Fr0zZeN Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 (edited) Asta inseamna sa fii mafiot :)))) Daca va place +1 =]]]]] Era sa uit, zilele astea i-am mai luat 60kk =]] Edited September 13, 2015 by AIM.Johnson Quote
Radu Seby Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Pe mine m-ai omis la lideri: Detterminned - Lider The Rifa.( Pune Dett, am contu spart) :)) http://forum.bugged....ari-membri-aim/ Quote
FORTRESS. Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Salutare şi bine v-am găsit. Vă mulţumesc pentru şansa oferită. Sper să ne înţelegem foarte bine şi să facem treabă bună. * o să pun AIM. în faţa numelui de pe forum în curând deoarece momentan nu pot schimba numele. Quote
Fr0zZeN Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Inca o serie de barbut cu fratele keimz :)))))))))))) Omu nu mai vrea sa joace cu mine. Quote
OnlyIsWatt Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 In Alhambra cu totii intram Pe GoodL1ke il salutam Pe boxe pe rand urcam Caci incepe scoala, ne distram Il vad pe Craftee In mana cu un paharel Bere,whiskey sau alexandrion Ce-ai in acel paharel? ca arata beton ! DJ,da muzica mai tare Vreau ca fetele sa faca bairam mare Andreei intra-n club si el Vrea sa se distreze, nu sa faca macel Comanda si el bere sau alexandrion Vrea si el un paharut ca a lui Craftee, beton ! Il vad si pe Jo1nt Cel mai smecher din Ardeal, e mare golan Are masa rezervata-n fiecare zi Acolo unde bea cu toti prietenii Vine in club si Guardian Incaltat cu niste tenesi Incepe sa ne arate Ca stie de toate Danseaza-n club ca fetele Noapte de noapte Il vad si pe TrueCross Cu prietenii lui Intra si el in Alhambra Dar calca intr-un cui Pacat..... Caci e 13 semptembrie Vroiam sa rupem GANGNAM STYLE Dar am ramasa fara "malai" Sau bani,ca lumea sa-nteleaga Ca eu am rimele in cap si nimeni nu ma leaga Poate ca nu-s plagiator Dar in versurile mele, nu vezi vorbe de in popor Si totusi.. Hai sa ne distram Ca peste cateva ore in noul an scolar intram Si acum,pentru incheiere Barman, adu-mi o doza de bere! Quote
OnlyIsWatt Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Maine-i scoala Eu n-am somn Asta seara eu nu dorm Santiago imi povesteste Despre un joc vicleneste Mortal Kombat se numeste El bine il stapaneste Si adversarii ii nauceste ! No school, no stress Santiago e pe interes Iar acum ca este seara Pe facebook el este iara. Quote
Paliciuc Nadia Posted September 13, 2015 Posted September 13, 2015 Maine-i scoala Eu n-am somn Asta seara eu nu dorm Santiago imi povesteste Despre un joc vicleneste Mortal Kombat se numeste El bine il stapaneste Si adversarii ii nauceste ! No school, no stress Santiago e pe interes Iar acum ca este seara Pe facebook el este iara. Frumos, dar vezi ca nu sunt pe interes <3 baieti, mi-a facut placere sa fac parte dina cest clan, ma refer la cativa membrii, in rest unii nu au ce cauta aici, sunt prea n00bi. Mult succes in continuare! Quote
Radu Seby Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Sallo, succes la scoala =]]] 3 sa luati :)) Quote
RydiaN Official. Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 http://forum.bugged.ro/topic/160693-tinta-creata-de-aimalexandru/ Baga-ti parere si +1 k va sparg sa moara fratimio din Anglia. Quote
GoodL1ke OFFiCiAL Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 http://forum.bugged.ro/topic/160693-tinta-creata-de-aimalexandru/ Baga-ti parere si +1 k va sparg sa moara fratimio din Anglia. Ti-am dat +1. sint coios Quote
Carstea Edi Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 http://forum.bugged.ro/topic/160693-tinta-creata-de-aimalexandru/ Baga-ti parere si +1 k va sparg sa moara fratimio din Anglia. Si dak nu vr k te bat aku ma fraere Quote
RydiaN Official. Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 Si dak nu vr k te bat aku ma fraere baaa maskarykyul3, vr sa n3 bat3mm? zyyy vr? Quote
Carstea Edi Posted September 14, 2015 Posted September 14, 2015 baaa maskarykyul3, vr sa n3 bat3mm? zyyy vr? K fraere savez ke bataeee ati d-au Quote
RydiaN Official. Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 gud laic tă nambăr oan co lidăr Quote
Fr0zZeN Posted September 15, 2015 Posted September 15, 2015 Mda am făcut-o si pe asta.. Am fost la barbut cu 4kk si ajunsesem undeva pe la 30 apoi am scăzut Iara la 10 kk si de nervi i-am înțepat un pumn la laptop si s-a Dis display-ul ma costa vreo 500 RON. Sper sa il repar cat de curând.. Quote
Recommended Posts