Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Nick:CosmyN

Rank:4

Motiv:Cum sa stau in clan cu astia care isi bat joc?
Gluma e gluma, dar nici chiar asa. Revin cand pleaca astia cu 'valoare' asa cum cred ei.

Edited by CosmyN.AIM
Posted (edited)

Nick:CosmyN

Motiv:Cum sa stau in clan cu astia care isi bat joc?

Gluma e gluma, dar nici chiar asa. Revin cand pleaca astia cu 'valoare' asa cum cred ei.

Vechea poveste, daca cineva isi bate joc de tine, face glume proaste sau te injura, da-mi pm, asta nu e motiv sa iesi, vorbim in game. 

EDIT: Demis

Edited by AIMDeeJays
Posted

Nick:Freedom

Motiv:Nu-mi mai place spam-ul atat, in rest e forta sper sa nu va suprati pe mine, ati fost de nota 10 toti sper ca pe viitoar poate voi reintra succes si mersi de ajutor/ocazie.

Posted

Nick:Freedom

Motiv:Nu-mi mai place spam-ul atat, in rest e forta sper sa nu va suprati pe mine, ati fost de nota 10 toti sper ca pe viitoar poate voi reintra succes si mersi de ajutor/ocazie.

Demis.

Posted

Nick:Squit

Rank:4 si 73 days

Motiv:Nu imi plac de uni membri,chiar nu au ce cauta in [AIM]

Daca te deranjeaza unii membri din clan puteai sa ne dai un pm celor care au rank 6/7 si se rezolva.Demisie acceptata.

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted

Nick: SanTiaGo.
Rank: 1.
Motiv:  Mi-am dat seama ca nu are rost sa mai stau cin clan, atat timp cati multi din mebri dau /qc si intra peste 5 minute, unii dintre ei habar au sa voteze, alti sunt inactivi, si tot degeaba, daca le zici pe /c sa le dea uninvite ..etc nea, lasa-l, e activ pe forum, pnm. Sa nu o luati in nume de rau, dar nu faci treaba asa, crede-ma. Nu am nimic cu nimeni, cu toti ma inteleg bine si sper sa ne intelegem si in viitor. Mult succes baietii GREI! <3

Posted

Nick: SanTiaGo.

Rank: 1.

Motiv:  Mi-am dat seama ca nu are rost sa mai stau cin clan, atat timp cati multi din mebri dau /qc si intra peste 5 minute, unii dintre ei habar au sa voteze, alti sunt inactivi, si tot degeaba, daca le zici pe /c sa le dea uninvite ..etc nea, lasa-l, e activ pe forum, pnm. Sa nu o luati in nume de rau, dar nu faci treaba asa, crede-ma. Nu am nimic cu nimeni, cu toti ma inteleg bine si sper sa ne intelegem si in viitor. Mult succes baietii GREI! <3

Demisie acceptata!

Posted

Nick: Johnson

Rank: 2

Motiv: Se accepta prea multi membrii de rank 1 in fh si cu fh slab, eu aim il stiam ca un clan respectat pe server. Cel putin asa e pe blue, te chinui sa intri in clan.. aici faci un rank 2 si gata esti acceptat. Poate daca va creste cu membrii buni voi reveni. Bafta.

Posted

Nick: Blaziny.

Motiv: Prea mult spam aiurea, as intelege daca ar fi cu un motiv, dar e inutil in cele mai multe cazuri, ideal ar fi un wipe total, dupa care sa se aleaga cu grija membrii. Bafta!

Posted

Nick: Johnson

Motiv: Se accepta prea multi membrii de rank 1 in fh si cu fh slab, eu aim il stiam ca un clan respectat pe server. Cel putin asa e pe blue, te chinui sa intri in clan.. aici faci un rank 2 si gata esti acceptat. Poate daca va creste cu membrii buni voi reveni. Bafta.

Demise acceptata!

Nick: Blaziny.

Motiv: Prea mult spam aiurea, as intelege daca ar fi cu un motiv, dar e inutil in cele mai multe cazuri, ideal ar fi un wipe total, dupa care sa se aleaga cu grija membrii. Bafta!

Demisie acceptata!

• 2 weeks later...
Posted (edited)

Nick: Dett

Rank: 1

Motiv: Mi-a fost spart cont-ul de Colony aka Lucifer, cine vrea dovada sa imi trimita PM!

Demisie Acceptata!

Edited by AIM.Raphaell