patrickk Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 (edited) http://i.imgur.com/acWel1i.jpg http://i.imgur.com/5oQU7Bx.jpg Pozele spun tot...am conexiune la internet, oare ce o fi? PS: nu imi merge niciun server de samp, nu doar bugged. -> Cine ma ajuta sa rezolv are +5 Edited May 14, 2015 by Patrickk
Miles Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Se poate ca acele programe sa fie blocate de FireWall, incearca sa le adaugi la restrictii, si astept un reply sa stiu daca te-am ajutat.
RusuXD Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 Steam-ul sigur este blocat de FireWall. La SA:MP sigur nu vede ca ai conex. la internet...
patrickk Posted May 14, 2015 Author Posted May 14, 2015 Se poate ca acele programe sa fie blocate de FireWall, incearca sa le adaugi la restrictii, si astept un reply sa stiu daca te-am ajutat. Steam-ul sigur este blocat de FireWall. La SA:MP sigur nu vede ca ai conex. la internet... am dezactivat paravanul de protectie (firewall) Still nothing !
Miles Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 am dezactivat paravanul de protectie (firewall) Still nothing ! Astept un PM de la tine cu skype-ul sau ceva, si incerc sa te ajut.
Solution xPro. Posted May 14, 2015 Solution Posted May 14, 2015 Cea cu serverul se poate rezolva in felul urmator: 1. Click pe server2. Apasa pe acel x din patratul portocaliu 3. Apasa pe semnul bifat din patratul portocaliu "Add Server" 4. Sub textul: "Enter new server HOST:PORT" Scrie blue.bugged.ro si apasa OKTeoretic ar trebui sa-ti functioneze. Astept quote daca iti merge sau nu prin aceasta metoda. La steam nu-mi dau seama. Nu am mai folosit steam de mult. Probabil undeva are o interdictie la conexiunea de internet. Vezi la setari sa nu fie bifat pe work offline (daca mai exista aceasta optiune) Mai poti incerca prin verificarea firewall-ului. Accesand Start => Control Panel => Windows Firewall, la seciuea exceptions, daca apare steam, vezi sa fie bifat. Daca nu apare, apasa pe Add Program si selecteaza steam.Sper sa iti functioneze si totodata sper ca ti-am fost de ajutor.
Recommended Posts