Jump to content

Recommended Posts

Posted

Iti poti lua adio de la mod, nu se mai poate utiliza deoarece mergea doar pe R1.

Poate o sa se faca si pentru 0.3.7, dar acum nu exista.

Posted (edited)

Poate o sa se faca si pentru 0.3.7, dar acum nu exista.

E problema de la sampfuncs, 0.3.7 a incercat sa faca in asa fel in cat sa nu mai mearga cheats-urile, dar odata cu asta toate modurile sunt facute cu un fel de "cod"(am incercat sa spun ca sa intelegi) care se baga si la cheats-uri si odata ce le-a interzis pe alea nu mai functioneaza nici modurile(am incercat sa fiu cat mai exact).

Asa ca trebuie sa mai asteptam pana cand se fac ceva moduri pentru 0.3.7 sau sampfuncs.

Edited by BriaN.
Posted

Iti poti lua adio de la mod, nu se mai poate utiliza deoarece mergea doar pe R1.

De ce numai mie imi merge linistit map.cs pe 0.3.7 fara sampfuncs ? Incercati bai fratilor si dupa aia comentati.

Modul care apesi pe M si ti se vede toata harta. Vreau pentru versiunea de SA:MP cea noua.

Probabil voi lua warn pentru dublu post, dar in fine.

Daca doresti iti pot da eu map.cs fara sampfuncs. Doar sa-mi zici :)

Posted

E problema de la sampfuncs, 0.3.7 a incercat sa faca in asa fel in cat sa nu mai mearga cheats-urile, dar odata cu asta toate modurile sunt facute cu un fel de "cod"(am incercat sa spun ca sa intelegi) care se baga si la cheats-uri si odata ce le-a interzis pe alea nu mai functioneaza nici modurile(am incercat sa fiu cat mai exact).

Asa ca trebuie sa mai asteptam pana cand se fac ceva moduri pentru 0.3.7 sau sampfuncs.

Mersi de informatie, chiar nu stiam acest lucru.

Posted (edited)

Acel mod nu mai merge pe 0.3.7.

Ai testat macar ? Merge perfect versiunea fara sampfuncs pe 0.3.7 :D

Edited by DrifterYT
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp