Girjony Posted April 27, 2017 Posted April 27, 2017 (edited) Datimi varog Torentul sau linku-ul de la GTA, ca nul pot gasi nicaieri.La nici una nu merge SA:MP. Multumesc Edited April 27, 2017 by Girjony Quote
Kzimo Posted April 28, 2017 Posted April 28, 2017 (edited) Datimi varog Torentul sau linku-ul de la GTA, ca nul pot gasi nicaieri.La nici una nu merge SA:MP. Multumesc Pentru GTA San Andreas ai link aici, pentru SA:MP ai link aici. Edited April 28, 2017 by Kzimo Quote
TheThief Posted June 29, 2017 Posted June 29, 2017 Daca am alte conturi pe ip-ul meu care au fost sparte, se mai ia in considerare in cazul in care aplic la Staff ? Quote
Kzimo Posted July 27, 2017 Posted July 27, 2017 Daca am alte conturi pe ip-ul meu care au fost sparte, se mai ia in considerare in cazul in care aplic la Staff ? Ca sa fii sigur ca nu afecteaza cu ceva, poti preciza in aplicatie "Contul X sau Y mi-a fost spart, deci nu mai joc eu pe el.", oricum adminii/ownerul poate verifica ultimele IP-uri folosite pe contul ala, daca nu apare IP-ul tau oricum e clar ca nu joci tu pe cont. Quote
Waider Posted August 13, 2017 Posted August 13, 2017 Mi-a fost spart contul RedHells! Ce pot face ca sa mil recuperez parola e schimbata! Cand dau sa ma loghez pe panel imi cu parola de la RedHells imi arata You will be able to login in 30 minutes.. Ce pot face ca sa-mi recuperez contul inapoi? Mi-a fost schimbata parola!de pe RedHells! Quote
Talky Posted August 18, 2017 Posted August 18, 2017 Mi-a fost spart contul RedHells! Ce pot face ca sa mil recuperez parola e schimbata! Cand dau sa ma loghez pe panel imi cu parola de la RedHells imi arata You will be able to login in 30 minutes.. Ce pot face ca sa-mi recuperez contul inapoi? Mi-a fost schimbata parola!de pe RedHells! Mesajul acesta : You will be able to login in 30 minutes.. iti spune ca nu te poti conecta pe panel timp de 30 de minute, deoarece ai incercat multe parole gresite. Quote
Recommended Posts