Jump to content

Recommended Posts

Posted

Salut! Acum multa vreme, eu m-am lasat de SA:MP. Jucam pe Red BUGGED, acum, cand sa intru, nu merge. Contul este spart! Email-ul meu nu stiu cum dracu e schimbat si e schimbat in "ppraf.." si nu am habar de asa ceva. Ce pot face?

Posted

Poate să mă lămurească şi pe mine de ce la aplicaţii facţiuni se aleg pentru teste doar cei care zic ceva de bine de leader/co-leader în aplicație ?

De ce nu se mărește numărul de sloturi la facțiuni?Am ajuns la aproape 700 membrii.

Posted

Salut! Acum multa vreme, eu m-am lasat de SA:MP. Jucam pe Red BUGGED, acum, cand sa intru, nu merge. Contul este spart! Email-ul meu nu stiu cum dracu e schimbat si e schimbat in "ppraf.." si nu am habar de asa ceva. Ce pot face?

Daca nu mai ai acces la email-ul de pe cont nu ti-l poti recupera.

Poate să mă lămurească şi pe mine de ce la aplicaţii facţiuni se aleg pentru teste doar cei care zic ceva de bine de leader/co-leader în aplicație ?

De ce nu se mărește numărul de sloturi la facțiuni?Am ajuns la aproape 700 membrii.

Deoarece sunt destul de multe aplicatii, sansele de a fi acceptat sunt destul de mici. Continua sa aplici si la un moment dat o sa fi acceptat. Cel mai important lucru este sa nu te dai batut, sa imbunatatesti aplicatia de fiecare data.

Legat de sloturile factiunilor, au fost marite recent si nu se vor mai marii prea curand.

Posted

@Don, ce zic eu și ce îmi răspunzi tu. Sunt alese doar aplicațiie în care se zice ceva bun de leader/co-leader.Nu se ține cont de altceva.

Ca să vă demonstrez cum se alege: http://postimg.org/image/vr262hyah/ 

Se alege un copy-paste, iar cei care acceptă nici măcar nu mai citesc...

Posted

Salut, am si eu o intrebare. Cand v-a fi deschis orasul San Fierro de pe Green.buGGed.ro ?

Orasul San Fierro se va deschide atunci cand serverul o sa fie mai populat. Se va anunta aici deschiderea acestuia.

Posted

Buna ziua ! Am o problema si sper sa-mi spuna cineva si raspunsul la aceasta problema. Am windows 8 intru in SA:MP e totul ok,merge totul dar cand vreau sa fac Screenshot (SS) <F8> nu merge... apare (enable to save screenshot) si nu se salveaza... Va rog daca cineva stie aceasta problema sa-mi dea un raspuns. Numa bine !

Posted (edited)

Imi poate spune si mie cineva toate benficiile la contul premium ? Sunt interesat si vreau sa stiu :D Multumesc.

• se primesc 30 puncte premium inapoi
  • payday cu 30% mai mare
  • dobanda dubla de la banca
  • poti detine maxim 4 masini personale (userii normali pot detine 2)
  • acces la comanda /pcolor cu care iti poti schimba culoarea nick-ului in chat (click)
  • la /rob se pierd doar 8 puncte (userii normali pierd 10)
  • acces optiunea /togw pentru dezactivare /w (alti playeri nu iti mai pot scrie pe /w)
  • pe forum: titlul premium (nick portocaliu + icon)
  • pe forum: iti poti seta o imagine de background la profil

In prezent sunt mult mai multe culori in /pcolor fata de atunci.

Mai multe detalii despre plati gasesti aici: http://bugged.ro/vip.

Poti vedea aceasta lista si in joc tastand /premium.

Cand vom putea cumpara limuzine(stretch)?

Stretch-GTASA-black.jpg

Daca te referi la serverul Green, nu se stie cand se va adauga sau daca se va adauga.
Pe blue poti cumpara de la alti playeri.
Edited by Allonzo
Posted

Salut. Cum pot sa ma fac Politist sau Taximetrist in lv ? pe green.

Poti aplica pe panel http://panel.bugged.ro/. Ai nevoie de un anumit level si va trebui sa inveti regulamentul respectivei factiuni, in cazul factiunii Taxi LV va trebui sa stii si anumite locatii importante de pe server. Ti se va da un test de X intrebari din testul invatat, succes!

Posted

Salut,am si eu o problema grava legata de parola de la contul meu de samp .

Ieri mia mers cu parola care  o aveam si astazi nu a mai mers ,spune ca am bagat parola gresit.

Am incercat sa resetez parola pe panel si tot de geaba.Ce pot sa fac.

Multumesc!!!

Posted

Cate zile poata sa aiba cea mai batrana masina de inghetata ? 

Poate avea o infinitate eu zic sa o pastrezi. 

Salut,am si eu o problema grava legata de parola de la contul meu de samp . Ieri mia mers cu parola care  o aveam si astazi nu a mai mers ,spune ca am bagat parola gresit. Am incercat sa resetez parola pe panel si tot de geaba.Ce pot sa fac. Multumesc!!!

incearca sa rescrii parola corect si daca nu merge nici atunci poti deschide un ticket aici  http://greenpanel.bugged.ro/tickets . 

Daca te referi la serverul Green, nu se stie cand se va adauga sau daca se va adauga. Pe blue poti cumpara de la alti playeri.

Mersi. 

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...