Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

g

Salut, am si eu o nelamurire. lideri de factiuni de pe green.bugged.ro, le faceti pe ascunsc ?? si daca da, cati bani primiti ?

gg

• 1 month later...
  • 3 weeks later...
Posted

Salut, am o problema deci intru pe samp pe green am incercat pe orive sv ! intru 2 -3 minute  si mi-se blocheaza tot pc-ul!  se aude ca si cum mi-ar da bluescreen! pe alte jocuri asu pe single nu merge! am luat gta cu moduri de pe forum bugged ! HELP ME!

Posted

Salut, am o problema deci intru pe samp pe green am incercat pe orive sv ! intru 2 -3 minute  si mi-se blocheaza tot pc-ul!  se aude ca si cum mi-ar da bluescreen! pe alte jocuri asu pe single nu merge! am luat gta cu moduri de pe forum bugged ! HELP ME!

Simplu, PC mai slab+nu trebuie sa iei GTA cu moduri.

• 2 weeks later...
Posted

k, deci i am spus unui player sa imi vanda un vehicul cu 50 lei, sa il testez sa vad daca accepta, si mi a dat post ca cica fac afaceri cu bani reali si  acum......ban 7 zile....rezolvati pls

Ce sa se rezolve?

E vina ta ca l-ai intrebat lucrul asta, e ilegal sa vinzi averi pe bani din realitate.

• 3 weeks later...
Posted

Am o problema.Mi-am pus windows 7 si am instalat samp-ul.

Cand intru imi arata : http://i.imgur.com/IAjQB3a.png .

O alta problema e ca eu nu am o adresa de e-mail setata pe cont.Am incercat sa setez dar n u ma lasa.Imi spune "Nu poti schimba emailul folosind acest IP. Intai trebuie sa te loghezi in joc de pe acest IP."

Am intrat de mai multe ori pe server dar degeaba,tot asa arata.

Posted

Am o problema.Mi-am pus windows 7 si am instalat samp-ul.

Cand intru imi arata : http://i.imgur.com/IAjQB3a.png .

O alta problema e ca eu nu am o adresa de e-mail setata pe cont.Am incercat sa setez dar n u ma lasa.Imi spune "Nu poti schimba emailul folosind acest IP. Intai trebuie sa te loghezi in joc de pe acest IP."

Am intrat de mai multe ori pe server dar degeaba,tot asa arata.

Din cauza ca te-ai logat cu alt IP, fata de cel cu care erai inainte, a dus la blocarea contului tau temporar. Nu ai ce sa faci, asta va aparea de fiecare data, doar daca iti recuperezi vechea adresa IP poti rezolva problema.

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...