Alberto Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Am instalat samp 0.3.7 si nu merge imi da crash inainte sa se conecteze pe server in timp ce se incarca. Am reinstalat gta si samp, dar degeaba. Solutii?
Alberto Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 Scoate toate modurile. Te-ai uitat macar ce-am scris?Am zis ca am reinstalat gta...deci e clar ca nu mai am moduri
Alberto Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 (edited) Lasa-te de samp, e un semn. Eu zic sa te lasi de magarii.Daca ma poti ajuta bine, daca nu impusca-te, fa ce vrei, dar nu comenta aiurea in speranta ca te baga si pe tine cineva in seama. Edited May 11, 2015 by King Stradivarius
xPro. Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Duma dezinstalare, in folderul unde ai avut Gta San Andreas instalat, raman cateva fisiere. Da delete acelor fisiere, inclusiv fisierelor ramase dupa dezinstalarea Sa-mp-ului. Asigura-te ca nu mai exista nici un fisier care a apartinut jocului. Dupa ce ai sters absolut tot, instaleaza din nou Gta San Andreas, urmat de sa-mp. O sa iti mearga 100% prin aceasta metoda. Spor.
Solution Alberto Posted May 12, 2015 Author Solution Posted May 12, 2015 Am reinstalat windows si merge acum.
Recommended Posts