Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

7CFUB0G.png

Model: 

Nick:

Rank:

Motiv:

• Cine da [/quiclan] si nu foloseste topciul de demisii, daca mai vrea o sansa inapoi in AIM nu o mai primeste !
Edited by Cristiw0w.AIM
Posted

Nick: Arrow aka Charlie blue.

Rank: 1 aici, 3 pe blue.

Motiv: Vreau sa ma duc cu niste prietenii intr-un alt clan, sper ca v-am creeat o impresie buna despre mine, sper sa tinem legatura va salut si va respect pe toti! bafta!

Posted

Nick: Arrow aka Charlie blue.

Rank: 1 aici, 3 pe blue.

Motiv: Vreau sa ma duc cu niste prietenii intr-un alt clan, sper ca v-am creeat o impresie buna despre mine, sper sa tinem legatura va salut si va respect pe toti! bafta!

Demis, bafta! 

Posted

Nick:Hooke

Rank:1

Motiv: Vreau sa incerc ceva nou, sa vad cum sunt si alte clanuri, o sa ma intorc inapoi curand.

Posted (edited)

Nick:Hooke

Motiv: Vreau sa incerc ceva nou, sa vad cum sunt si alte clanuri, o sa ma intorc inapoi curand.

Sa te mai rogi dupa de noi sa te bagam inapoi. Ai luat functie si ti-ai propus sa fugi in alt clan sa mai pupi, blacklist permanent!

Edited by AIM.SEZ
Posted

Nick:Gnokh

Motiv:Prea multe injuraturi,etc..

Demis si apropo, ''prea multe injuraturi'', daca cineva te-a jignit si nu i-ai permis, trebuia sa imi dai PM mie, altor co-lideri sau lui Pici.

• 4 weeks later...
Posted

Nick: Dan.

Rank: 1.

Motiv: Înjurături prea multe, poate o sa revin. Multumesc pt. Aceasta sansa.

Acceptata. Daca cineva este injurat de un coleg si nu-i permiti sa te injure, poti sa trimiti pm la lider sau co-lider si se rezolva.

Posted

Nick: Doctor.

Rank: 1.

Motiv: Ma reapuc pe blue. Sper sa reusesc sa intru in clan si acolo. Multumesc inca odata pentru sansa acordata. Sper ca nu am dezamagit.

Demisie acceptata. Succes !

• Upvote 1
Posted

Nick: Arrow

Rank: 3.

Motiv: M-au chemat niste prietenii vechi de 1 an de pe server in clanul lor si nu puteam sa ii refuz, bafta!

Posted

Nick: NEiTH

Rank:2 ( 27 days ) 

Motiv: Destui membrii isi permit prea multe glume, suferinte si multe altele fara sa ma cunoasca, probabil cand o sa se dea un mic wipe o sa revin.

PS: Nr1 clanul, cu mici expectii, m-am simtit foarte bine si mersi mult de sansa acordata !

Posted

Motiv: Destui membrii isi permit prea multe glume, suferinte si multe altele fara sa ma cunoasca, probabil cand o sa se dea un mic wipe o sa revin.

PS: Nr1 clanul, cu mici expectii, m-am simtit foarte bine si mersi mult de sansa acordata !

Demis, succes!
Posted

o să mă ocup cand am timp si de acel wipe, pana atunci astept pm dacă ai ceva să-mi arăti.