xPro. Posted May 12, 2015 Author Posted May 12, 2015 Sunt ale tale? Da. Seatul nu il mai am. L-am vandut in Cluj pe undeva si acum am auzit ca este prin Bucuresti tot cu acelasi numar
SNAKEKREIG Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 (edited) aiurea Si asta e a mea, ma crezi? :)) Edited May 12, 2015 by SNAKEKREIG
xPro. Posted May 12, 2015 Author Posted May 12, 2015 aiurea Si asta e a mea, ma crezi? :)) Am sa revin cu edit la taloane :)))
SNAKEKREIG Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Era o gluma, nu e a mea :)) Daca sunt ale tale sa ai mare grija, sunt bijuterii.
xPro. Posted May 12, 2015 Author Posted May 12, 2015 Era o gluma, nu e a mea :)) Daca sunt ale tale sa ai mare grija, sunt bijuterii. Am sa fiu grijulent. Mai greu cu motorul :)) Pe unde circul cu el este cam dificil sa nu repar macar o singura data pe luna la el :)))
Soricu. Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Sunt mare fan Seat Leon Cupra si stiu Seat-ul din poze de prin 2008...acum nu stiu daca chiar a fost al tau,oricum frumoase masini :D
xPro. Posted May 12, 2015 Author Posted May 12, 2015 Sunt mare fan Seat Leon Cupra si stiu Seat-ul din poze de prin 2008...acum nu stiu daca chiar a fost al tau,oricum frumoase masini :D Seat-ul a fost modificat in 2009 de un vecin, prieten etc.. Dupa l-am preluat in 2014 in aprilie, i-am mai facut unele mici modificari la ecu, si l-am vandut in septembrie unui Domn' din Cluj prin intermediul unui prieten fotograf la raliuri. Acum din cate am inteles, masina este undeva prin bucuresti cu numar de Ilfov. Alfa Romeo este achizitionata tot de la vecinul meu, dar o avem din 2012 (tata a luat masina si am preluat conducerea ei in iarna anului trecut) Audi-ul este al mamei mele, nu are modificari mari pe partea de visual dar am adus masina la 290 de cai. KTM-ul este al meu, primul proprietar, il am din 2010 (la fel ca anul fabricatiei) sunt foarte mandru de acest motor, am participat la nenumarata concursuri de enduro si m-am clasat pe locurile fruntase. Nu l-as da pentru nimic in lume. Probabil daca cei de la KTM v-or scoate un model mai bun decat acesta. Ma refer si la off-road si la on-road/street. Cu motoru' asta am mers pe asfalt cu cauciucurile de teren cu o viteza de 168 km/h fara absolut nici o problema de trepidare majora sau sa faca figuri in curbe. Vad ca esti pasionat de motocross, am fost si eu pana la 14-15 ani. RESPECT :)
Soricu. Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Seat-ul a fost modificat in 2009 de un vecin, prieten etc.. Dupa l-am preluat in 2014 in aprilie, i-am mai facut unele mici modificari la ecu, si l-am vandut in septembrie unui Domn' din Cluj prin intermediul unui prieten fotograf la raliuri. Acum din cate am inteles, masina este undeva prin bucuresti cu numar de Ilfov. Alfa Romeo este achizitionata tot de la vecinul meu, dar o avem din 2012 (tata a luat masina si am preluat conducerea ei in iarna anului trecut) Audi-ul este al mamei mele, nu are modificari mari pe partea de visual dar am adus masina la 290 de cai. KTM-ul este al meu, primul proprietar, il am din 2010 (la fel ca anul fabricatiei) sunt foarte mandru de acest motor, am participat la nenumarata concursuri de enduro si m-am clasat pe locurile fruntase. Nu l-as da pentru nimic in lume. Probabil daca cei de la KTM v-or scoate un model mai bun decat acesta. Ma refer si la off-road si la on-road/street. Cu motoru' asta am mers pe asfalt cu cauciucurile de teren cu o viteza de 168 km/h fara absolut nici o problema de trepidare majora sau sa faca figuri in curbe. Vad ca esti pasionat de motocross, am fost si eu pana la 14-15 ani. RESPECT Da pot spune ca sunt pasionat de masini/motocross! De la 8 pana pe la 14 ani am facut downhill (cred ca stii ce inseamna) si inca mai practic. Peste 2-3 ani as vrea sa ma apuc serios de motocross! :D
xPro. Posted May 12, 2015 Author Posted May 12, 2015 Da pot spune ca sunt pasionat de masini/motocross! De la 8 pana pe la 14 ani am facut downhill (cred ca stii ce inseamna) si inca mai practic. Peste 2-3 ani as vrea sa ma apuc serios de motocross! :D Felicitari. Ca fost motocrosser te pot ajuta cu cateva ponturi pe traseu. De greu, este foarte greu. In urma unui accident am stat 3 saptamani in spital. Acela este si motivul din cauza caruia m-am retras de la motocross. Cea mai frumoasa pista este la Copsa Mica in judetul Sibiu.
Soricu. Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Felicitari. Ca fost motocrosser te pot ajuta cu cateva ponturi pe traseu. De greu, este foarte greu. In urma unui accident am stat 3 saptamani in spital. Acela este si motivul din cauza caruia m-am retras de la motocross. Cea mai frumoasa pista este la Copsa Mica in judetul Sibiu. Si eu am avut un accident destul de dur acum un an la downhill (dintr-o saritura am intrat cu capul intr-o craca si pur si simplu m-a smuls pe pe bike) dar din fericire m-am ales doar cu buza sparta si cateva julituri serioase..
xPro. Posted May 12, 2015 Author Posted May 12, 2015 Si eu am avut un accident destul de dur acum un an la downhill (dintr-o saritura am intrat cu capul intr-o craca si pur si simplu m-a smuls pe pe bike) dar din fericire m-am ales doar cu buza sparta si cateva julituri serioase.. Mi-e mi-a explodat motorul sub mine si am avut arsuri de la genunchi in jos la ambele picioare :)) Inca mai am semne :)) De atunci am renuntat la tot ce tine de motoare in 2 timpi (inafara de trimmer, cu ala tai gazonu mai mare din curte, pe care nu il duce masina normala de taiat gazon) :))
Soricu. Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Mi-e mi-a explodat motorul sub mine si am avut arsuri de la genunchi in jos la ambele picioare ) Inca mai am semne ) De atunci am renuntat la tot ce tine de motoare in 2 timpi (inafara de trimmer, cu ala tai gazonu mai mare din curte, pe care nu il duce masina normala de taiat gazon) ) Probabil ca l-ai supra-alimentat..oricum urat accident
xPro. Posted May 12, 2015 Author Posted May 12, 2015 (edited) Probabil ca l-ai supra-alimentat..oricum urat accident Nu are asta treaba. Nu a mai luat benzina in carburator deoarece cred ca un furtun de devidare era spart si mi-a refulat benzina pe toba incinsa. Boom :)) Stai sa vad daca mai gasesc pe video pe stirile protv :))) Edit. Nu gasesc :)) Edited May 12, 2015 by HaarpCord Valy
Soricu. Posted May 12, 2015 Posted May 12, 2015 Nu are asta treaba. Nu a mai luat benzina in carburator deoarece cred ca un furtun de devidare era spart si mi-a refulat benzina pe toba incinsa. Boom ) Stai sa vad daca mai gasesc pe video pe stirile protv )) Edit. Nu gasesc ) Credema ca am vazut nenumarate accidene la motoare care le-a refulat benzina pe toba incinsa...oricum cred ca a fost groaznic
xPro. Posted May 12, 2015 Author Posted May 12, 2015 Credema ca am vazut nenumarate accidene la motoare care le-a refulat benzina pe toba incinsa...oricum cred ca a fost groaznic Mda..
Recommended Posts