Jump to content

Recommended Posts

Posted

- Informatii din viata reala:

Prenume:  Andrei.
Varsta:   18 ani.

Oras:     Alexandria.

O scurta autodescriere ce sa contina urmatoarele date (Varsta, studii, hobby-uri, ce-ti place, ce nu-ti place, genul de muzica preferat) de minim 30 de cuvinte. >>Niciodată nu mi-a plăcut să mă descriu. Pur şi simplu nu ştiu ce să zic, deşi ar fi atât de multe lucruri de spus despre mine. Ma numesc Robert, am cei 7 ani de acasa. Imi place să descopăr lucruri noi, persoane, imi plac lucrurile noi si le tratez cu cea mai mare seriozitate şi multe altele. <<

- Informatii din viata virtuala:

Nickname: RobiSpp.

Levelul obtinut: Detin level-ul >>65<<.

Nickname-uri anterioare: Papurica_Robii.

De cat timp joci pe server? Aproximativ 2 ani de >blue.buGGed.ro<.

Ce sanctiuni ai la activ?: Niciuna.

Link cu profilul de pe User Panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/RobiSpp .

Poza cu invitatia (Obligatoriu): http://i.imgur.com/Df6zJAD.png .

Ce alte jocuri mai joci?: Nu mai joc nimic altceva.

Factiunea actuala: The Russian Mafia.

Cea mai mare realizare personala pe server?: Factiunile din FH si Prietenii!

Id de Skype (Optional): RobiSpp997.

Id de Y!M (Optional): /.

De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece este cel mai respectat clan, am prietenii pe care ii respect si ma respecta in acest clan, sunt membrii prietenosii, cu bunul simt si doresc sa fiu si eu printre acesti membrii minunati.

Alte precizari?: Succes tuturor, sper sa fiu acceptat.

Posted (edited)

Respins, informatii contradictorii in aplicatie. In alta aplicatie(la alt clan) specificai ca ai avut cateva ban-uri in trecut, aici la sanctiuni nu ai mentionat nimic.

Edited by VogelFrei.SS
  • Upvote 1
Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp