Rus7 Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 (edited) Nick:CosmyN Rank:4 Motiv:Cum sa stau in clan cu astia care isi bat joc?Gluma e gluma, dar nici chiar asa. Revin cand pleaca astia cu 'valoare' asa cum cred ei. Edited July 19, 2015 by CosmyN.AIM Quote
DeeJays Posted July 19, 2015 Posted July 19, 2015 (edited) Nick:CosmyN Rank:4 Motiv:Cum sa stau in clan cu astia care isi bat joc? Gluma e gluma, dar nici chiar asa. Revin cand pleaca astia cu 'valoare' asa cum cred ei. Vechea poveste, daca cineva isi bate joc de tine, face glume proaste sau te injura, da-mi pm, asta nu e motiv sa iesi, vorbim in game. EDIT: Demis Edited July 19, 2015 by AIMDeeJays Quote
Freedom. Posted July 21, 2015 Posted July 21, 2015 (edited) Astept sa vad daca se rezolva, scuze de post. Edited July 21, 2015 by AIMFreedom. Quote
Freedom. Posted July 28, 2015 Posted July 28, 2015 Nick:Freedom Rank:4 Motiv:Nu-mi mai place spam-ul atat, in rest e forta sper sa nu va suprati pe mine, ati fost de nota 10 toti sper ca pe viitoar poate voi reintra succes si mersi de ajutor/ocazie. Quote
DeeJays Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Nick:Freedom Rank:4 Motiv:Nu-mi mai place spam-ul atat, in rest e forta sper sa nu va suprati pe mine, ati fost de nota 10 toti sper ca pe viitoar poate voi reintra succes si mersi de ajutor/ocazie. Demis. Quote
Bogatu Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Nick:SquitRank:4 si 73 daysMotiv:Nu imi plac de uni membri,chiar nu au ce cauta in [AIM] Quote
W1kked Posted July 29, 2015 Posted July 29, 2015 Nick:Squit Rank:4 si 73 days Motiv:Nu imi plac de uni membri,chiar nu au ce cauta in [AIM] Daca te deranjeaza unii membri din clan puteai sa ne dai un pm celor care au rank 6/7 si se rezolva.Demisie acceptata. Quote
NastaseMihai Posted August 17, 2015 Posted August 17, 2015 Nick:SweetRevenge Rank:4 Motiv:Ma las de samp Quote
Gang Posted August 20, 2015 Posted August 20, 2015 Nick:SweetRevenge Rank:4 Motiv:Ma las de samp Demisie acceptata. Succes in continuare! Quote
Twist aka Kemrayz Posted August 24, 2015 Posted August 24, 2015 Nick:SweetRevenge Rank:4 Motiv:Ma las de samp Demis, bafta. Quote
Iulyan123 Posted September 9, 2015 Posted September 9, 2015 (edited) RETRAG - Masodion tot nab ramane! Edited September 9, 2015 by AIM.Iulyan Quote
Linex Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Nick: Editza Rank: 1 Motiv: Doresc sa ies din clan pe motive personale. Quote
Paliciuc Nadia Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Nick: SanTiaGo.Rank: 1.Motiv: Mi-am dat seama ca nu are rost sa mai stau cin clan, atat timp cati multi din mebri dau /qc si intra peste 5 minute, unii dintre ei habar au sa voteze, alti sunt inactivi, si tot degeaba, daca le zici pe /c sa le dea uninvite ..etc nea, lasa-l, e activ pe forum, pnm. Sa nu o luati in nume de rau, dar nu faci treaba asa, crede-ma. Nu am nimic cu nimeni, cu toti ma inteleg bine si sper sa ne intelegem si in viitor. Mult succes baietii GREI! <3 Quote
GoodL1ke OFFiCiAL Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Nick: SanTiaGo. Rank: 1. Motiv: Mi-am dat seama ca nu are rost sa mai stau cin clan, atat timp cati multi din mebri dau /qc si intra peste 5 minute, unii dintre ei habar au sa voteze, alti sunt inactivi, si tot degeaba, daca le zici pe /c sa le dea uninvite ..etc nea, lasa-l, e activ pe forum, pnm. Sa nu o luati in nume de rau, dar nu faci treaba asa, crede-ma. Nu am nimic cu nimeni, cu toti ma inteleg bine si sper sa ne intelegem si in viitor. Mult succes baietii GREI! <3 Demisie acceptata! Quote
Santino Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Nick:SUPREME. Rank:1 Motiv:Foarte mult spam. nu e ca pe blue . Quote
GoodL1ke OFFiCiAL Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Nick:SUPREME. Rank:1 Motiv:Foarte mult spam. nu e ca pe blue . Demisie acceptata! Nick: Editza Rank: 1 Motiv: Doresc sa ies din clan pe motive personale. Demisie acceptata! Quote
Mario6 Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Nick: Mario[] Rank: 1 Motiv: Imi fac clan propriu. Vreau sa incerc sa fac ceva dar ma voi intoarce. Promit. Quote
GoodL1ke OFFiCiAL Posted September 17, 2015 Posted September 17, 2015 Nick: Mario[] Rank: 1 Motiv: Imi fac clan propriu. Vreau sa incerc sa fac ceva dar ma voi intoarce. Promit. Demisie acceptata, succes! Quote
Fr0zZeN Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Nick: Johnson Rank: 2 Motiv: Se accepta prea multi membrii de rank 1 in fh si cu fh slab, eu aim il stiam ca un clan respectat pe server. Cel putin asa e pe blue, te chinui sa intri in clan.. aici faci un rank 2 si gata esti acceptat. Poate daca va creste cu membrii buni voi reveni. Bafta. Quote
Sebaz Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Nick: Blaziny. Rank: 2 Motiv: Prea mult spam aiurea, as intelege daca ar fi cu un motiv, dar e inutil in cele mai multe cazuri, ideal ar fi un wipe total, dupa care sa se aleaga cu grija membrii. Bafta! Quote
GoodL1ke OFFiCiAL Posted September 22, 2015 Posted September 22, 2015 Nick: Johnson Rank: 2 Motiv: Se accepta prea multi membrii de rank 1 in fh si cu fh slab, eu aim il stiam ca un clan respectat pe server. Cel putin asa e pe blue, te chinui sa intri in clan.. aici faci un rank 2 si gata esti acceptat. Poate daca va creste cu membrii buni voi reveni. Bafta. Demise acceptata! Nick: Blaziny. Rank: 2 Motiv: Prea mult spam aiurea, as intelege daca ar fi cu un motiv, dar e inutil in cele mai multe cazuri, ideal ar fi un wipe total, dupa care sa se aleaga cu grija membrii. Bafta! Demisie acceptata! Quote
Iulyan123 Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 (edited) Nick: Iulyan Rank: 3 Motiv: A ajuns tot prostu aici, toti nabii serverului. Toti playerii buni au plecat. Edited October 3, 2015 by AIM.Iulyan Quote
GoodL1ke OFFiCiAL Posted October 3, 2015 Posted October 3, 2015 Nick: Iulyan Rank: 3 Motiv: A ajuns tot prostu aici, toti nabii serverului. Toti playerii buni au plecat. Demisie acceptata! Quote
SeBy.y Posted October 4, 2015 Posted October 4, 2015 (edited) Nick: Dett Rank: 1 Motiv: Mi-a fost spart cont-ul de Colony aka Lucifer, cine vrea dovada sa imi trimita PM! Demisie Acceptata! Edited October 4, 2015 by AIM.Raphaell Quote
Recommended Posts