PufarinaxD Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 (edited) Retrag, eram beat. Edited May 12, 2015 by HoLLyDay AIM 1 Quote
PufarinaxD Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 Bafta mai departe! Bafta! Mult succes! Bafta mai departe! Bafta! C'est la vie,. Multumesc, baftă şi vouă & mult succes in viata. Quote
Shatter Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 (edited) scuze ca am postat de doua ori am lag Edited May 11, 2015 by Shatter Quote
mishu123 Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Bafta . Faza e ca sunt copii chiar foarte incapatanati si foarte grei de cap .! Apar din ce in ce mai multii . Pe aceasta comunitate deca nu cunosti pe cineva macar 4-5 jucatori mai renuniti (un lvl mai mare , un grad , sa intr-o factiune de renume), nu existi. Quote
PufarinaxD Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 Bafta . Faza e ca sunt copii chiar foarte incapatanati si foarte grei de cap .! Apar din ce in ce mai multii . Pe aceasta comunitate deca nu cunosti pe cineva macar 4-5 jucatori mai renuniti (un lvl mai mare , un grad , sa intr-o factiune de renume), nu existi. Adevărat, multumesc, lafel si tie. multa bafta in continuare iti urez Mersii, lafel si tie. Respins? Da, multă baftă si tie. Succes. Multumesc, lafel si tie. Quote
H o f f n e r Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Adevărat, multumesc, lafel si tie. Mersii, lafel si tie. Da, multă baftă si tie. Multumesc, lafel si tie. I-ai spus ca-mi bag ceva in m****,bafta man si sa nu-ti para rau deloc.. Quote
GTProGT Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 (edited) Nickname: not.responding / faLiout Serverul pe care ai jucat?: red.bugged.ro / blue.bugged.ro De ce ai ales sa te retragi?: Uitaţi: 1. Din server RPG a ajuns server STUNT. 2. Prea mult pupincurism. 3. Bugged-ul nu mai e ce a fost.., sunt in jur de 98% copii de 11-12 ani care injura si fac dm si 2% care sunt oameni mai maturi. 4. Prea mulţi ţepari. 5. Am observat că mereu când intru pe samp fac acelasi lucru, dau un rob si ma plimb cu masina, altceva nu mai fac decât astea si am ales să mă retrag definitiv, probabil dacă mă apuc, o să mă apuc de la 0 pe alt cont fără să mă mai cunoască lumea. Ce te-ar face sa te intorci pe bugged.ro?: Prietenii :( Vei juca pe un alt server de sa:mp? Ce e diferit pe acel server?: -. Cine au fost cei mai buni prieteni ai tai de pe server?: COCACOLA, James, xBl3nd, Shad0w, Tibi, Tudor7 ( blue ), SILESEN ( blue ), CuLLeR, Eugen, FriendLy, DanielDG, Erickz0R, Gnokh,MrAddy, Mont3kill2, KimmboSlice, Gotika, Gaboy ( Gaboyu ), Legal, Josh[]., Hardwell, AceKILL, oKapi, InaKa, Fallow, MarioSAN., CyberFunKK( blue ), @Kdstx ( Kdstx ), Ady_Spawn, NUGETZZ, Awesoke, Allis, Splash, Addict., SEBALAW, Rada, GenesiS[]., L.E.X.U.S., DANiDANiO3, RockGTPro, Tico_, Mackenz aka Trust[], Luneyk, AlexZEW Tot clanul [AIM] de pe red si toata freq 700 si 131. Dacă am uitat pe cineva imi pare rău. Ai altceva de adaugat?: Baftă prieteni :(. P.S: nu imi dati mesaje că nu vă dau conturile. BA NABULE, TE BAT DE TE LASI, CE NAIBA.... ZICI CA FUGIM DE TINE, CREZI CA MI-AR PASA DACA N-AM FI PRIETENI? NABULE, TECI FA F>>> CA MA FACI SA INJUR PE FORUM, NU TE LASA, ABEA AM REFACUT GASCA SI DEJA SE DESTRAMA NU? NU TE LASI, VIN PESTE TINE SI TE BAT... :| Nab esti, smr.... Inteleg, sunt copii de 11-12 ani, si ce? Da-i in mama reqului, tu sa fi ala sanatos, atata TIMP cat ai PRIETENI nu conteaza CUM SUNT CEILALTI, CINE SUNT SI DACA AR PUTEA SA FIE POTENTIALI PRIETENI.... Nu stiu ce sa mai zic, parca vad ca-ti bagi .... in ce scriu eu :| Edited May 11, 2015 by GTProGT Quote
PufarinaxD Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 Baftă durule, ne mai auzim :* Bafta. I-ai spus ca-mi bag ceva in m****,bafta man si sa nu-ti para rau deloc.. Nu inteleg la ce te referi. Bafta. Bafta si tie. Quote
H o f f n e r Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Bafta. Nu inteleg la ce te referi. Bafta si tie. Sa nu te superi ca ai fost respins.. Quote
PufarinaxD Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 Sa nu te superi ca ai fost respins.. Nu, doamne :)))) nu's copil, cel mai mult ma retrag pt ultimul motiv. Quote
H o f f n e r Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 Nu, doamne :)))) nu's copil, cel mai mult ma retrag pt ultimul motiv. Pai nu te apuci de greeen :angry: :angry: Quote
PufarinaxD Posted May 11, 2015 Author Posted May 11, 2015 Pai nu te apuci de greeen :angry: :angry: Da, dar cu alta identitate, hai pe red sa vb sa nu facem off topic aici. Quote
Devilutzul Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 BA NABULE, TE BAT DE TE LASI, CE NAIBA.... ZICI CA FUGIM DE TINE, CREZI CA MI-AR PASA DACA N-AM FI PRIETENI? NABULE, TECI FA F>>> CA MA FACI SA INJUR PE FORUM, NU TE LASA, ABEA AM REFACUT GASCA SI DEJA SE DESTRAMA NU? NU TE LASI, VIN PESTE TINE SI TE BAT... :| Nab esti, smr.... Inteleg, sunt copii de 11-12 ani, si ce? Da-i in mama reqului, tu sa fi ala sanatos, atata TIMP cat ai PRIETENI nu conteaza CUM SUNT CEILALTI, CINE SUNT SI DACA AR PUTEA SA FIE POTENTIALI PRIETENI.... Nu stiu ce sa mai zic, parca vad ca-ti bagi .... in ce scriu eu :| usor ca faci scurt circuit. Quote
GTProGT Posted May 11, 2015 Posted May 11, 2015 usor ca faci scurt circuit. Scurt-circuitez pe cineva drag tie, stiu ce ai facut, apropo, sunt cu ochii pe tine Quote
Recommended Posts