deoarece este prima tinta facuta de mine, insa este foarte mica.. si foarte buna sa dati 3/3.. am incercato paint.. e ok, acum depinde si de voi.. as fii pus un video care e ora 22:00, si maine am teza. :P SiteM16: PS: Nu prea am incadrato bine, si am facut 500x500 si dupa am realizat prostia facuta... in rest daca vise pare mare.. in joc este foarte mica, concentrata si plina de magie :P PS: Tinta este facuta 100% de mine. Nu conteaza cum arata design-ul, in game dai magie cu ea.. astept +1 de la cei care o vor incerca si un comentariu, am sa incerc iar daca va place.. sa imi spuneti cine o poarta.. sa ma simt si eu mandru :P Video cu tinta(nu trag cine stie ce.. dar precizia tintei este uimitoare): https://www.youtube.com/watch?v=R4_IwvhDJ5I&feature=youtu.be Scuzati ca nu am filmat HD. #Paleta 1. Nu mai comenta la mine ca trag slab, desi nu eram eu in video era Mario00, tot paleta esti, 3/3 iti dau. 2. Mai lasa suferintele, vad ca dai /pee peste ei la paint, nu esti tu mai presus de ei, te iei de civili si pui video la paint cu ei, jalnic. 3. Precizia tinte uimitoare? Tinta nu are legatura cu precizia, tinta "schimba in creier" precizia doar,asta facandu-te sa tragi mai bine cu o tinta decat cea default de exemplu, daca stii ce zic. 4. Te astept unde vrei duele sa filmam, si punem pe forum, daca tot te dai mare ca tinta are valoare integrata si are precizie buna, hai cu mine si altii din mafii cum sunt AndreyD FreeRunning astia nu civili de level 5. Pwp :*
WAT.KeNnz0r Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 #Paleta 1. Nu mai comenta la mine ca trag slab, desi nu eram eu in video era Mario00, tot paleta esti, 3/3 iti dau. 2. Mai lasa suferintele, vad ca dai /pee peste ei la paint, nu esti tu mai presus de ei, te iei de civili si pui video la paint cu ei, jalnic. 3. Precizia tinte uimitoare? Tinta nu are legatura cu precizia, tinta "schimba in creier" precizia doar,asta facandu-te sa tragi mai bine cu o tinta decat cea default de exemplu, daca stii ce zic. 4. Te astept unde vrei duele sa filmam, si punem pe forum, daca tot te dai mare ca tinta are valoare integrata si are precizie buna, hai cu mine si altii din mafii cum sunt AndreyD FreeRunning astia nu civili de level 5. Pwp :* Nu am zis valoare integrata, ci magie integrata copilule :) in plus valoare pentru nabzori :P daca imi dai 3/3 tine pentru tine fata mea... fac ce vreau cand vreau.. jet.
DRUiD Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Nu am zis valoare integrata, ci magie integrata copilule :) in plus valoare pentru nabzori :P daca imi dai 3/3 tine pentru tine fata mea... fac ce vreau cand vreau.. jet. Copil? Maica-ta daca ar afla cum te adressezi te-ar pedepsi fara calculator, ca nu prea are ce ii lua unui copil de 10 ani :))
WAT.KeNnz0r Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 Copil? Maica-ta daca ar afla cum te adressezi te-ar pedepsi fara calculator, ca nu prea are ce ii lua unui copil de 10 ani :)) La ce FH ai te inteleg cum te suporta maicata.. ai si ban pentru cheats... gg losser.
DRUiD Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 (edited) La ce FH ai te inteleg cum te suporta maicata.. ai si ban pentru cheats... gg losser. 1. Ce e cu FH? Iti flutura in fata, pe cand jucam eu pe cont intram cu voiam si unde aveam chef, nu eram un anonim ca tine, si nici nu plagiam nume. 2. Oi avea ban pentru cheats, dar e folosit in chestii neoficiale cum sunt warurile, niste chestii oficiale unde tu, un pusti de 10 ani doar visezi sa ajungi acolo. Dam duele unde vrei si ne filmam pwp. 3. In FH tau mai mult de 18 zile n-ai :)), eu am pe com rivala si pe alt cont. 4. Nu cred ca poti scoate tu scoruri nici macar de 5+, imi dai o poza cu un best la war nu paint de tine luat 10+, si imi retrag toate cuvintele + scuze. Edited May 11, 2015 by DruiD Official
Stefan Spantulescu Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Nu prea imi place tinta, iar tu invata sa joci fara python ped ca tragi praf si cu ele fara suparare.
WAT.KeNnz0r Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 Nu prea imi place tinta, iar tu invata sa joci fara python ped ca tragi praf si cu ele fara suparare. Frate, nu va inteleg.. parca python-ul este un cheats.. ce sa va fac daca vati bagat in MAFIE si nu mai aveti voie cu ped/pythob? eu sunt taximetrist - factiune pasnica si am voie.. nu inteleg care e problema.. nu sunt obligat sa scot python-ul..
Lawren Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 =))))))))))))))))))))))) cica tinta de 3/3. Mai si suferi la paint.
.Gabriel Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Era ok să o faci mai rotundă si verde, se asorta cu armele. Oricum, gestul contează.
Recommended Posts