Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pai pe serverele de stunt de obicei intru cu s0b si alte hack-uri,crezi ca de asta nu merge si aiciNU INTRU PE BUGGED CU ASA CEVA!

Posted

Pai pe serverele de stunt de obicei intru cu s0b si alte hack-uri,crezi ca de asta nu merge si aiciNU INTRU PE BUGGED CU ASA CEVA!

Omule ştii că nu ne interesează nu ?

Ai grija cu cheats că vei fi prins şi vei fi banat .

Posted

FORTRESS Nu ti-am cerut tie parerea,asa ca nu stiu de ce te bagi ca prostul.Si apropo nu intru cu asa ceva pe bugged,stiu ca o sa fiu banat.

Posted

Merge foarte bine, mai ales suntem avantajaţi cu comanda /fontsize, putem juca la o rezoluţie mai mică şi deasemenea putem redimensiona textul.

Posted

FORTRESS Nu ti-am cerut tie parerea,asa ca nu stiu de ce te bagi ca prostul.Si apropo nu intru cu asa ceva pe bugged,stiu ca o sa fiu banat.

Ai rezolvat?

Posted

@@patrickk, Reinstalează GTA şi şterge absolut toate modurile CLEO, nu chiar toate o să-ţi spun eu care: skin.cs, dmginformer, sampfuncs cam atât mie mi-a mers. O idee foarte bună, pentru adăugarea acestei versiuni, felicitări BuGGeD! 

Posted

Chiar voiam sa pun intrebarea cand bagati versiunea . Sunt chiar foarte multumit de aceasta versiune mai ales cu comanda /window .

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp