Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

De obicei , cand jucam ranked , avem ocazia sa dam peste niste boostati sau oameni de alta nationalitate care joaca bine/prost. Intrebarea mea ar fi : Daca ai avea un polonez la ranked , sau un afk / troller , sau un om boostat , ce ati face in cazul de fata? Parerea mea sincer : As incerca sa nu flamez PL-ul / CZ-ul / Troller-ul, si sa incerc sa restabilesc echilibrul facand o tactica (daca stii sa iti iei jocul in propria grija)

Edited by ToNiXRinx
Posted

De obicei , cand jucam ranked , avem ocazia sa dam peste niste boostati sau oameni de alta nationalitate care joaca bine/prost. Intrebarea mea ar fi : Daca ai avea un polonez la ranked , sau un afk / troller , sau un om boostat , ce ati face in cazul de fata? Parerea mea sincer : As incerca sa nu flamez PL-ul / CZ-ul / Troller-ul, si sa incerc sa restabilesc echilibrul facand o tactica (daca stii sa iti iei jocul in propria grija)

Exista o comanda magica numita /mute all aceasta comanda te ajuta sa iti castigi meciurile in proportie de 50%. Aceasta comanda "stompeaza" TILT-UL. 

• 3 weeks later...
Posted (edited)

Să tac din gură , pentru că mi-am luat  report pentru 2 cuvinte zise tot meciul .... 

Aşa oameni , şi am luat şi chat restricted datorită celor 2 cuvinte . (nu erau înjurături)

Edited by Ch4rLieScene
  • 3 weeks later...
Posted

Ia un adc sau mainu tau(nu supp) si poti castiga foarte usor. 

Lasa-l sa trolleze, te va ajuta mai mult pe tine deoarece tu vei farma si te va ajuta mult ca sa iei itm(pentru ca echipa adversa va sari pe troller pentru killuri). Iar tu poti cara pentru ca ai farmat si vei avea itm :D.

Posted

Să îți explic, dacă ești într-o ligă mai mică gen silver / gold dai direct /mute all și dai tryhard, de preferat junglă și ceva din meta să gankezi toate lane-urile.

Dacă ești într-o ligă mai mare Plat 2+ în loc să îl înjuri și să vă certați, încearcă să-l motivezi, mai exact să îi explici, atunci are și el o motivație pentru a încerca nu ca și când îl înjuri și te amenință că trollează. so easy, FLAME = Lose.

• 3 weeks later...
Posted

Prefer sa joc cu un main sau cu un campion simplu uneori cand pic cu oameni de genul pentru a avea castigul asigurat.

• 2 weeks later...
Posted

Sa il injur.. mai mereu am picat la ranked cu nabi d-astia .. si nu poti sa faci carry singur daca 2 sunt prosti. mai ales daca joci adc si ai un supp de 2 bani.

Esti penibil, toti ziceti ca sunteti prea buni pentru bronze, si silver, pai atunci cara-ti-i, dar la cat de "buni" sunteti, nici macar de bronze nu treceti ^0^

Posted

Ar trebui sa nu fi si tu nob si sa incerci sa aduci echilibrul intre echipe, fara sa faci flaming, daca faci acest lucru nu ajungi nicaieri, mai mult probabil poti pierde meciul.

• 3 months later...
Posted

Sa iti vezi de meci, sa farmezi, mai faci un kill, nu e imposibil.. Eu am castigat 1vs5 cu Yi(nu ranked). Asa ca nimic nu e imposibil.

jucai cu boti?