AndreiStanciu Posted April 21, 2016 Posted April 21, 2016 Buna seara, sper sa ne intelegem si sa formam o familie aici in aceasta factiune. Quote
Paliciuc Nadia Posted May 14, 2016 Posted May 14, 2016 Si voi bine ;) Îmi e dor de School Instructor, si am zis să vb sieu aici :O Quote
Whats.Up Posted May 16, 2016 Posted May 16, 2016 Ce fac praduitorii? Se pare ca nu au chef de vorba ;)) Quote
Rakem Posted July 9, 2016 Posted July 9, 2016 Pe care dintre avatare sa mi-l pun? 1. 2. 3. Astept parerile voastre :D Quote
xChyfa Posted August 5, 2016 Posted August 5, 2016 Bafta tuturor, mi-a parut bine sa fiu cu voi in SI LV, dar a venit momentul in care ne despartim, contul meu xChyfa a fost furat si cineva este in locul meu pe el, ii urez succes lui. Prostia mea ca am reusit sa iau keylogger si contul sa se duca cu o avere de 700kk, Salut Adrian0 si multa bafta cu fuctia, ma veti gasi in continuare pe orange cu nick: xChyfa sau pe skype: xChyfa97, Bafta! Quote
Adi Dumitru Posted August 6, 2016 Posted August 6, 2016 Bafta tuturor, mi-a parut bine sa fiu cu voi in SI LV, dar a venit momentul in care ne despartim, contul meu xChyfa a fost furat si cineva este in locul meu pe el, ii urez succes lui. Prostia mea ca am reusit sa iau keylogger si contul sa se duca cu o avere de 700kk, Salut Adrian0 si multa bafta cu fuctia, ma veti gasi in continuare pe orange cu nick: xChyfa sau pe skype: xChyfa97, Bafta! Succes! Quote
Recommended Posts