Ovidiu-AlexandruMusescu Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Care este faza cu Liftul !? :)) MA chinui sa gasesc dar nu prea dau de el ...
PI5TOL Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Merge ca uns , nustiu cum unii au probleme , mie imi merge perfect.
BorgWarner Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 - playerii pot schimba fontul folosit fara a folosi mod-uri editand fisierul sa-mp.cfg Deci acum mafiotii care au font nu mai primesc ban pt. modificare samp.dll, nu?
PI5TOL Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Numai merge cleo/ respectiv bind. Cred ca o sa le faca un update si o sa mearga si pe 0.3.7 mai mult ca sigur.
Dragonasul. Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 (edited) Frumos Edited May 11, 2015 by Dragonasul.
King.Lupanescu Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Interesant update, aduce ceva nou și atractiv față de serverele rivale, dar are anumite probleme care au fost enumerate și mai sus. Am analizat și eu puțin și am ajuns la următoarele concluzii: - Clădirea adăugată e goală, are bug-uri vizuale, iar în lift sunt mari șanse să rămâi blocat, adică să plece lift-ul fără tine deși tu erai în el. În plus trebuie să aștepți ani dacă ai rămas blocat la un etaj. - Noua interfață pentru /radio este una practică și foarte plăcută la fel și celălarte interfațe schimbate/adăugate. - Skin-urile noi adăugate sunt ok, chiar aveam nevoie de așa ceva pentru că existau foarte puține skin-uri de fete, dar totuși avem foarte putine fete pe server deci nu vor fi foarte purtate. Oricum, per ansamblu o idee bună. - Comanda /fontsize este una foarte utilă de care aveam nevoie pentru că, mă trezeam cu diferite fonturi după ce îmi reinstalam samp-ul. Bănuiesc că fontul se poate schimba si din GTA San Andreas userfiles, dar această comandă oferă o comoditate sporită + că nu toți știu (inclusiv eu) să-și schimbe fontul din user files. - Tabela cu playeri a fost marită, nu-i rău, dar nici foarte util deoarce cei ce folosesc o rezoluție mai mică nu vor simți nici o diferentă. Cam atât am avut de spus despre noul update, poate am omis câteva lucruri, dar acestea mi s-au părut mie mai „importante”. Oricum sunt încântat de update, păcat că nu mi-am putut păstra modurile. Anyway, deabea aștept să se rezolve bugurile și să ne bucurăm din plin de aceasta înbunătățire. Keep up the good work.
FlorinMadalin Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Ce inseamna asta cu usile si geamurile masinilor pot fi controlate de catre server?
xPro. Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Ce inseamna asta cu usile si geamurile masinilor pot fi controlate de catre server? /window
Alex2622 Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 /window /window este doar pentru geamuri, dar usile cum le deschizi?
GEODOX 47 Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Frumos update, ne aduce cateva avantaje fata de alte servere. Oricum si inainte eram mai presus :P Faza cu /window nu prea se vad geamurile la masini ca sunt deschise si inchise =]]. Frumos, gg.
PaulPolitai Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Nu imi mai merg bind-urile. Sunt si in PD. Nu inteleg de ce ai ales sa faci acest update... Mie imi merge ma bind-ul
V E R S A C E Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 (edited) Frumos dar nu prea. :)))) Edited May 11, 2015 by H e r o n 1
xPro. Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Iau crash din 10 in 10 minute :))) nu am moduri, am doar tinta facuta in rosu. Imi merge cu 50+ fps. Un motiv in plus sa ma las.
LikeSpliff Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Cum se vedea inainte de 0.3.7 gtaweap3 meu : http://imgur.com/bvVYVRI Cum se vede acum: http://imgur.com/5y6rnS3 Cam aiurik update, am inteles ca multe moduri nu mai functioneaza :|..
NonSt0p3R. Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Foarte tare, am băgat şi eu versiunea, să sperăm că or să mai facă updateuri faine!
Recommended Posts