Mitzyx KLS Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 - Informatii din viata reala: Prenume: MihaiVarsta: 15 ani,implinesc 16 in vara. Oras: Tandarei O scurta autodescriere ce sa contina urmatoarele date (Varsta, studii, hobby-uri, ce-ti place, ce nu-ti place, genul de muzica preferat) de minim 30 de cuvinte. Ma numesc Mihai,am 15 ani sunt la liceu,profilul matematica informatica,care imi mananca destul de mult timp. Deobicei timpul liber mi-l impart intre SAMP si iesitul cu prietenii. Singurul meu hobby este tenisul de masa pe care nu il practic pentru a face perfomanta ci doar pentru a ma distra alaturi de colegii mei. Imi place sa stau cu prietenii pe skype,deorece ma distrez foarte mult alaturi de ei. Ascult orice fel de muzica inafara de manele si populara dar in general ascult trap. - Informatii din viata virtuala: Nickname: Mitzyx2 Levelul obtinut: 20 (pot cumpara inca 2 levele) Nickname-uri anterioare: Nu am. De cat timp joci pe server? : Joc pe acest server din luna decembrie a anului trecut. Ce sanctiuni ai la activ? : Pana acum,de cand joc pe acest server nu am fost sanctionat niciodata. Link cu profilul de pe User Panel: http://bluepanel.bugged.ro/profile/Mitzyx2 Poza cu invitatia (Obligatoriu): http://i.imgur.com/uwne8n9.jpg Ce alte jocuri mai joci?: CS:GO,Call of Duty Modern Warfare,GTA 5 Factiunea actuala: Paramedic Department - Rank 3 Cea mai mare realizare personala pe server?: Am ajuns la o suma de bani destul de impresionanta intr-un timp foarte scurt. Id de Skype (Optional): a_intrat_vali Id de Y!M (Optional): Nu mai folosesc De ce doresti sa te alaturi acestui clan?: Doresc sa ma alatur acestui clan deoarece am o multime de colegi din factiune care fac parte din acest clan si mi-au spus ca aici o sa gasesc doar membrii de treaba cu care nu voi avea niciodata o altercatie. Alte precizari?: Ii multumesc lui Howard pentru invitatie.
MiHaiCR7 Posted May 14, 2015 Posted May 14, 2015 (edited) Am aflat ca nu am rank-ul necesar sa dau ( Pro/Contra/Neutru). Edited May 14, 2015 by MiHaiCR7.SS
Recommended Posts