Jump to content

Prima impresie legata de server.

AlexIonut

Recommended Posts

Posted

Nick:ExTeZzY.

Level:1

Parere legata de server: Foare frumos ca de inceput, aglomeratie la joburi .. , la sloturi deabea apuci sa intri sunt 1000/1000 24/24 .

Alte precizari:bafta

Posted

Nick:Nipps.

Level:2.

Parere legata de server:Îmi place că este un server activ..dar disperarea unlor playerii contează mult..

Alte precizari:-

Posted

Nick: DGA

Level:2

Parere legata de server: Pai, am ramas uimit de cat de mirati sunt jucatorii atunci cand ii vezi pe strada si ii  astepti sa urce si ei. Avand in vedere ca nu am jucam pe niciunul dintre serverele bugged, mi se pare ca este destul de mult haos, dar sper ca asta sa fie doar la inceput.

Alte precizari: Sper ca atunci cand se vor deschide aplicatiile la factiuni, sa nu se tina cont de "trecutul" jucatorului.

Edit: Am uitat sa precizez ca acei jucatori care vin si iti fura tirul, desi sunt altele la 2m, iti strica buna dispozitie :))

Posted

Nick: VANHAM

Level: 1

Parere legata de server: Chiar ma surprinde succesul celui de-al treilea server, intr-o alta ordine de ideei chiar daca este la inceput si nu are un staff stabilit, totul merge ca la carte.

Alte precizari: -

Posted

Nick: sNNNaky

Level: 1

Parere legata de server: Cat am apucat sa vad, frumos, dar ramane de vazut pana apuc un loc liber.

Alte precizari: Bafta.

Posted

Nick: RooSTeR.

Level: 4

Parere: Prea mulți disperați care ar face orice pentu un ban, nu exista organizare, toată lumea "baleste" după case, bizui și staff după care o sa revină pe serverele Blue și Red.

Alte precizări: Vă aștept înapoi pe Blue, sau rămâneți acolo!

• 10 months later...

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

• Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use. We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.

moduri samp