ToNiXRinx Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 (edited) De obicei , cand jucam ranked , avem ocazia sa dam peste niste boostati sau oameni de alta nationalitate care joaca bine/prost. Intrebarea mea ar fi : Daca ai avea un polonez la ranked , sau un afk / troller , sau un om boostat , ce ati face in cazul de fata? Parerea mea sincer : As incerca sa nu flamez PL-ul / CZ-ul / Troller-ul, si sa incerc sa restabilesc echilibrul facand o tactica (daca stii sa iti iei jocul in propria grija) Edited May 16, 2015 by ToNiXRinx Quote
weokD Posted May 16, 2015 Posted May 16, 2015 Sa il injur.. mai mereu am picat la ranked cu nabi d-astia .. si nu poti sa faci carry singur daca 2 sunt prosti. mai ales daca joci adc si ai un supp de 2 bani. Quote
kosnes scartait da roti Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 pey as spune: "duten meta ba" dupa ii dau red honor, if u kno' what i mean anyway oricum butonul de report e useless, maxim un advertisment primeste, in rest, nimic pwp Quote
Redpill Posted May 17, 2015 Posted May 17, 2015 De obicei , cand jucam ranked , avem ocazia sa dam peste niste boostati sau oameni de alta nationalitate care joaca bine/prost. Intrebarea mea ar fi : Daca ai avea un polonez la ranked , sau un afk / troller , sau un om boostat , ce ati face in cazul de fata? Parerea mea sincer : As incerca sa nu flamez PL-ul / CZ-ul / Troller-ul, si sa incerc sa restabilesc echilibrul facand o tactica (daca stii sa iti iei jocul in propria grija) Exista o comanda magica numita /mute all aceasta comanda te ajuta sa iti castigi meciurile in proportie de 50%. Aceasta comanda "stompeaza" TILT-UL. Quote
AlexandruPicoci Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 Sa incerc sa restabilest echilibrul lucrand in echipa cu ceilanti jucatori. Quote
Kenton Posted May 26, 2015 Posted May 26, 2015 Le dau mute şi joc in pace. De obicei car cu Riven, Jinx, Vayne sau Draven. Quote
Ch4rLieScene Posted June 16, 2015 Posted June 16, 2015 (edited) Să tac din gură , pentru că mi-am luat report pentru 2 cuvinte zise tot meciul .... Aşa oameni , şi am luat şi chat restricted datorită celor 2 cuvinte . (nu erau înjurături) Edited June 16, 2015 by Ch4rLieScene Quote
Cretzulica Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Te bagi serios pe tactica si incepi sa cari echipa. Quote
ReaL_xD Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Incepi sa flamezi ca un retardad xD:)) Nah, glumesc, in cazu meu, incerc sa-i fac prostului aluia pe plac.'. Quote
TheRoyal23 Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 De obicei , cand jucam ranked , avem ocazia sa dam peste niste boostati sau oameni de alta nationalitate care joaca bine/prost. Intrebarea mea ar fi : Daca ai avea un polonez la ranked , sau un afk / troller , sau un om boostat , ce ati face in cazul de fata? Parerea mea sincer : As incerca sa nu flamez PL-ul / CZ-ul / Troller-ul, si sa incerc sa restabilesc echilibrul facand o tactica (daca stii sa iti iei jocul in propria grija) Ia un adc sau mainu tau(nu supp) si poti castiga foarte usor. Lasa-l sa trolleze, te va ajuta mai mult pe tine deoarece tu vei farma si te va ajuta mult ca sa iei itm(pentru ca echipa adversa va sari pe troller pentru killuri). Iar tu poti cara pentru ca ai farmat si vei avea itm :D. Quote
easyw0w Posted July 6, 2015 Posted July 6, 2015 Să îți explic, dacă ești într-o ligă mai mică gen silver / gold dai direct /mute all și dai tryhard, de preferat junglă și ceva din meta să gankezi toate lane-urile. Dacă ești într-o ligă mai mare Plat 2+ în loc să îl înjuri și să vă certați, încearcă să-l motivezi, mai exact să îi explici, atunci are și el o motivație pentru a încerca nu ca și când îl înjuri și te amenință că trollează. so easy, FLAME = Lose. Quote
Sethus Posted July 27, 2015 Posted July 27, 2015 Prefer sa joc cu un main sau cu un campion simplu uneori cand pic cu oameni de genul pentru a avea castigul asigurat. Quote
FallenAngel Posted August 11, 2015 Posted August 11, 2015 (edited) Le-as spune sa se calmeze, sa farmeze si sa vina toti in fight. Edited August 11, 2015 by FallenAngel Quote
Mos_Craciun Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Sa il injur.. mai mereu am picat la ranked cu nabi d-astia .. si nu poti sa faci carry singur daca 2 sunt prosti. mai ales daca joci adc si ai un supp de 2 bani. Esti penibil, toti ziceti ca sunteti prea buni pentru bronze, si silver, pai atunci cara-ti-i, dar la cat de "buni" sunteti, nici macar de bronze nu treceti ^0^ Quote
Victini Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Sa iti vezi de meci, sa farmezi, mai faci un kill, nu e imposibil.. Eu am castigat 1vs5 cu Yi(nu ranked). Asa ca nimic nu e imposibil. Quote
xInkyz Posted August 13, 2015 Posted August 13, 2015 Ar trebui sa nu fi si tu nob si sa incerci sa aduci echilibrul intre echipe, fara sa faci flaming, daca faci acest lucru nu ajungi nicaieri, mai mult probabil poti pierde meciul. Quote
Lustboy Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Logică - Limbă străină ? Ăla ne înjură...Blame PL Quote
jallexS Posted November 28, 2015 Posted November 28, 2015 Sa iti vezi de meci, sa farmezi, mai faci un kill, nu e imposibil.. Eu am castigat 1vs5 cu Yi(nu ranked). Asa ca nimic nu e imposibil. jucai cu boti? Quote
Recommended Posts