LetSmoKe Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 (edited) Informatii: Aici membrii School Instructors vor putea discuta despre orice, legat de factiune sau nu. In acest topic, orice membru School Instructors poate posta poze/ videoclipuri legate de factiune Va rugam sa nu postati imagini jignitoare sau care sa iti induca o stare proasta de spirit Va multumesc pentru cooperare. Folosirea unui limbaj injurios duce la sanctionarea in game. Orice membru buGGed.Ro are dreptul de a vizualiza, dar nu si de a posta in acest topic, daca nu este membru School Instructors. Jucatorii de pe Hall of Fame pot posta in acest topic. Edited July 6, 2017 by RockCity Logo Quote
LetSmoKe Posted May 20, 2015 Author Posted May 20, 2015 (edited) Tutorial pentru licenta gun. Pasul 1: Salutati politicos clientul.Pasul 2: Cereti clientului sa va arate licentele, daca omiteti acest pas puteti fi sanctionati cu TW (nu stii ce e un TW? CLICK)Pasul 3: Explicati clientului ca trebuie sa plateasca 50k cat timp voi ii explicati cele 3 informatii dar si faptul ca banii nu se returneaza.Pasul 4: Explicati clientului ca pentru fiecare raspuns gresit va fi trebuie sa plateasca inca 20k, in caz contrar va fi picat.Pasul 5: Spuneti cele 3 informatii clientului.Pasul 6: Incepeti cu intrebarile.ATENTIE: in caz ca acel jucator a gresit si nu vrea sa mai plateasca ii explicati ca nu puteti continua testul si plecati politicos.Pasul 7: Acordati arma iar apoi trebuie sa il rugati sa traga TOATE gloantele intr-un stalp.Pasul 8: Ii acordati licenta si plecati dupa il salutati politicos. Edited May 20, 2015 by LetSmoKe Quote
Darius Malina Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 (edited) deschideti aplicatiile ? Edited May 21, 2015 by Teo off-topic | next: warn Quote
AIM.Muppetti Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 Salut tuturor, de astazi suntem colegi, sper sa ne intelegem si sa colaboram, sa nu uitam totusi ca este un joc si noi suntem oameni nu animale! Toate cele bune, cu stima si respect Muppetti! Quote
Elisei Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 (edited) 5kk :o Edited May 20, 2015 by AIM.Elisei Quote
xReady Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 (edited) Salut. Sunt fanul tau. Pe bune , doar pe ai vostrii i bagati vere , cei care muncesc cu adevarat nimic? Am drq lv 8 + 30 zile , am 41 zile la SISF blue .... dao in colo si am primit reject.... Salut. De cand ai luat admin ai uitat colegii tai de pe blue School Instructors.... Edited May 21, 2015 by Teo off-topic | next: warn Quote
AlexIonut Posted May 20, 2015 Posted May 20, 2015 @CoreyTaylor hai in joc, e nevoie de tine :))). Quote
Alex25212 Posted May 21, 2015 Posted May 21, 2015 Cate ore trebuie pentru a aplica in factiune? Quote
AlexIonut Posted May 22, 2015 Posted May 22, 2015 (edited) Un weekend cat mai reusit sa aveti! OFF: @LetSmoKe / @CoreyTaylor va sunt cunoscute? Si una pentru fiecare membru S.I: Sa-i multumim lui Mircea pentru munca depusa, eu doar mi-am amintit de ele si le-am adus si aici. Edited May 22, 2015 by Axel. Quote
Recommended Posts